День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Народ, скільки можна?
    Ця тема вічна!

Ніхто нікого в нічому не переконає!

2. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Да, живу с любимой, надеюсь, это взаимно.
    Конечно, фотография - хобби с детства.
    У меня один дом в Подмосковье, второй во Львовской области. Вам про какой рассказать?
    Не знаю, спросите у афтара фоток.

• Подобається Подобається x 1
  3. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Ви мен1 краще позавидуйте, що я бачу р1зницю м1ж реальною картиною 1 Вашим баченням життя у Рос1йських селах. Мен1 здаеться, що ви просто не були у сел1 б1ля Москви, або ж просто Вам стидно за Ваш народ 1 ви робите вигляд, що у Вас такого нема. Справжне життя Рос1йських "глубинок" подив1ться в рос1йських ф1льмах: "Не валяй дурака Америка" 1"Курочка Ряба".

• Подобається Подобається x 2
  4. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Садисты какие-то - привести гостей со Львовщины на экскурсию в бомжатник с земляным полом. Наверное, родичи боятся, что вы к ним переехать захотите. Насчет гумаков и "куфаек" тоже не советую впечатляться - это ходили гастарбайтеры, которые строят и отделывают новые дома. В приличных поселках их даже не половина - много больше, чем местных. Иначе непонятно - зачем было искать по всему Подмосковью быдлодеревню, да еще там строиться. Люди обычно ставят в таких оазисах вешку и объезжают стороной.

ЫЫЫЫЫ. Плакаль. Рекомендую очередную серию "Пилы".

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З 1985-го по 1994-й об"їздив всю Московську, Тульську і Рязанську області... Дійсно, в Сабурово не був, шкодую :))) . Цього року восени збираюсь в Росію, заїду, подивлюсь...

6. tanchyk

Ну бачите, ви знову "предпологаете", а я Вам кажу, що це ходять мешканц1 цього села. А в Тул1 проживае моя т1тка з с1м"ею, так у не1 на дач1 чистота 1 порядок, за що 11 обзивають сус1ди "куркулиха приехала 1 хочет показать какаю она работящая здесь." В той час коли вони 1здять на дачу, щоб зал1сти в траву з метр ростом, почати п1кн1кувати, а пот1м бити один одному морди з такими матами(д1ти до батьк1в , ж1нка до чолов1ка 1 навпаки), що просто забираемо д1тей до хати щоб не чули цього всього. А ще краще, коли з нашого городу збирають соб1 урожай на закуску. Ось 1 вся мораль. Можливо мен1 в Рос11 т1льки 1 попадаються пияки, але надто вже часто.

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

За1дьте, т1льки обов"язково напиш1ть нам правду про побачене.

7. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

tanchyk, дайте плз точное название города контрастов с указанием района.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Я в Николаевской области прожила 21 год. Может там и не "в кожн1й хат1 образи на ст1нах, вишит1 рушники 1 подушки вишит1 на л1жках", но и не бомжатники... И огороды чистые, и дворы, и сады, и дома ухоженные не хуже, чем на ЗУ. Хоть "савковости" там было поболее.. Это не показатель.

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

VasMT, Вам клуб путешественников открывать можно! :good:

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про той, що Вам подарували.

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Відколи це Росія?

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Прошу читати дописи уважніше, жодного слова про Росію там не написано! Пані сказала, що особливо на ЗУ все файно й чисто, бо там "совєтчини" меньше було... А я кажу, що чисто й гарно там, де люди цього хочуть, а бруд є повсюду....

11. tanchyk

Якщо я правильно пам"ятаю, то це район Митино. Я не про котедж1 багатих людей писала, а про м1сцевих жител1в, яких там багато е.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Прошу прочитати м1й допис уважн1ше.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це вам і переадресовую...

Заодне:

13. Кохана

Кохана LuBimaya

То що? Переходимо на особисте, чи говоримо про суть проблеми? Давайте ще почнемо граматичні помилки виправляти...

14. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Пани tanchyk правильно сказала,а люди хотят тогда-когда воспитание позволяет!;)К сожалению совковое воспитание к этому НЕ располагает![​IMG]

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Давайте!
    Ви гадаєте, що на цвинтарі треба танцювати і веселитись?

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Ви сильні в цьому?

16. Игорь

Игорь Well-Known Member

Да, это действительно И.С.Тургенев, и именно это - русские люди. Именно этот отрывок из его стихотворения я имел ввиду. Прекрасно. Никто не может так строить фразу, как писатель русский. Потому как у русского это всегда от сердца.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дети лентинанта Шмидта!

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Думаю, що більше, ніж Ви....

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

То про ваш аватар...

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Вы в КВН играете, или "Золотого телёнка" ничатились?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)