Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Вы сказали мне комплiмент :) "Горе вам, если все говорят о вас хорошо" - помните? Апостолов считали вредной сектой

Вы эту притензию Отцу предъявляете? о_О

А вы книгу Бытие не читали?
    Верно, и там же и сказано, что Христос даже подчиниться своему Богу - 1 Кор 15:28 читали? Все Ему будут поклоняться: как на небе, так и на ЗЕМЛЕ. Как и было задумано сначала - Матфея 6:10

Значит вы верите как и Свiдки? Тогда все ОК!

Нет, вы неправильно поняли. Я Свидетель ИЕГОВЫ - его имя поставил в аватар. Его прославляю.
    Я розмовляв не з вами. Мені здалося, що ця людина вірить, що померлу тіло буде взято на небо.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Угу, тільки апостоли започтковували християнство, а сьогодні вже на дворі 21 століття, відчуваєте різницю?

• Подобається Подобається x 1
  3. Witness

Апостолы не рисовали идолов и не молились перед ними - чувствуете разницу?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я вам скажу ще більшу різницю. Апостоли починали своє служіння від Ісуса Христа. Ви ж з християнством нічого спільного не маєте. А почали "служіння" від супербрехуна і педофіла. Відчуваєте різницю?

5. Witness

Вы запомните эти слова, чтобы их сказать Богу, когда тот прославит своих свiдков и покажет, что они истинные христиане. Мне же вам отвечать не нужно

6. Pedro

Хотів сказати українське прислівя, але не буду. Трохи грубе. Про одного персонажа, який думкою багатіє.
    Вам привели кілька документів з життя вашого вождя. За який саме Бог буде його прославляти?
    Я не розумію, невже ви настільки засліплений, що не бачите, що єговісти роблять зі Словом Божим, як вони трактують Ісуса Христа чи Духа Святого?
    Я звичайно форумським єговістам раджу на тиждень відкласти сатанинську вежу і молитовно, незалежно прочитати Біблію.
    Раджу це і вам.

• Подобається Подобається x 2
  7. Witness

(Журнал Сторожевая Башня 1953 г. 5/15 стр. 319)

Вопросы Читателей

● Правдивы ли обвинения, выдвинутые в одном трактате против Свидетелей Иеговы о том, что первый президент Общества вел безнравственный образ жизни, нажился за счет продажи некой «Чудо-Пшеницы», продав ее по 65 долларов за бушель, и что он лжесвидетельствовал в суде, когда его спросили о том, умеет ли он читать по-гречески?

Нет. Это преднамеренная ложь. Никакого аморального деяния не было доказано когда-либо против первого президента Общества Сторожевой Башни, Чарлза Тейза Расселла. В иске по поводу выплаты алиментов поверенный госпожи Расселл сказал: “Мы не предъявляем никакого обвинения в супружеской измене”; и госпожа Расселл, которая повсюду дискредитировала своего мужа (главная ее претензия состояла в том, что он не позволяет ей влиять на содержание журнала Сторожевая Башня), прямо сказала, что не обвиняет его в безнравственности. Когда критики, не знавшие его лично, думали что могут вырывать из контекста части судебного разбирательства и порочить его доброе имя, он поклялся: “Я никогда не был виновен в безнравственности в отношении кого-либо... Более того, у меня никогда и не было такого желания”. Те, кто знал его, лично высоко ценили его честность. Дж. Ф. Рутерфорд, был одним из тех, кто был достаточно убежден в важности христианской работы брата Расселла, чтобы аналогично и самому посвятить свою жизнь и свои средства ей, и он стал следующим президентом Общества. На похоронах Расселла он сказал: “Истинно можно сказать, что репутация Пастора Расселла не имела и не имеет пятна”...

Сайт госпожи Радистки:

http://watchthetower.net/russadult.html

By Mr. Porter: We don’t mean to charge adultery.
    Q. You don’t mean by that that your husband was guilty of adultery?
    A. No.

Адвокат жены Рассела: Мы не заявляем никакого обвинения в супружеской измене

Вопрос адвоката жене Рассела: вы тем самым не подразумеваете, что ваш муж виновен в супружеской измене?
    Ответ жены Рассела: НЕТ

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Открою вам тайну: если бы я даже на 10 лет отложил Сторожевую Башню, то никак бы и никогда не смог считать Бога за трехголового змия.

8. Pedro

А я нічого іншого від вежі не чекав. Тільки щоб знати істину, матеріали треба читати з НЕЗАЛЕЖНИХ джерел.
    А вам сьогодні їх дали вдосталь.

9. Witness

Я вам привел цитату из этих "независимых" источников :) Кстати, а с какого перепугу они стали "независимыми"? Это ж отступники, а не государственная комиссия по правам человека, разве нет? К тому же, почему они не приводят то, как потом Рассел ответил на все это? ;)

10. Nadan

Nadan Well-Known Member

А ви знаєте, що седукеїв, есеїв, та багатьох інших теж називали сектою?Як вам така компанія? Якщо седукеї получаються вашими братами, ви це теж вважаєте компліментом?
    До чого тут претензії і до чого тут Отець? У вас здається манія непомильності, бо ви навіть і теоретично припустити не можете, що не праві, або помиляєтесь. Бо не для того Бог створював людину, щоб вона вічно жрала і спала. Помітьте, що ви вважаєте саме так і при цьому, ще й дивуєтесь, що це мовляв претензія до Бога! :haha: :))) Смішно з вас. Ви коли небудь визнаєте, що чогось не знаєте, або помиляєтесь? Не виставляйте свої помилкові фантазії за думку Бога. Чи ви вже не бачите різниці?
    Читав і не раз.
    Не примазуйтесь до правдивої церкви. Ви вірите не так. Наскільки я знаю, у вас по питанню воскресіння повна каша. Спасенні діляться чомусь на 2 групи, одна в небі а друга на землі. В нас такий бардак не навчається!
    Ви дійсно вірите, що так прославляєте Бога?! Моє перше враження було, що ви богохульствуєте. Я не розумію, в чому тут прослава? Поясніть?
    Я знаю, у що вірить ця людина. Запевняю, що це не так.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки вам знати що робили Апостоли? У СЄ існують традиції, унаслідування з часів апостолів? Чи ваш початок таки від Рассела?

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Ух... видно в дитинстві вас добряче казочками налякали... наслідки навиду...

12. Witness

??? Итак, вот как написано в Библии и как верят Свiдки: Отец создал человека, чтобы он вечно трудился (возделывал землю, учил детей, творил, создавал, учился, работал, учился и работал). Мы не верим в лежание на песке с фруктами в зубах - и так вечно. А теперь ВЫ объясните в чем был замысел Бога в отношении Адама и Евы.

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Ваш бардак я знаю очень хорошо, уж поверьте :)
    Мих богохульствует? Вы видили его аватар? ;)

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Пусть он сам за себя говорит

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ----------

Ого! То есть вы готовы поверить, что апостолы рисовали или поклонялись уже рисованным иконам??? о_О ДА или НЕТ?

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Да, в сказочки я не верю ;)

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

Я теж в таке б не повірив. Скажіть, а це ви про кого? Хіба ще є такі диваки, що вірять в таку дурню?

14. Witness

О да! Есть те, кто верит в союз трех богов. Они вроде как каждый сам по себе, но в то же время они вместе. Каждый является отдельной личностью, но в то же время они трое называются одним чином: "Бог". Представляете? о_О

15. Nadan

Nadan Well-Known Member

Бог створив людину як свого партнера по творчості, як тих, з ким Бог хоче поділиться своєю любовю і щастям.
    Не вірю, бо в нашій науці повний порядок.
    Не бачу ніякого богохульства. А що ви думаєте, в нього на аватарі?
    Ви що всерйоз думаєте, що пан Мих вірить у вознесіння трупів? :)))
    100% в часи апостолів християни мали ікони, але їм не поклонялись, так само як і ми. Віра була однакова.

16. Witness

Зачем вы даете пространные и не конкретные ответы? Мне тоже так с вами разговаривать? Давайте так:

1) ГДЕ БОГ ПОСЕЛИЛ ЛЮДЕЙ - НА НЕБЕ ИЛИ ЗЕМЛЕ?
    2) СКОЛЬКО ЛЕТ, ПО ЗАМЫСЛУ БОГА ДОЛЖНЫ БЫЛИ ЖИТЬ ТАМ ЛЮДИ?
    3) ЧЕМ ОНИ ДОЛЖНЫ БЫЛИ ВЕСЬ ЭТОТ СРОК ЗАНИМАТЬСЯ?

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

У меня аватар - тетраграмма
    У него аватар - икона

Итак, богохульствует ли он? Он считает себя тем же, кто изображен на иконе?
    Простой же вопрос :)

---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

Православные даже целуют трупные остатки! о_О И это уже не смешно...

---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:22 ----------

О ГО ГО!!! 100%??? Я умолкаю... :shutup:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, вони вгадували дату кінця світу. Коли там черговий армагедон? Шо каже Бруклін?

18. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Чи варто продовжувати дискусію якщо одна з сторін ігнорує і зневажає погляди опонента?

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

Доказів на користь цього немає а ні Біблії, а ні в працях ранніх апологетів. неиає також жодних історичних чи археологічних доказів. Хоча статуя Ісуса була в Пантеоні а гностики поклонялись зображенням Бога-Отця, Ісуса, Платона тощо.

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Ви хочете сказати шо католики ніколи не міняли своїх богословських поглядів?

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Я не бачу сенсу що не будь вам наводити. Бо список науковців- свідків вас не вдовольнив. Якщо людина скромна до не буде вивішувати свої регалії при кожній нагоді.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Як фінансується діяльність Свідків Єгови добре відомо і покищо жодна країна не виявила в їх діяльсть грантів від ООН.
    ООн не підвердила факту наданнядопомоги свідкам Єгови ні їх фінансування.
    Статус НДО не дає підстав для такої допомоги.

Бібліотеки ООн мають фото, аудіо чи відео матеріали орубліковувати які можна тільки з дозволу ООН( біля кожної такої фотографії опублікованої СЄ дрібним шрифтом вказано з чийого дозволу публікуються матеріал). Представники ООн самі запропонували СЄ статус НДО для доступу до бібліотек ООН

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

хоча до 1992 року свідки Єгови користувались матеріалами ООН без статусу НДО,

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Але для доступу до архівних документів вони малиб отримати відповідний дозвіл

ну і що з цього - це шось додає до Нового завіту?
    А вони нічого спільного з ООн чи будь якою держаавною владою немають, але виконують закон і співпрацюют з владою, в тій мірі в якій не порушушють принципів викладених в БІблії.
    Свідкам Єгови доводеться звертатись до низки державних структур і в цьому немає нічого що суперечило їх принципам.
    Наведть хоч одну цитату де свідки прославляли ООН, чи вважали що ця організація вирішить усі проблеми людства? Вони завжлди рисали що єдиною надією є Царство Бога а не людські політичні структури.

19. Nadan

Nadan Well-Known Member

Хочете конкретики? Тоді визначимось в основних термінах якими будемо оперувати. Скажіть, що ви розумієте під:
    1. "НЕБОМ І ЗЕМЛЕЮ"?
    2. Раєм?
    3. Чи повинні вони жити в часі?
    Це не є ікона Бога, а ви виставили на себе Боже імя.
    Це їхня справа, ми зараз не про це говоримо, не відходьте від теми. Церква не вчить про вознесіння мертвих тіл, тому не приписуйте нам те, чого нема.
    Не О ГО ГО, а істина! Ось що пише Біблія:
    "О нерозумні галати! Хто вас зачарував, вас, перед очима в яких був зображений Ісус Христос розп'ятий?" (Гал.3:1)
    Як бачите, ще в часи апостола Павла було зображення Ісуса, тобто ікони. Крім того, в Римських катакомбах є багато зображень хрестів. Тому не треба огогокати. Якщо сказати нічого, то мовчіть.

20. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Слово яке вжито в оригіналі Галат 3,1 означало не малюваня а публічне оголошення, обяву тощо. Такщо Павло мав на увазі що яскраво описавгалатам життя смерть і Воскресіння Ісуса Христа. Жоден з коментарів- Барклі, Женевська Біблія, коментар Лопухіна та кілька інших не узгоджуються з вашим поясненям

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

На відміну від декого я завжди перевіряю як пояснються ті чи інші вірші у різних коментарях.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)