Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Черговий сонячний день. Перед тим було вже досить дощу, а тепер все треба підливати, ну не вгодиш людині з тою погодою..:pardon: Були з псом на річці, трохи охолонув після жари, потім обробила його препаратом проти кліщів і іншої зарази. Всі вікна в дома відкриті, зараз в душ і спати, а завтра новий робочий день.
    П.С. Приїхала Павла тітка, і включивши свою фантазію пошила мені циганський костюм на п"ятничну вечірку ;)

• Подобається Подобається x 13
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Миху, а хтось їм вірить??? навіть в турфірму радять звертатися по знайомствах, а що вже говорити про страхові.. я знаю, шо ви то рішите:), але добре, щось те написали, може хто був наївний...
    п.с. то так смішно, як на державну службу без грошей і знайомств беруть.. але чесно, знаю такий випадок... в одній установі львівській брали на посаду відповідальну стандартно, по знайомствах... і то підстава повна, то вагітна кобіта зачепитися хоче, то неврівноважені якісь попадалися... то начальство псіхануло і взяло людину, яка виграла конкурс на заміщення посади держслужбовця. о таке буває..)))

• Подобається Подобається x 7
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

о, циганочко п)ятнична)) чекаєм фотозвіту)) з вечірки)))

• Подобається Подобається x 5
  4. Honda

Honda Well-Known Member

На дворі світить сонечко!!! Ура! Поволі вода в річках спадає! Сиджу вишиваю! пішла би м на двір вишивати, на колисанку, але не зручно з бісером носитись:sad:

• Подобається Подобається x 3
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хорли хтось знає? так от там зараз змій відстрілюютьо_ОДядько їздив туди на море на вихідні, то казав, що нечисті розвелося страшенно скільки.У того господаря де вони жили зміюки прямо кишать..він їх з рушниці стріляє.А все тому, що горіла асканійська степ і всі її повзучі мешканці тікали хто куди....

• Подобається Подобається x 4
  6. Summer

Summer Well-Known Member

жара, духота не можливо висидіти на роботі...але тішить що завтра п'ятниця :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

До обіду був файний день. Один з тих,коли я можу сказати собі: - Ромку,ти ше ЖИВИЙ! А,тепер,во він знов звичний. Зара до хати,хлепну кави...і до лісу. Та й всьо.

8. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Нє, ну кожного дня дивуюся з молдаванства нашої влади...
    Ну от вчора закинули нас на ділянку розміром з штири сотих гектара, на котрій були посаджені монокультури БУР"ЯНУ і всьо, нічого крім нього там не росло.
    Наказали його знищити, цілковто і повністю...
    але мої сподівання що нам дадуть косу виявилися марними...
    нєту говорять...
    І замість того щоб за півтори години все теє зробити, прийшлось цілий день повзати й скубати травичку.
    Чого тіко не зробиш заради автографа в заліковці...

• Подобається Подобається x 1
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А вчитись не пробували? ;)

• Подобається Подобається x 2
  10. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ПРОбував, навить деколи+непогано+виходило...
    Але ё таке як праця на благо ридного бурСитету...

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ми ну блін...хворіємо,на дворі спека,на душі сум........

12. Игорь

Игорь Well-Known Member

Ездил с женой и внуком в степь на азиатскую сторону к реке Донгуз. Поели шашлыка в кафе, а потом с внуком пошли по степи прогуляться. Думаю - змеиное место. Вдруг внук ( 3г.10 м. ) говорит - хочу змею увидеть. Стал сразу внимательней в три раза. И практически тут же через несколько секунд - вот она - степная гадюка. Красавица. Минуты две, три с внуком наблюдали за ней, пока не уползла в какую-то нору. А ужа внук уже пару раз видел и ящериц.

• Подобається Подобається x 9
  13. comanche

comanche знайшовся

От того і хворієте, пошкіртесь одне одному, пошкіртесь сонечку, кінець кінців пошкіртесь сусідам з вікна :)
    І для здоров'я корисно і людям потіха :)

А я сьогодні забрав свої нові вуха. АААААААААААААА довольний як слон, завше брав маленькі, внутрішні, бо вважав, що пристойний вигляд важливіший за якість звучання і яке ж було моє відчуття коли я одяг осе чудо і зрозумів, що кардинально помилявся у цьому житті. Раніше мав CX300 1-ї ревізії... ну не воно... тобто як на внутрішні якість на висоті, але після зовнішних... просто розумієш, що музика повинна бути живою...
    А стосовно фірм то тут однозначно Акустика Edifier, Вуха Sennheiser.

А ще сьогодні не здав екзамен.. не діждався викладача... тре завтра її полапати...

• Подобається Подобається x 6
  14. Honda

Honda Well-Known Member

Завтра їду до Львова!!! Ура! Бо вже заскучала за ним трішки!!!

15. ENNI

ENNI Well-Known Member

Знову парко, відпустка по маленьку підходить до кінця, а через ці дощі навіть не вдалося гарненько відпочити....:girl_sad:

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Бразилія програла,пішов я шафу розбирати.

17. Honda

Honda Well-Known Member

А шафа в чому винна? :))

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вийшли на вечірню прощу. Зоряна щось вигукнула... Зазвичай ніхто не зважає...ми перебіжками...і в ліс...тут вона вільна. А нині... Йшли п'яні тінейджери...почали тицяти пальцями...улюлюкати... Так...я зробив з одного котлету... Решта не пхалась... Вчасно стримався,Зоряну за руку...і в ліс... А в вухах... "УРОДКА!!!"... Як я втомився... Добре,хоч ліс є...

• Подобається Подобається x 12
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

О... я на форумі... щось в мене депресняк трошка був ці дні... закінчили ремонт в хаті...
    Завтра чоловік везе мене в Карпати... хоча би не вродити по дорозі...

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

повбивала би козлів малолітніх... але, як кажуть "Бог не Тимошка, видит немножко..."

• Подобається Подобається x 7
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Голова тріщить,витріскує.Сидимо вже другий день в хаті, а така погода:sad:
    Нічого нового,абсолютно нічого:sad:
    Чекали до початку літа звісточки з юрколегії,глухо як в танку.......Така наша дб......держава,закони ніби пишуться, але не виконуються:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)