Викидуйте сюди, почну Я... ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ---------- умм... яка красота, моя мрія....
Блін, прочитала назву гілки " Чоловічі забавки і вподобання...." і згадала того чудіка з трусами й чулками... вже подумала, що знов про якісь збочення йдеться... але то таке, вибачте, автор теми! Мотоцикли, то прикольно! Мені дуже подобаються такі красені, але їздити боюсь, бо я трусіха!
думаю тут це не підходить) ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ---------- та ладно, в мене тоже колись був страх, до мото... Але коли тебе прокатали 230 км.годину усі страхи пропадають, появляються якесь інше відчуття, його не пояснити... Почуття свободи мабуть
ZX 1400 Боже, дякую тобі за таку красу, дай Бог здоровлячка усім інженерам і решті працівкиків концерну Kawasaki, ну і Yamaha за їхній витвір мистецтва R1 turbo до 100 км. за 2.3 секунди
Та так, пиво забавкою не назвеш. Але вподобанням - запросто. І навіть життєвою філософією. Чесно кажучи, цікавить весь список. Ну і критерій чоловічості. Джеймі Олів"є, мабуть, кохається товаром, виставленим у відділі кухонних потреб.
Дорожче від мотоцикла та яхти, фотографії яких вище. Хто не знає, що це - це щоб без мобільного телефону розмовляти з такими ж аматорами.
Знаю таку приказку : " не так страшний чорт, яким його малюють", але перевіряти то на практиці не дуже якось мені... А от всілякі авто-мото-шоу дуже люблю. Колись була на мото-шоу в приміщенні. Емоцій купа!!! Вони там таку штукенцію спорудили, типу арени, але глибоку... ну, схожа на басейн в дельфінарії, во... І на мотоциклах такі фінти виробляли!!!! І жінки навіть... я була в шоці... Звичайно, що я їздила на мотоциках, в селі с хлопцями на дискотеку в клуб, але ж то яви та мінски, їх якщо розігнати, вони й по розпадаються... ... а от на такий байк не сіла би, напевно... ---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ---------- Во! Я ж кажу, що в душі я рибак... чи рибачка...
[ІMG]http://cbrworld.net/photos/modifications/images/283341/original.aspx[/IMG] 227,57 КБ (233 029 байт) доХтор Хаус =) Хонда в репліці Репсоль)
Сам люблю готувати. Пуркуа би і не па? А їсти... Навіть не варто питати... ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- "Історична реконструкція."
стантрайдинг ---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ---------- Кріс Пфайфер... ---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ---------- Ось вона! СВОБОДА...