Допоможіть нещасному імігранту.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Vidok, 5 лип 2010.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это жизненный опыт. В смысле...- старая язва.

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

це шо гон такий?
    в любому супермаркеті типу ВАМу чи Арсену продаються сковорідки і різноманітний посуд, і в Метро не тре їхати.....))))

3. syavych

syavych копач

А мо' він хоче сковорідку зі стразами? :)

• Подобається Подобається x 5
  4. found

found Well-Known Member

Ага, авторську роботу від Страдіварі з підтримкою 4G та двохядерним процесором)

• Подобається Подобається x 5
  5. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

а чому "нещасному"? - Я про назву теми.
    Ще я підкажу: якщо дійсно нещасному (no money), тоді на привокзальному ринку продають користовані речі, був студентом то іноді там щось брав: плитку електричну, якусь посуду, оскільки після файних гулянок відчувуалася нехватка всяких тарілок і ложок, каструлю, часникодавку, та ін. Для зйомної квартири чи гуртожитку такі речі цілком доречні і місце покупки цікаве дешевизною таких товарів.

Якщо ж причина нещасності не у відсутності коштів - тоді найпростішим буде знайти в інтернет-магазині і Вам привезуть її до хати.

• Подобається Подобається x 2
  6. Vidok

Vidok Active Member

Купив пательню в Метро. Про Арсен я узнав вже після того як приїхав з Метро. Я по району ходив у напрямку Пасічній. Потім сходив в Арсен там така ж сама пательня дорожче на 30 грн з копійками. Так що добре що я не знайшов Арсен.
    Нещастя у тому що нічого ж не знаю. Ще й тижня не прожив у Львові.
    Дякую за ґрунтовні відповіді.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Катуляюсь від цієї теми :haha: Пишіть іще :)))
    Спочатку хотіла перенести тему в Кімнату сміху.
    Потім подумала, що було б правильно викинути оффтопи, а решту в тему "Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)".
    Але ну його, раз так весело :) Най буде Ваша темка, будемо Вам допомагати освоїтись у Львові :)
    П.С. Автор напевно вже пішов в тему "Кухня для хлопів" :)))

• Подобається Подобається x 4
  8. Vidok

Vidok Active Member

Смієтеся? Ладно-ладно.:)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та ні, сама дуже добре Вас розумію :)
    (я зараз теж на канапках. але не тому, що нема пательні, а тому, що лінь її помити :shy:)

10. Vidok

Vidok Active Member

Зняв квартиру на Шафарика. І от що помітив у квартирі усі комахи дохнуть самі. Прямо аномально, геть усі. Мухи комари залітають, хвилин 20 і дохнуть. Зазвичай треба по хаті ганятись за ними із хлопавкою, а тут можна деяких полу дохлих повільно брати руками. Це мене дуже дивує.
    Скажіть чи це норма для Львова така поведінка комах в квартирі? Мене це хвилює тому що це не одиничний випадок, їх мре близько десятка за день і це лише те що я бачу.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это радует... не надо тратиться на борьбу... И чем Вы не довольны? Природа Вам помогает. Если соскучитесь по мухам... могу проконсультировать как их завести.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я таке спостерігаю в Лодзі. На підвіконнику щоденно змітаю трупи 2-3 мух чи тих великих комарів. Думали, що може то від засобу проти мурах. Але він в коридорі на підлозі, а мухи дохнуть на вікні.
    Може у Вас чимось помазано на підвіконнику проти мурах чи тараканів? А може просто екологія така..

13. dArt

dArt Well-Known Member

Юноша, чтоб язвы не было, кашки по утру жрать-с нужно , а не омлетики. Овсянку, в частности. Готовить просто: 2 столовых ложки залили кипяточом, подождали 5 минут и хлебаем с удовольствием. А то вы на сковородку и на билет в Метро потратились, а от язвы неспаслись :)
    А вообще , язву бактерия вызывает, хилакобактером зовется, как профилактика - 100 грамм водки за завтраком, однако это может до цирроза довести.... вот таккая она сложная и запутанная штука - взрослая жизнь .... :)

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я вжахнувся, коли уявив, що у автора теми може відмовити Інтернет... Тоді він позаздрить своїм мухам, які вмирають швидко...

• Подобається Подобається x 1
  15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Vidok, проверьте..., а соседи у Вас есть..., а то может они вслед за мухами...?
    Если подтвердится, дайте знать и не сьезжайте, я к Вам свою тёщу привезу в гости... за дорого!!!!!!!

16. Vidok

Vidok Active Member

Я зрозумів чому дохнуть мухи. Виразка!
    Сусіди до речі не вмирають, мабуть вівсянка їх рятує. :)
    dArt дякую вам за пораду але я то сам знаю.
    Ravin якщо за дорого то можливо вам краще буде скористатися послугами фахівця із сокирою?:)

У мене ще одне запитання. Хтось бачив на полях біля міста пшеницю? Можливо проїжджали десь чи з вікна дома видно.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Когда-то кто-то писал на этом форуме про сексуальные фантазии, связанные с бегом нагишом по гречаному полю.
    Но что бы про пшеницу?

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Вы, вообще-то, откуда в город приехали?

18. thinkers

thinkers Well-Known Member

19. Vidok

Vidok Active Member

Нарешті Полковник флуданув і в моїй темі.

• Подобається Подобається x 1
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Нет.
    Мой допс в ВАШЕЙ теме проходит под №2.
    Не заметили?
    Я вопрос задал.
    Откуда прибыли в город Львов?

а де твій аватар? :)