От блін деколи шкодую за деякі речі зроблені-сказані по п'яній. Нічого з тим не поробиш, характер проявляє своє. Боротися з цим важко. Але з цим важко потім. У Вас так само, чи Ви св'яті і не робите помилок?
Характер людини - це її невід"ємна частина, і тому розділяти себе зі своїм характером, "роздвоюватися" - це визнавати, що ми не владні над своїм розумом. Погодьтеся, що казати таке про самого себе можна тільки в кабінеті деяких лікарів. Тому потрібно сварити не "характер", а себе, і вираз - перефразувати: "будь людиною - не напивайся".
Ги-ги -ги... ...я колись "давав странє угля - мєлкого, но ....много." По-різному бувало ...бив когось , мене били..... ...а самий дєрзкий поступок (за який НЕ встидно, але моторошно, думаючи про наслідки), це що помочився на памятник Лєніна. Того що стояв на проти Оперного. Мєнтовский патруль побачив , і за мною.....Я , моментально отрезвів і на Вірменську. Там через прохiдняк вибіг біля Лялькового театру і як ні чого небувало пішов спокійно вниз , в напрямку до ЦУМу...... Зараз таких поступків не має , бо пю зовсім не багато...
Я майже не п’ю. Пляшка пива для мене зазвичай бездонна. Але коли вже п’ю... Ні, я не б’ю нікого і мене не б’ють, бо п’ю я зазвичай в компанії дуже хороших друзів, котрим всі свої зауваження кажу прямо, і на тверезу голову. А от друзі мене "під впливом" люблять. ))))
Я себе знаю... Як вип"ю,то зривається якась планка....можу вчепитись до хлопа,з яким пию пиво,чи до компанії за сусіднім столиком за нішо... - Чуєш,а чо ти отакво руку тримаєш?:bazar: - Шо ти маєш на увазі? Вийдем,виясним... Після чого бересі в руки шось тєжке і маститься як гамана.... То одна з причин,по якій я вже п"ятнайціть років ані-ані....
Неправда, що п'яна людина інша ніж твереза. Хіба інша назовні - внутрі та ж сама. Випивка лише проявляє істинну суть і характер людини, які в тверезому стані маскується бо слова і дії фільтруються і контролюються свідомістю і людина стримується від таких слів чи вчинків. Коли ж людина вип'є - в неї знімаються внутрішні гальма і вона говорить те, що лише думає тверезою, робить те, що могла би робити тверезою, але корисливі мотиви, правила поведінки в суспільстві, закони чи щось інше не схвалюють таких поступків.
Мене колись шокувала фраза, яку щодня чув у громадському транспорті Москви: - Уступите место мужчине - видите - он пьяный! Ну а в Києві іноді зранку чув таке: - Хлопче, скажи мені чесно - де я знаходжуся?
Есть конечно исключения, но они лишь подтверждают правила. ---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ---------- Або, вже дуже хора алкоголічна зволоч.