Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

А в мене ноут- а там акумулятор - то всеєдно сиділа,хоч нету не було всякі фотки преглядала...........

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нас тота гроза застала акурат в лісі. І всьо було файно,лиш Зоряна грому боялась. Блискало так,ніби Перун задався ціллю Ряснянський ліс спалити. Але ніц в него не получилось. А дощ такий файнюткий був,як теплий душ...трохи вмив нас.... О... Прийшлисьмо до хати,перебрались і знов тут...в лісі... Файно,мокро,хомосапієнсів не видко,правда,комариски докучают....але ж не може бути,щоб було зовсІм файно...ми ж ще ТУТ,на жаль,а не ТАМ.... Ще з годинку тут полазим,потім "на свічки" і ю...

• Подобається Подобається x 15
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

та і в мене теж, але чомусь не хотілось просто сидіти....
    одна біда, на футбол ставки зробити не встигла, а рахунки вгадала повністю на два матчі...

• Подобається Подобається x 6
  4. poetka

:)))Я тото показувала в темці "Кінець світу".....ше не то буде:sad:Але то ніц,ну повимираєм,як тоті динозаври,юш таракани сі зостанут.

Ото м сидю наварила макарон,перцю і помідорків натушкувала,маємо до макарон.

Останнє редагування: 14 чер 2010
    • Подобається Подобається x 5
  5. носик

носик Member

а я десь пів години чоловіка вмовляла піти зі мною і малою гуляти.Чого тільки не придумувала і вірші складала про його волося на ногах)))), яке ніжно колишеться на вітрі)))) ну ще довго вмирала зі сміху...
    погуляли ми трошки але я отримала молочний коктейль і всю прогулянку його пила( аби малу в калясці не везти)
    і тут як хляпане дощ... я гнала як метеор. В під їзді ліфт не їхав і коханий тарабанив каляску по сходах аж на 7 поверх. щось бурмотав і взяв зараз і забрав все моє шоколадне печиво

Останнє редагування: 14 чер 2010
    • Подобається Подобається x 11
  6. poetka

Ото на ...маєте;)

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Во,що м нарила старий Ромковий допис,потішив.:)

7. Shine

Shine Well-Known Member

А я нині побувала в Стрию, давно там не була, переконалась, що дійсно, ми хоть близькі сусіди але судячи по дорогах, ми живем десь в іншій державі, де доріг не ремонтували ще з війни. А Стрий акуратне, гарне містечко і дороги нормальні. Ох коли ми дочекаємся:cry:?
    Під дощ я не попала, встигла до дому заскочити, а тоді вже як гахнуло, хіба машини пищали, як навіжені але голова від тої погоди буба і відеречко кави:mocking:, на протязі дня,не допомогло. Сиджу, скучаю, чекаю коли вже моє маленьке чудечко повернеться з табору, а велике з роботи.

• Подобається Подобається x 10
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Напевно,тра писати в незвичний день,бо я знову на ЛФ:)давненько не бувала тут:)
    В мене все по -старому,ніц не міняється(а змін так хочеться..особливо в особистому..).Звичні сіро - робочі дні.правда тішить те,що через тиждень починається моя довгоочікувана відпустка,через тиждень в найкращої коліжанки день народження і я вже їй придумала суперовий подарунок(правда ще треба ту ідею з подарунком втілити в життя..)
    З невеселого: була в суботу на пікніку в 5 парку - комарі на мені живого місця не лишили:cry:мої бідні ніженьки - один суцільний комариний укус..Скільки жию - ше-м таких злих комарів не виділа-м..і головне нічого не бояться - ні диму,ані засобу проти комарів..:sad:

• Подобається Подобається x 15
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тобі і справді треба в НЕзвичний день:)Скільки ж це тебе не було у нас?:scratch_one-s_head:

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Довгенько:)кілька місяців точно не було:)Вилікувалася від ЛФ - залежності,подепресувала,зрозуміла,що треба щось міняти в житті..Скучила за давніми форумними друзями:)Тому й тут..Та й часу не вистарчало на ЛФ...

• Подобається Подобається x 8
  11. terRen

terRen Дуже важлива персона

Не скажу нічого проти ЛФ,але ДП він не замінить мені... А ще сьогодні такий день то несамовито парить , то гроза шалена. А на душі , як і в природі все переплелось.
    о_О :cry:

• Подобається Подобається x 4
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вчора були на забаві - я так натанцювалася, що сьогодні ноги болять, та й в синяках всі :) Нам так рідко вдається десь з чоловіком сходити, що як вчора забавилися - то я вже "ввійшла в кураж" - як сказав чоловік моїй мамі. Бо він, зануда, сидів і лиш дивився, ледве його на два повільні танці витягнула - і то погрозами, що буду цілий вечір нити, як не потанцює. На третій раз сам захотів танцювати, але так мною вертів і нахиляв аж до підлоги, що я вже не рада була. А йому все смішно.
    А сьогодні цілий день гості - то батьки, то брат, то сусіди. Швидко минають хороші дні.

• Подобається Подобається x 13
  13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сидю. Злий і розчарований. Здоровецьку (так казали) комету, яка мала світити на небі, затулили дурні чорні хмари!
    Нє, прилітає комета, раз на тисячі років, зеленого кольору - і як на зло - дощі!
    ...Поїхав би десь на пару сотень км від Києва, якби знати, що там погода... Але - затягнуте небо зо всіх сторін надії не залишає...

Не знаю, може та комета ще затримається... Може, завтра буде видко...

До речі, а на лихо мені здалася та комета!? Хто би знав...

Нада і всьо!

• Подобається Подобається x 8
  14. :) а як же: енергія затрачена + шоколад = енергія відновлена :)))

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

та всі ми хочемо як не зірочку з неба, то хоч комету за хвоста потримати :)

15. Alias

Нічна розмова з коханим по телефону затяглася аж до світанку.Побажали один одному НАДОБРАНІЧ вже як пташки під вікном почали славити новий день:)Давненько ми так довго не говорили..аж цілих 5 годин!тепер сижу каву попиваю..

16. poetka

Видко скоро кінець світу:)

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

А я м з базару прискакала,полуниця по 15,суниця по 25 і т.д.і.т.п- ціни космічні.....а пан DIDIO,комети виглядає,та най би йшов на базар,тамка і комети і зорі з неба і все тоте в еквіваленті до гривні:)

• Подобається Подобається x 2
  17. Alias

Переходьте вже на кабачки і вишні..все ж дешевше ніж ті полуниці:)

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ого! Якщо по міжміському зв"язку - то рахунок буде ой-йой. А якщо мобілкою - то взагалі не раджу. Пропускати через мізки одномоментно стільки радіохвиль дуже не рекомендував би. Бо всі вживаємо в їжу сіль (солимо), але якщо з"їсти склянку солі - то капєц.

Та ходжу. Не в космосі ж живу. В Києві, до речі, ціни вищі. Як завжди. Тому мене цим не здивувати. Причому спека - воно все псується, а торгаші краще згноять, ніж скинуть ціну. І гноять.

• Подобається Подобається x 2
  19. Alias

Мобілкою...Зараз вже не так часто , а раніше кожного дня(скоріше ночі) по 4-5 год на зв"язку впродовж декількох років.Але нічого..ще мізки не поплавились:)

• Подобається Подобається x 6
  20. comanche

comanche знайшовся

Сиджу.... думаю.... зареєструвався на твітері, але навіщо, поки не тяну....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)