Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

Це все ж краще ніж з командами з райцентрів(при всій повазі до них),ну не місце в другій лізі для нашої команди.

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Тимко взагалі припух.
    Салатницю баварійці виграли, він би хоч в наш прапор загорнувся на святкуванні.

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У Шахтер есть шанс выйти из группы

"Как известно, донецкий "Шахтёр", на правах чемпиона Украины, выступят сразу в групповом раунде самого престижного клубного турнира Европы - Лиги чемпионов. А после окончания европейских чемпионатов стало понятно в какой корзине будут находиться "Горняки" при жеребьёвке.

Напомним, до последних туров в чемпионатах Англии, Франции и Италии "Шахтёр" претендовал на первую корзину, но "Лион" завершил чемпионат вторым, а лондонский "Арсенал" и итальянский "Милан" сумели финишировать на третьих местах в своих чемпионатах и подвинули подопечных Мирчи Луческу во вторую корзину.

Корзина 1

"Барселона" (1 номер рейтинга УЕФА), "Манчестер Юнайтед" (2), "Челси" (3), "Арсенал" (4), "Бавария" (6), "Милан" (8), "Интер" (9), "Лион" (10)

Корзина 2

"Реал" (13), "Рома" (14), "Шахтер" (16), "Бенфика" (17), "Валенсия" (20), "Марсель" (25), "Панатинаикос" (29), "Рейнджерс" (31)

Корзина 3

"Шальке" (35), "Спартак" (63), "Твенте" (84), "Рубин" (94), ЧФР (111), "Бурсаспор"

Остальные 10 участников группового раунда Лиги чемпионов определятся по результатам квалификаций. Жеребьёвка же группового раунда состоится 26 августа.

• Подобається Подобається x 2
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Шахтар вже не раз мав шанси вийти з групи. При таких інвестиціях в команду, при такій траті грошей, він мав би давно це зробити.

5. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

а скільки вклали в Реал, по вашій логіці він би вже мав виграти все, що блистить в Галактиці^^

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Забагато вклали :) І необдумано. Скуповують просто зірок, і думають, що гра сама собою наладиться. А ще би тренера, щоб з усіма тими зірками розібратися: кого, куди і як.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то таке... вкладають, а Суркіс навпаки - стєгує

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

А на збірну 29 хтось збирається?

9. nikolas

Сьогодні фінал Л.Ч.,буду вболівати за Баварію.Є ще такі,чи мене тут затопчуть?Мій добрий колєга,дав прогноз що італійці виграють,я думаю протилежне.

10. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

теж буду вболівати за Баварію=))) не подобаються мені італійські клуби, крім фіалок і лаціо
    всі ставлять на Інтер, але це фінал тут може усьо статись=)

11. Тим22

Интер показывает ту игру, которая приносит результат, не всегда красивую, такую игру показывает сборная Италии, когда становится чемпионом. Так как Бавария тоже не показывает красивую игру, ставлю на Интер, тем более, что он уже выигрывает

Уже два-нуль

12. nikolas

:))):)о_О:sad::scratch_one-s_head::bad::ireful1::cry:.Просто нема слів.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

мені через роботу не виходить поїхати :sad:

14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Товариський матч збірних

Україна - Румунія
    3-2 :yahoo:
    Стадіон був на жаль не заповнений, деякі сектори були на пів-порожні.
    Певно через не малу вартість квитків як на товариський матч.

15. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Дивився гру - жах, нормально відіграли тіко Конопля,Алієв і Шева.

16. Dimex

Dimex Well-Known Member

Не розумію нашо випускати Шеву. Результату нема всерівно. Краще б молоді набирались досвіду. А з авторитетів і Тьома підійде. Так би більш розкуті були на полі...

17. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Я от не розумію для чого випускати Мілевського. Бездарне одоробло яке зловживає алкоголем. Стосовно Шеви це завдяки ньому команда відігралась. Хоч і не забив але принаймні не халявив на полі як половина команди. Загалом гра була дійсно жахлива. Єдиний відрізок який відіграли більш-менш це коли отримали другого від румунів і зуміли відігратися.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну...

Димінський платить за стадіон, що належить громаді міста оренду - 1 грн. за рік.

Суркіс на Україна -Греція вирішив заробити у Донецьку, то чому б йому не заробити на Львові?

Тому я краще по телеку подивлюся.

19. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Він на відмінну від Тимохи може повести команду вперед, нівіть коли дєла х.

:good: Перший раз в житі згоден з Леоненком.

Видно, шо Гусєв старається, але Мирон все таки випустив Васю на підстраховку.

20. Тим22

А зачем выпускают Михайлика, неплохой игрок, но туповатый и нефартовый. И смелее надо выпускать молодых, вон как Коноплянка заиграл. А Алиеву надо памятник поставить около стадиона Динамо, чтобы Суркис задумался, как таких игроков продавать

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)