Молодець, що не комплексуєш з цього приводуДуже важливо жити в гармонії з самим собою.Заганяти себе під стандарти
Кохання коханням, а "абєд па распісанію" (наголос на третій склад) ) вчора був перший день мого раціонального харчування. Якщо все вийде, то за два тижні скину сюди свої фотки "до" і "після". Дай мені ,Боже, сили і витривалості. От така я була: , а така тепер ( Хочу повернути свою минулорічну фігурку
ну то хто на що дивиться Нє, ну я мав на увазі - а голова гідє? Ладно, я піду чаю собі зроблю поки ніхто не звинуватив мене що я пошляк
на другій фотці ще й талії не наблюдається на плечах. ну я ж тут не голову прийшла показувати, а фігуру нє?
А ,шо вам взагалі бракує?Які у вас комплекси?не розумію,ви ж худюсінька...... ---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- Я взагалі не розумію дівчат,які будучи нормальними.....хочуть схуднути,для мене ця тайна,єстем не розкрита....Ну може я пані у віці з своїми стереотипами,але є але,якась межа в розумінні я товста.... Чи таким є розуміння молодих дівчат:
не худюсінька. мені не комфортно в моєму теперішньому тілі. хочу бути такою як рік тому. всі хлопці задивлялись на мою фігуру... Я вважаю, що головне вчасно побачити, щоти набираєш вагу і щось з тим почати робити, бо коли вже є 20 лишніх кг, то позбутись їх ой як не просто. головне - не запускати себе! (тим більше, що мій хлопець любить худеньких) а тощо в вас на фото - то перебор. я то розумію і такою худою ніколи не буду.
тут головне навчитися "слухати" свій організм, хтось цілий день не їсть і не вечеряє -вага без змін, хтось на ніч їсть і не поправляється, а хтось навпаки... Краще на вечір їсти шось легеньке - якщо спільний вечір, то краще замовити салат з олією, рибу з овочами, чай без солодкого і т.д. Головне не їсти за 2години до сну А ще вам скажу не потрібно мордувати себе і свій організм голодом, бо то до добра не доведе, краще часто їсти , але по-троху
А ще один аргумент проти похудання - це влетить в копієчку. Скільки доведеться купити нового одягу чи перешити старого!
я тому й худнути хочу, що маю купу одягу, а ходжу в одних джинсах, бо в інші не влажу. А купляти нові не хочу принципово. Мені дешевше і корисніше схуднути
Боже !!!!дівчатка, я дама теж не 60-90-60,але повірте достатньо просто комфортно себе почувати,як душевно так і фізично - це і є показник вашої нормальності у всіх відношеннях, в житті існують далеко глибші і чистіші помисли,аніж схуднути за всяку ціну, бо то так модно,стильно,і так кимось надиктовано.Вдумайтесь,коли людина худне,вона зациклюється на самій ідеї схуднення і при цьому можливо й досягає ефекту ....але втрачає інколи значно більше....втрачає саме ті цінності,якими має бути обдарована жінка...а це - розум,розум,розум. П.С. не втрачайте розум і худніть з розумом, якщо вам вже не під силу дивитись на себе у дзеркало,якщо від вас відвертають погляди і вам насправді від того млосно,ну тоді бажаю залишитись тільки здоровою.
Нє!!!!Хочу сказати,що й худнути треба з розумом,знати міру... От наприклад: Стою вчора в черзі,поруч молоді люди,хлопець і дівчина,дівчинка худіша за мене в три рази, і бесіда в них з тим хлопцем,яка вона груба,пора скидати кг.яку б це таку дієту придумати....і тому подібні речі,я не впевнена,що йому хотілось то все слухати,хоча....якись повний бздур і маячня....куди їй скидати кг. їй книжки в руки і гойра вчитись ,розуму набиратись. P.S.Спостереження:ІМХО молоді дівчатка не замислюються,що в них в голові, а вибачте, яка в них задниця, а тре навпаки.
то добре, тільки робіть з розумом, поступово, а не так все я на дієті і ніц не їм, а в животі оркестри грають - ні в якому разі такого робити не можна, різко відмовлятись... поступово, по-трошку. А взагалі я противник дієт, написала вже в дописі вище, то не є корисно для здоров'я краще мало, але часто і то як мантру повторювати )):rolleyes:
останнім часом визначилась, що якщо вага в нормі, немає ожиріння, то варто думати про красу свого тіла, а не кілограми.. тому важливо здорове харчування і фізична активність а панацея - я маю важити саме 52 кг... і що? а якщо в тебе целюліт і фігура негармонійна? тоді як приміром йти на пляж чи в басейн.. в купальнику з написом я втратила N кг?
та ви що я б так не змогла. я просто перестала їсти після шостої і зранку замість кави з сиром їм вівсянку, а в обід зупку і салат на олії ну але кожен день порізному. пробувала щодня їсти одне й теж, то для мене неможливо . сьогодні, наприклад, йду на шашлик, то вже буду без сніданку. і без вечері.
Ви були худою, а я не була худою НІКОЛИ, тому й одяг у мене увесь відповідного розміру. А його теж купа. Ну дійсно, вагомий аргумент - їздити по магазинах і знову купувати купу одягу (чого я не люблю). Краще я за ці гроші щось більш потрібне і корисне куплю. Не розумію взагалі цієї моди. Чому треба знущатися над своїм організмом, якщо ти почуваєшся здоровим, бо "такі стандарти"? А якщо стандарти зміняться, знову будете товщати? Хтось ті стандарти придумав, а ми повинні страждати. Брєд.
Один чи два рази випадково дивився по телебаченню англійську програму "Оголена краса", чи якась подібна назвою. Передача сподобалось - там вчать заміжніх жінок не комплексувати з приводу фігури. І дійсно - більше шкоди приносить не лишня маса тіла (в розумних межах), а неврози, пов"язані з цим.