Стерилізують => не будуть розмножуватися => буде менше. У нашому дворі є чудові бродячі коти і собаки. Я не хочу, щоб їх убивали. Вони вже як свої. Не займаюсь. Я ще раніше писала, що багато в чому ми винні самі. В мене теж. Та мені все одно. Я нікому не заздрю. А фраза стосувалася не вас, а тих, хто пише: "Як за кордоном добре, а в нас погано", а сам не робить нічого.
А мені був би байдужий рівень їхньої чудовості, якби моя дитина захворіла токсоплазмозом чи лептоспірозом. А що має робити - підгодовувати поширювачів інфекції?
А чому не забрати до себе додому? І вже на одну собаку на вулиці буде менше. От я свою кицю підібрала на вулиці. Вже піврічну, з глистами і блохами...Зате тепер стільки радості...
:off: Тема не тільки про бездомних тварин, а тим більше не про ситуацію в Україні! -- В Лодзі бачу багато бездомних собак біля базарів, а так ніби не видно. Подобається, що парках є смітники на лайно, але ще не бачила, щоб хтось прибирав за своїми собаками А ще травичку в парках удобряють. Деколи це роблять кепсько і під ногами на стежці можна роздитивитись (і деколи винюхати!!!) чим там удобряють
Вочевидь, якийсь комплекс не дає спокою, а тому й не вміє не вишукувати в звичайному обговоренні "а як там" наїзди на Україну. Звідти й весь оффтоп. І то не вперше.
Не знаю, кажуть добре там, де нас нема... Добре, якщо ви їдете офіційно, по трудовій, чи по якомусь обміну, чи як науковець, дипломат, чи особливо цінний спеціаліст у своїй галузі. То звичайно ж варто. якщо ж десь непонятно куда, то особисто я б не радив. Приходилося зустрічати, в кінці 90-х, поч. 2000-х років, коли я там бував, на стоянках автобанів Німеччини і Франції автобуси з нашими заробітчанами, які прямували в Іспанію і Португалію чи ще кудась. Що тут скажеш? Люди виглядали як раби, згорьовані збідовани, дуже контрасувало побачене з пасажирами автобусів польських транспортних компаній... в яких люди їхали, переважно, відпочивати чи на відвідини родичів і виглядали як пани... І, взагалі, робота за кордоном - великий стрес. Розлука з рідними, з батьками, яких невідомо коли побачиш і чи побачиш взагалі... воно ж затягує як болото... їдеш сьогодні, а повернешся невідомо коли може за рік, може за три, а може... хто зна коли...оце я би сказав з мінусів...А ще і не відомо чи воно піде, як піде... чи не обманять українські посередники, які переважно обіцяють золоті гори, а реально з того виходить "пшик" З плюсів - можливість багато заробити, але це, таки, дуже умовно. Сьогодні ти працюєш, а завтра, якась криза чи т.п. Іноземці втрачають роботу в першу чергу. Як казав Джеремі Клакссон - їдуть за кордон лише невдахи. У нас, слава Богу немає війни, епідемії чи т.п... а їхати "за довгим карбованцем", не знаю, може воно себе і оправдовує, але мінусів, ІМХО, більше ніж плюсів. Діти стають сиротами при живих батьках, батьки старіють і вмирають без своїх дітей, не знаю, по-моєму то якось не правильно. Можна багато нарікати на владу на Януковича, на нашу ментальність і рагулізм, але, думаю здорова людина з головою на плечах завжди зуміє собі знайти роботу тут (у Львові, у Києві) на нормальні гроші. Ну хай, відразу віллу собі не купить і на крутому джипі розсікати не буде, але Реально знаю таких людей, що і бізнес починали і на квартири заробляли тут, фактично з нуля і нічого...не їдуть на будови в Росію та Іспанію, прибирання в Польщу та Італію чи деінде. Не забувайте ще і про російську та українську мафію! Так що, закордон - нелегалами нехай їдуть невдахи! Давайте будемо їздити відпочивати, навчатися, вчити, піднімати кваліфікацію чи престиж України, а не "заробітчанствувати"
...думаю це не буде офтоп... В Торонто пройшов самит G8/G20.... багато було всілякого "веселого" за цих кілька днів.
Ровер сподобався на фоні авто. А коні в масках - це взагалі - АТАС! Антиглобалісти - проти єдиної мови, єдиних фінансів, єдиних капіталістів... Невже не чули?
Таке спокійне, врівноавжене і толерантне Торонто зійшло з розуму на вихідні. Поліція діяла чітко і холоднокровно, підбираючи всіх хто опинився в зоні зустрічі "вибраних світу", не зважаючи на "ліца" і акредитацтїї понад 600 затриманих утримали в будинку кіностудії, який тимчасово перетворили на кпз, журналістів і операторів в тому числі. Лідери роз'їхались, але наслідки для бізнесів в центрі Торонта і події ще довго будуть гикатись у новинах. Особливо про кошти, затрачені на прийом "світових лідерів" (понад більйон долярів) і на наведення порядку у центрі одного з найбільших міст Канади та виплату компенмації бізнесам. але питання залишається відкритим: що зміниться для пересічного громадянина країн, чиї лідери зустрічались
Такі заворушення проходять практично у всіх місцях де проходять світові самміти. Цього разу такий великий розголос, тому що це відбулось у тихій і мирній Канаді. Тут зараз багато говорять власне про погіршення іміджу краіни на світовій арені, хоча місцеві аналітики заспокоюють, що ці подіі на You tube переглянули лише 130 тис. чоловік. Основні заворушення відбулись у суботу (фотографіі Патріка), хоча починалось все доволі спокійно. Участь у демонстраціі брало багато суспільних організацій та громадських об*єднань, включаючи Грінпіс та етнічні ком*юніті, які в тому числі несли плакати, що стосувались подій у іх краінах. Вимоги на плакатах були різні і не всі вони були пов*язані безпосередньо з саммітом. Багато людей були незадоволені сумою грошей, витрачених на безпеку самміту - більше 1 млрд.дол. На мою суб*єктивну думку, кожний демонстрант мав своі усвідомлені чи неусвідомлені мотиви для участі в акціі. Заворушення розпочали анархісти (відрізнити можна було по чорному одягу), які розбивали вітрини магазинів, банкомати, розбили і спалили кілька поліцейських машин. Власне з цього моменту можна поговорити про діі поліціі, точніше про іі бездіяльність. Анархісти розбивають поліцейські машини, танцюють на них, потім підпалюють. Самі поліцейські стоять на віддалі і спокійно за цим спостерігають. Справа у тому, що канадські поліцейські не проводять фізичного затримання, якщо співвідношення поліція-затримувані не становить 3 до 1. Вони скоріше скористаються тайзером ніж будуть ризикувати. Невідомо як спрацювали поліцейські under cover, але у суботу відбулось не так багато затримань, основні відбулись у неділю, коли затримували всіх підряд. Сьогодні у Торонто знов демонстрація, тепер уже проти дій поліціі. Як ставитись до таких протестів? Напевно, люди мають підстави для вираження своєі думки у такий спосіб. Маю на увазі демонстрацію, не заворушення. Тим більше, що у Канаді свобода зібрань не обмежується, як у деяких інших краінах. Світова криза поглиблюється, люди втрачають роботу і засоби до існування, в тому числі у Канаді. Негативні емоціі треба десь розрядити. Цікаво чим це закінчиться для затриманих, особливо для тих, хто мав при собі молотки і набори юного техніка під назвою "Коктейль Молотова"?
А в нас люди працюють. Російських шпигунів ловлять. http://abcnews.go.com/Blotter/russi...ssian-spies-arrested/story?id=11037360&page=3 В Ню-Йорку судити будуть. Колись їх може і в Україні почнуть ловити ...
Все правильно Ви написали..За виключенням бездіяльності. Анархісти в чорному , соціал-троцкісти (виявляються що є такі) і "к нім прімкнувшиє" запхалися і розсіялися в групі інших мирних маніфестантів про яких Ви вище написали. Просічувати ряди і займатися вибірковим арештом - це марна справа , хаос і буде багато пострадалих невинних людей. Ці 2 залишені посеред вулиці поліцейські машини , вітрини Старбакса і банків послужили одночасно лакмусовим папірцем і приманкою на живця. Бабульки , які мирно протестували Grandmothers for Рeace і їм подібні палити авта не будуть і відсіються. Залишуться самі "стойкиє байци" яким дали можливість (40хв.здається) показати себе. Їх всі акуратно зняли на відео ...і в наша час фотороботів , камер спостереження , цифрового фото .. т.д. на протязі ночі тихенько арештували. Розбита скляна вітрина/банкомат для Старбаксу або банку - це абсолютно "нічого" в фінансовому значенні.Тим більше що всі вони мають страхівки. ...тут є більше фотографій http://www.ctv.ca/gallery/html/g8-g20-toronto-violent-protests-20100626/index_.html
За кордоном суворо зі сплатою податків. Ось і постраждали російські шпигуни. Бо вони отримували гроші від Росії, а податків не сплачували. Тобто, якщо ти російський шпигун, то піди зареєструйся, як платник податків, і плати їх! Криза. Всі мають платити податки. Навіть і російські шпигуни. Нічого особистого. ВВС повідомляє:
Це правило лише діє на пересічних громадян, бо бружуї не платять до того часу поки дураки де не засвітяться з коханкою або в стрип-клубі. А так... А я вам кажу що ніц не доведуть бо для нашого клапоухого друга відносини з ведмедьом важливіше якихось там шпигунів. Он якби то були з Ізраїлю, ну то інша справа... можна було б ще більше покричати які ..иди погані. А так. Замнуть.
Ні я не пролетарка, і ніде не пишу що в буржуїв треба відібрати гроші. А що поганого в слові буржуй? Хіба це не вони «владєлєц заводов, машин, пароходов». А ще пічка колись була така - буржуйка називалась. Доречі поширене явище в закордонії - корисна для економії ґазу, тим більше якщо користування електрикою і газом обкладається податком, ну або скоро буде. А я людина маленька і все мушу платити гарно і справно, бо відкупитись потім не зможу. Мені того тре? А висловлююсь так бо маю досить пролетарських настроїв тут. ---------- Додано в 06:44 ---------- Попередній допис був написаний в 06:37 ---------- я за них ся потішу на віддалі.
Можливо саме тому їх і звинуватили одночасно в tax evasion - шпигунство шпигунством, а от з податками жарти погані. Втім, як я зауважив, в Штатах ще не було такого, щоб когось звинуватили в якомусь федеральному злочині без того, щоб одночасно не звинуватили і в tax evasion...
Причина цьому - об"єктивна - більшість злочинів, в тому числі і федеральні злочини здійснюються з корисливою метою. А якщо вже має гроші, отримані злочинним шляхом, то, звісно, не декларує їх.