це шо гон такий? в любому супермаркеті типу ВАМу чи Арсену продаються сковорідки і різноманітний посуд, і в Метро не тре їхати.....))))
а чому "нещасному"? - Я про назву теми. Ще я підкажу: якщо дійсно нещасному (no money), тоді на привокзальному ринку продають користовані речі, був студентом то іноді там щось брав: плитку електричну, якусь посуду, оскільки після файних гулянок відчувуалася нехватка всяких тарілок і ложок, каструлю, часникодавку, та ін. Для зйомної квартири чи гуртожитку такі речі цілком доречні і місце покупки цікаве дешевизною таких товарів. Якщо ж причина нещасності не у відсутності коштів - тоді найпростішим буде знайти в інтернет-магазині і Вам привезуть її до хати.
Купив пательню в Метро. Про Арсен я узнав вже після того як приїхав з Метро. Я по району ходив у напрямку Пасічній. Потім сходив в Арсен там така ж сама пательня дорожче на 30 грн з копійками. Так що добре що я не знайшов Арсен. Нещастя у тому що нічого ж не знаю. Ще й тижня не прожив у Львові. Дякую за ґрунтовні відповіді.
Катуляюсь від цієї теми Пишіть іще Спочатку хотіла перенести тему в Кімнату сміху. Потім подумала, що було б правильно викинути оффтопи, а решту в тему "Де у Львові..? Чим доїхати..? Скільки коштує? (Підкажіть туристові)". Але ну його, раз так весело Най буде Ваша темка, будемо Вам допомагати освоїтись у Львові П.С. Автор напевно вже пішов в тему "Кухня для хлопів"
Та ні, сама дуже добре Вас розумію (я зараз теж на канапках. але не тому, що нема пательні, а тому, що лінь її помити :shy
Зняв квартиру на Шафарика. І от що помітив у квартирі усі комахи дохнуть самі. Прямо аномально, геть усі. Мухи комари залітають, хвилин 20 і дохнуть. Зазвичай треба по хаті ганятись за ними із хлопавкою, а тут можна деяких полу дохлих повільно брати руками. Це мене дуже дивує. Скажіть чи це норма для Львова така поведінка комах в квартирі? Мене це хвилює тому що це не одиничний випадок, їх мре близько десятка за день і це лише те що я бачу.
Это радует... не надо тратиться на борьбу... И чем Вы не довольны? Природа Вам помогает. Если соскучитесь по мухам... могу проконсультировать как их завести.
Я таке спостерігаю в Лодзі. На підвіконнику щоденно змітаю трупи 2-3 мух чи тих великих комарів. Думали, що може то від засобу проти мурах. Але він в коридорі на підлозі, а мухи дохнуть на вікні. Може у Вас чимось помазано на підвіконнику проти мурах чи тараканів? А може просто екологія така..
Юноша, чтоб язвы не было, кашки по утру жрать-с нужно , а не омлетики. Овсянку, в частности. Готовить просто: 2 столовых ложки залили кипяточом, подождали 5 минут и хлебаем с удовольствием. А то вы на сковородку и на билет в Метро потратились, а от язвы неспаслись А вообще , язву бактерия вызывает, хилакобактером зовется, как профилактика - 100 грамм водки за завтраком, однако это может до цирроза довести.... вот таккая она сложная и запутанная штука - взрослая жизнь ....
Я вжахнувся, коли уявив, що у автора теми може відмовити Інтернет... Тоді він позаздрить своїм мухам, які вмирають швидко...
Vidok, проверьте..., а соседи у Вас есть..., а то может они вслед за мухами...? Если подтвердится, дайте знать и не сьезжайте, я к Вам свою тёщу привезу в гости... за дорого!!!!!!!
Я зрозумів чому дохнуть мухи. Виразка! Сусіди до речі не вмирають, мабуть вівсянка їх рятує. dArt дякую вам за пораду але я то сам знаю. Ravin якщо за дорого то можливо вам краще буде скористатися послугами фахівця із сокирою? У мене ще одне запитання. Хтось бачив на полях біля міста пшеницю? Можливо проїжджали десь чи з вікна дома видно.
Хм. Когда-то кто-то писал на этом форуме про сексуальные фантазии, связанные с бегом нагишом по гречаному полю. Но что бы про пшеницу? ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- Вы, вообще-то, откуда в город приехали?
Нет. Мой допс в ВАШЕЙ теме проходит под №2. Не заметили? Я вопрос задал. Откуда прибыли в город Львов?