Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Такий звичайний,лінивий,недільний день закінчився знаєте як?-мене мураха вкусила в губу з внутрішньої сторони( то я мала необережність поставити горнятко з водою на сходах і потім з нього надпити),і я тепер як силіконова варгата дівуля з обкладинки глянцевого журналу))))

• Подобається Подобається x 13
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний вечір....
    Тільки прийшли з лісу...звичний маршрут....ліс...цвинтар...свічки...потім перебіжками до хати....
    Нині в Рясному була велика дефіляда...і дуже багато дітей йшло до першої сповіді.
    Пішов і малий наших нових сусідів...
    А потім,як водиться,дифіляда..гості...
    Приходим ми з Зоряною..а той в коридорі п"яний воює..до жінки з кулаками,малий в кутку плаче...
    А вона вагітна..десь за два місяці родити має.
    Мусив втрутитись...зараз ніби тихо....
    Як я то ненавилжу...ті гостини..жервиска..пиятику...
    І,найбільше через дітей....
    І та..вагітна...
    Кажу,йди до малолєток вчепись,якщо кулаки чешуться....
    і..тверезий ж..нормальний мужик...
    ех...:sad:

• Подобається Подобається x 15
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Під вікнами трагічно реве інтелігентний домашній кіт.
    Це сусід з 1 поверху його виставив на ніч і зачинив вікна. Щоби котик знайшов собі пару і не ліз до мами або сестрички. Їх там, здається, семеро. Ну як під таку пісню з матюгами спати?

4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а він чистий? в усіх відношеннях:) у мене подруга шукає кота для кицьки, бо має клопіт

5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О і тут коти я свого щойно пів години шукала,бо він вирішив побавитись в хованки!
    Стою на вулиці і горланю:"Бандера!"(так котю звати)

• Подобається Подобається x 9
  6. Boris_Kiev

Він хазяйський, але там усі коти гуляють на грядці під вікнами. Красень - є ангорська кров, забарвлення - димчасто-біле "меліроване". Хвіст - як у сетера. Тільки на "його" території кішці Вашої подруги буде незатишно. І може "племінник" (не такий гарний) випередити. :)
    Господарі радо віддідуть кота на тиждень або на місяць для справи. :)

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

"М---да уж ...класіка жанра" - як би сказав поет.
    Давно вже я такого невидів

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

На кожному кроці....
    От..зараз на вулиці п"яні співи....

• Подобається Подобається x 1
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

Це Ви правду кажете, в мене теж такі сусіди... як не вихідний, не свято, так вони стосунки свої роз'яснюють... Правда, там жіночка така ж сама, як і чоловік її... в робочі дні їх наче не відать... А ще два стільці в мене з коридору злямзили, гади...

10. Romko

Ті молоді..працьовиті....Як бджоли.
    Дуже дбалі.
    А..от..с в й є т а...є ...с в й є т а....
    І горілка є горілка...

11. Кохана

Кохана LuBimaya

ага... во і зараз гупають... вона його до хати не пускає, він погримить ще троха, а потім на коврику спати буде і хропіти як трактор всю ніч...
    а в мене безсоння.. блін... знову...

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Угу... Вчора у колєги зібрались сім"ями... Втиснули тищу грамів на двох... Але я тихий. Ще поки додому йшли, щось бурчав. А вдома - в люлю і баїньки :)))

• Подобається Подобається x 5
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні... я вже півтора року як безробітна. Сиджу вдома і тішу своїх домашніх різними смаколиками, так що ми дружно набираємо вагу.

горівка то страшна зараза... згубила мого діда і вуйка :cry:

Мій день нинькай досить спокійний, теплий, мужа випровадила на роботу а всі хто заходив в гості куштували мої нові кулінарні творіння. Мо то мені з них почати гроші брати?:girl_in_dreams:

14. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ви..... тойво , Марусю ...думаю повинні ставати self-employed особою , сама собі бос. І відкрити як не рестарацію , то хоч би
    таку невелику кухню...щось таке authentic ukrainian gourmet cuisines ...а Ваш чоловік веном би то всьо розвозив.
    І вірю що з того буде толк і зиск.

• Подобається Подобається x 4
  15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Урод він просто .....я таких паскуд на дух не виношу.:sad:(вибачте,хто чита.....такі мої емоції):sad:

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:29 ----------

Який нинька гарний день.Кажуть шо такі чудеса у Львів тільки на тиждень, а далі знову зливи безперспективні.[​IMG]

• Подобається Подобається x 8
  16. Boris_Kiev

Колись на моїй вулиці був типу барак на кілька сімей.
    Кіз тримали. П"яні співи щоночі. І якийсь гуртожиток був трохи далі - там совкова попса звучала крізь відкриті вікна.
    Трохи згодом зібрав я потужний підсилювач, колонки (зі старими "Кінапівськими" динаміками) на балкон - і показав їм, хто тут господар і яка музика має звучати.
    Дільничний мент Хведя у ці справи не втручався, хіба що лагідно дорікав за музику серед ночі.
    Згодом барак знесли, збудували невеличку адмінбудову.
    Я крутив музику кранівницям - одну звали Фрося, другу - Ізольда (!). Якщо їм подобалося, піддзовнювали сигнальним дзвінком в ритм. Якщо ні - серія довгих дзвінків.

• Подобається Подобається x 2
  17. Romko

Їдна бабця (Зорянина куліжанка,та,жи кози пасе),повІла нам дуже файну річ. Її бабця їй колись казала,жи втоди,як комарі будут,як коні і будут хмарами кидатись на всьо - то буде означати,жи недалечко вже АРМАҐЕДОН. О.... Якщо то правда,то він вже за пів-зозулиного "ку",бо комариска,як вОґери і тнут,зволочі безбожно. За все життя і,за останні 4 роки життя в лісі,я вперше виджу такий феномен. До дзісєйшого часу мене не втнув жадний комар. Вони були мудрі і знали,жи моя кров для них - смертельна трутка. А,тоті,нинішні є вар'ятами і камікадзе. Літают хмарами і стадами,тнут,і вмирают,тнут,і вмирают. Так що пора закупляти чорні целофанові мішки.... О...

Останнє редагування модератором: 7 чер 2010
    • Подобається Подобається x 7
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Для комарів?:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  19. Romko

Нє...для нас...хомосапієнсів. Комарі ней самі за себе дбают. А ми,хомо, відрізняємся від них естетичним смаком і почуттям прекрасного і,як стверджують нєкі особи і прочі Михи.маєм свободу вибору. Так,що можна закупляти і білі простирадла,кому шо сі подобає....:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нєкі особи кажеш... :girl_mad: ню ню... земля кажуть люди - кругла... то я так...мєжду прочім :girl_cool:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)