Бізнес навчання

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Speedo78, 13 кві 2010.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Цікавлять якісь порядні, бажано короткотермінові, у вечірній час чи на вихідних (так би мовити у вільний від роботи час) курси.

Теми які б цікавили: бізнес з нуля (перший бізнес), основи бухгалтерії, податкове законодавство, юридичні аспекти, залучення інвестицій і.т.д., і т.п.
    Тобто, щоб реально навчили, як вести власний бізнес, як уникнути різних, пов"язаних з цим проблем.
    А не просто, курси раді якогось "папірчика" ;)

В оголошеннях їх ніби й багато є, але постійно є якісь нюанси (нема набору, непідходящий час, непомірно висока ціна за навчання і т.п...)
    Минулого року відвідував курси "академії управління персоналом" (чи щось т.п., в районі "макдональдса" на Чорновола), але нажаль не зміг їх пройти повністю (відвідав тільки 3 перших заняття :sad: ) через проблеми зі здоров"ям в той час :sad:
    Зараз у них набору немає (буде, може хіба десь з літа)... :sad:

Може хто стикався з таким навчанням, порадьте, будь-ласка !

2. Speedo78

Невже усі такі мудрі???? Чи просто вчитися ніхто нехоче!

Ну добре, щоб тема не "загнулася", запропоную те що, наразі, сам "накопав"

http://www.city-adm.lviv.ua/adm/economy/business/594-biznes-navchanna-u-lvovi

Курси при Львівській міськраді. Відгуки непогані. Постійно йде набір, тільки от час, особисто для мене, не підходящий (в районі 15-00)
    :sad:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

У НАС ТРАДИЦІЯ. Спершу робимо, а потім вчимося, а ви якось навпаки хочете...:)
    жарт....

у мене є знайомий, все хвалиться, що у нього найкращі курси у Львові. Взнаю телефон - дам. То біля вул. Заводська, що коло т.з. Світоча...

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 1
  5. Speedo78

Ну і в мене щось схоже... Доки не наб"єш гуль, за навчання не візьмешся ;)
    А за телефончик буду дуже вдячний ;)

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені здається, якщо людина починає, "набиває гулі", а потім іде вчитися - то це тоже нормально. А може - то є єдиний вірний шлях. Бо вона тепер точно знатиме, ЩО САМЕ їй потрібно, які знання.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як би то ще хтось знав, та ще й був би готовий поділитися - я б сам на такі курси пішов :)

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А для чого обов"язково "ходити"? Є книги. Є заочне навчання. Які проблеми? Так навіть розумніше - працювати і навчатися! А ще краще - навчатися самому взагалі. Бо тоді маєш повну свободу вибору. Більше того, навчатися прийдеться все життя. І коли до того звикаєш - то великий плюс. Єдине - треба мати постійне бажання.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це правда і решта, що Ви написали. Але людина хоче побороти страхи перед податковою, пожежниками, санепідемстанцією, міліцією, та отримати базові знання - які рахунки відкривати, в яких банках, які проценти завдатків передплачувати і які угоди заключати. І бажано все зразу. Сам такий був і трохи лишився.
    Але в нашій державі боюся втримати все в голові при зміні правил коли заманеться - треба бути суперменом.
    Таке знають тільки ті, хто через це все пройшов, а вони (з досвіду) ділитись не дуже й хочуть.
    Викладають тільки теорію (яка суха, перевантажена і в більшості практиці не завжди допомагає!!! На холєру мені пів конспекта інфи про векселі, якими я ніколи користуватись не буду???)
    Самий вигідний варіант - заробляти по максимуму, порушуючи всі правила підряд, щоб мати можливість проплатити більшість штрафів - які офіційно, які неофіційно. А у вільну хвилинку почитувати законодавство - особливо покарання і термін усунення несправностей. Адже пожежник не має право закривати підприємство just now - мусить зробити припис і дати термін на усунення - 3 дні, як не помиляюсь. А тут можна і почитати правила розташування обладнання, ширина проходів, напрям відкривання дверей, кількість туалетів і т.ін.(моя думка).

P.S. Краще відкрити рубрику, в якій описувати самі критичні (важливі) пунктики, які необхідно знати кожному. Хоч по форумах напевно таке є..

10. Speedo78

Так і хочу, повчитися по вихідних, чи у вечірній час. Я згідний, що все це суха теорія, але і це треба принаймі добре знати, щоби щось починати, а то з нульовими знаннями (та ще й з "незаробленим" капіталом, на початковій стадії) тебе закриють відразу "як два пальці..." :) А так, принаймі, будеш знати "на чому стоїш" і з ким говорити якби що...

По книжках також вчуся, але одна справа прочитати, інша, коли прийде фахівець юрист, економіст чи податківець і про все розкаже, та ще й на питання вдповість.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

То добре, але він розкаже, що ви зобов'язані! Слід тоді розпитати про терміни зобов'язань, і санкції, що вони несуть. Штраф може бути реально менший ніж затрати на захід...

P.S. Податкова іноді влаштовує консультації - на сайті викладають дати проведення.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Найкращий спосіб - це спілкування з колєгами-бізнесменами. Тільки з порядними. Бо бізнес, це насамперед - практика, в бізнесі вона йде попереду теорії. Наприклад, спочатку бізнес придумує, як законно не платити податки, а потім вже податкова - думає, як їх все-таки законно стягнути! :)))
    А ось оптимізація бізнесу - потребує теорії.

• Подобається Подобається x 2
  13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Зайдіть на сайт Інституту Громадського лідерства, там постійно проводяться навчання на різноманітну тематику.. можливо там шось підійде для вас:)

14. sselev

sselev Well-Known Member

А ідею для бізнесу вже маєте?

15. andrjusha

andrjusha New Member

напишіть мені, я Вам розкажу, що пропонує Львівський інститут менеджменту. Мені здається це те, що Ви шукаєте.

Останнє редагування модератором: 28 кві 2010
  16. Alexand

Alexand New Member

Підкажіть, хто в курсі

Пішов на співбесіду в фірму по оголошенню. Виявилося, що вони представляють Китайську компанію ТяньШі. Пропонують пройти бізнес семінар безкоштовно. Хто щось чув про це? Буду вдячний

17. syavych

syavych копач

Лохотрон :pardon:

18. Alexand

Alexand New Member

Ну хоч хтось щось може сказати:) А чому ви так думаєте ?

19. SEVENFOLD

SEVENFOLD Member

Самонавчання вважаю найкращим шляхом отримати знання. В інтернеті існує безліч порталів з яких можна завантажити тисячі книг, правда потрібно вміти їх швидко читати :)

Хоча і живе спілкування з людьми (навіть на курсах) просто необхідне !!!

20. DelaemDengi

DelaemDengi Member

Ми, до речі, співпрацюємо з цією організацією. Дуже розумні і приємні люди.

а де твій аватар? :)