Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Spika

Spika Well-Known Member

Может быть и одновременно. Хотя он чуток постарше будет. А насколько это для вас важно?

А, чё? Для вас быть набожным немодно? Вы тоже совок-аттеист?

А думать "так" ошибочно? У вас есть достойные внимания предлжения о том "как" думать?

Так и не надо никуда ходить! А как вам призыв "жить по-совести"? (учитывая любовь свидомых к фене перевожу - "а не западло вам жить по духовным понятиям"?). А с чего начать?

Не! Тихо это будете у меня сидите вы. И не вам мне
    указывать что мне делать и как. Потому как вы уже реализовались. Ваш весь ресурс уже вычерпан. По своим потребностям и целям вы совершенно средний хотя и распальцованный обыватель. Своеобразная каста "диванных патриотов" (придумано мною. прикольно? :) ).
    Я угадал?
    Но давайте спросим у людей, что для них и для их "общества людей" важнее, распальцованный поднаевшийся обыватель-потребитель или пусть даже небогатый официант, но стремящийся не к материальному благополучию, а к каким-либо иным победам (в спорте, искусстве, науке, духовности...)

Вот у уборщицы вы может быть и в "авторитете". Хотя меня терзают и на этот счет смутные сомнения.
    Как бы вам это проилюстрировать помягче..? Понимаете, прислуга понимает, что благородный человек никогда не опускается до ругани с ней. Тем более прислуга в нашем обществе, где все хоть мельком но читали или слышали о Толстом, Достоевском, Чехове, Некрасове, Тургеневе...
    Для воспитания прислуги существуют приказчики.
    Хотя конечно... И они тоже достойные люди и обществу нужны.
    А высокомерие к прислуге вообще проявляют только, те которые сами нахаляву "из грязи, да в князи"...

Вообщем - не заморачивайтесь. Хрен его тут знает, что с уборщицей хорошо, а что - нет. Некоторые женщины вообще любят когда к ним немножечко "применяют силу"...

Вы принципиально НЕ МОЖЕТЕ на эту тему дискутировать. Нету у вас таковых духовных навыков и знаний. Вы ж не веруете в Бога. А раз не можете, то как неглупый человек - и не хотите. Все логично.
    Но это и неважно. Не надо растраиваться. Я с вами религиозных споров тоже вести и не собирался. Зачем?
    вы мне лучше ответьте на вопрос, который я к Ромке адресовал - общество наше лечить надо, с чего начать? Чё делать-то? Куда бежать, кого бить шо б життя краше стало? Потому шо дальше "ругания совка" я от вас, как от неглупого человека, реальных предложений, а уж тем более действий, по улучшению жизни в стране не читал.
    Это ж не о религии?

• Подобається Подобається x 5
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хто Ви такий, щоби права качати?
    І не суньте мені свої примітивні вірування. Будь-який раввін або лама (якщо захоче взагалі з Вами дискутувати) - так посадить Вас так на дупу, що Ви й не зрозумієте, що облажалися. Втім - доля Ваша така. Смішити народ нахаляву.

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Агов!
    Я розумію, що слини у всіх достатньо, але... :banned:

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

По просьбє трудящєйся горнічной? :)

Пропоную почати з Кульпаркова.

Останнє редагування: 14 чер 2010
    • Подобається Подобається x 7
  4. Boris_Kiev

Канєшно! Дєвушка захотєла комунізьму в отдєльно взятой квартірє. По єє мнєнію, прі камунізьмє жони опщіє!

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Можу назвати, як мінімум, одного вашого члена який про це не чув...;) Точніше про одного чув...Чехова...але не пвм'ятає що він написав. Чи то "Онєгіна" чи "Мьортвиє душі"...)))

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

39-го? Всі квартири стали комуналками...
    Як при Гітлері в центрі Берліна, коли почалися погроми?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А якої церкви? Чи не тої антицеркви встановленої безбожником Петром І і покращеної ще одним слугою сатани Сталіном? Я маю на увазі філіал КГБ - РПЦ. Прочитайте дещо про цю, так звану церкву.

На противагу українському гетьману, російський цар Петро І релігійністю не відзначався. Він ліквідував московський патріархат, а керувати церквою доручив одному з міністрів (який називався оберпрокурор Священного Синоду).

Також Петро І заснував "Сумасброднейший, Всешутейший й Всепьянейший Собор", з "кардиналами", "єпископами", "священиків" з надзвичайно сороміцькими титулами навіть з точки зору 21 століття, які регулярно "причащались" із "всешутейшими матерями-ігуменями і архієрейшами".

Петро І сам уклав статут "Сумасброднейшего, Всешутейшего й Всепьянейшего Собора" - досі в друк потрапили лише уривки з цього тексту. Завдяки стародавнім документам стає зрозуміло, чому "матюками на Москві не лаються, а розмовляють".

Петро І особисто брав участь у тортурах і стратах стрільців, священиків та старообрядців. Загальновідомий випадок, коли Петро І власноруч закатував власного сина.

Ще більш жорстокими були дії армії Петра І на території України. Так, зокрема, за наказом Петра І відбулося вирізання московськими військами 20-тисячного населення Батурина.

Увірвавшись у гетьманську столицю завдяки підступу зрадника Носа, московські війська вчинили нечувану різанину, убивши не тільки захисників, а й усе цивільне населення міста включно з немовлятами, а також Запорізьку Січ, десятки інших містечок і сіл.

Віднедавна на тому місці, де стоїть цитадель Батуринської фортеці, насипано курган і встановлено пам'ятник у вигляді хреста з розп'яттям. На цьому хресті прикріплено ікону, яку було знайдено під час розкопок у Батурині на скелеті жінки, яка притискала до себе малу дитину.

Жодних протестів проти встановлення пам‘ятників Петру І в Росії чи в Україні від Московської церкви ніколи чути не було.

Як стверджують автори звернення "Слово у відповідь православних християн на міжконфесійні чвари", "У церкві Московського патріархату під Петербургом з'явилася ікона із зображенням Сталіна - найкривавішого вбивці в багатостраждальній історії людства.

Господь карає людей за гріх, а винагороджує - за його подолання. Сьогодні на тих територіях України, де переважає Московський патріархат, зафіксовано найбільший рівень соціальних бід і хвороб: злочинів, наркоманії, пияцтва, азартних ігор тощо.

Це значить, що церква недостатньо виконує своє покликання".

http://www.pravda.com.ua/columns/2010/06/14/5136834/

8. Полковник

Полковник миється в бані

Не думаю.
    Но в нашем доме "из бывших", т.е., которые жили еще в нём до 39-го года жило 4 семьи и моя соседка. Семьи были все украинские. Прислуживали полякам и евреям, а когда те во время войны странным делом куда-то подевались, то заняли (их расселили) в бывшие панские квартиры.
    А если брать весь дом по состоянию на 60-е годы, то русских семей было всего две - наша и на первом этаже.
    4 квартиры занимали еврейские семьи, которые потом все уехали на землю обетованную.
    В остальных квартирах проживали семьи украинцев.
    Почти все квартиры, за редким исключением (у евреев) были коммуналками.

• Подобається Подобається x 2
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Полковник такого юмора не доганяет...
    Как правило месных украинцев расселяли в подвальных помещениях, которые начали освобождать только в конце 70-х.

Коммуналок Во Львове было относительно мало. Процентов 30 от общего жилого фонда. Не спорю, были евреи, обладавшие шикарными квартирами. Но сказать, что почти все изолированные квартиры принадлежали только евреям - это (чтоб не сказать большего) искажение фактов.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Де ви, Полковник, знайшли в Львові багато комуналок - залишається таємницею.
    Щодо євреїв... і не тільки. В мене була медсестра, полька, чоловік єврей (народився в Львові). Мали велику квартиру на бічній пр. Шевченко (забув назву, там шаховий клуб). Чоловік чудом лишився живий, потім пішов на фронт. Коли вернувся, в квартирі вже жили асфабадітілі. Моя медсестра з сином і чоловіком дістали малесеньку квартиру біля Винниківського базарчика, де прожили майже все життя.

• Подобається Подобається x 9
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Какие тайны, Педро?
    Я писал конкретно про ситуацию в доме на улице Ватутина (ранее Баторего), где сам и жил.
    Мне не надо было ничего искать - я все квартиры наизусть знал.
    И пишу я про 60-начало 70-х годов.
    Что опять не так?

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Да, не фигово достали!!!!

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Вам там виднее.
    Даже спорить не хочу.
    Я видел и жил в этом доме и в гости к ним ходил, а какой-то (пииип), говорит, что я факты искажаю.

• Подобається Подобається x 1
  12. levandivka

І не розстріляли, не вислали...
    Дивина?

13. Полковник

Полковник миється в бані

Ой, сколько можно петь военные песни, Пан Левандовка?

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Полковникам тяжело мыслить абстрактно. Объясню. Я про город в целом.

15. Полковник

Полковник миється в бані

На кой мне мыслить абстрактно, если я писал конкретно про дом в котором я жил?
    Ведь конкретно по нему был вопрос у Бориса.
    И конкретно по этому дому я давал ответы.

• Подобається Подобається x 4
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А вообще-то как это можно понять, даже если это про один и тот же дом? Еврейские семьи уехали из квартир и одновременно остались там жить?

Правильно, не напрягайтесь. За вас Путин думает.

17. Boris_Kiev

Я не буду детально описувати обставини, за яких мої дідусь із бабусею змушені були тимчасово полишити квартиру на вул. Лютеранській і перебратися до "комуналки". Це було під час окупації. Існувала реальна небезпека мінування сусіднього будинку терористами - так званими "підпільниками".
    Після приходу асфабатітєлєй вони теоретично могли повернутися, але розумні люди підказали, що "евакаунти" та нові "заселенці" обов"язково напишуть донос в НКВД (мовляв, сусіди залишалися на окупованій території).
    Тільки у 79-му той "комуналочний" будинок мав піти на генеральне перепланування і дідусь з бабусею мали отримати 2-кімнатну квартиру на "виселках". Дідусь тоді вже поволі помирав. Районна влада зволікала з переселенням і двічі на місяць вимагала довідку, що дідусь ще живий. Інакше запроторили би бабусю в якусь стару "гостинку".
    Я не буду описувати усі маневри, які довелося здійснити (на межі криміналу), щоби бабуся дожила свій вік в нормальних умовах і ще й моя мама там була прописана.

Комбінацію вибудувала старенька пані - юрист на пенсії.
    Її підводила пам"ять і нам щоразу доволилося малювати їй кольорові схеми - "квадратики" (кімнати) і "люди" - зі стрілками переселення. І пані провела керівництво операцією блискуче (хіба що диктувала заяви в застарілих термінах - типу "переявити" замість "перепрописати").
    Начальник паспортного столу міліції аж рота відкрив - усе законно, але ж так нетипово і несподівано! Хто це спланував ?

Земля пухом - і дідусеві, і бабусі, і мудрій пані Олександрі Абрамівні !

18. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, вы даете!!! Я ж сказал - православный. Вам известно несколько православных церквей?! ОНА ОДНА,

Простите мое невежество, но я не знаю кто это? Но могу поверить вам наслово и врезать клиенту заочно по предоплате... :)

19. levandivka

Це місце - клініка для буйних і з вялотєкущою.

• Подобається Подобається x 4
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Это тут при чём?
    Я дал конкретный ответ на конкретный вопрос.
    Исключительно из личного опыта.
    То, что на 100% знаю, то и описал.
    При чём тут Путин и факт из моей биографии?

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Нет.
    Возможно, что я коряво изложил информацию.
    Еврейские семъи жили в отдельных квартирах.
    С 1969 по 1973 год эти квартиры освободились.
    В них вселились украиноговорящие жильцы.
    Вселились в эти отдельные квартиры.
    Комуналок из них не делали.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Гаврилюка, которая Фредро?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)