Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Начинающий??? Уважаемый, я с 10го класса езжу... :pardon: Чо вы там ещё нагуглили?

Но вы общий стиль выдерживаете, перейти на личность и не отвечать по сути. А суть проста: борис врёт и завирается. Ничем другим я не могу объяснить его утверждения о том, что он читает форумы где регистрируются _только_ специалисты и на которых он сам регистрируется спустя пару дней.

• Подобається Подобається x 1
  3. volk

volk Well-Known Member

Ну при чому тут це? Була країна - СРСР, і не мало ніякого значення, чи ти українець, чи росіянин, чи казах, чи узбек. Був "совєтский человек", - все. Всі нації, які жили на території бувшого СССР, цим займалися. Абсурд в іншому. Абсурд в тому, що комуністична партія керувала катами, які виконували її злочинні дії, і вона далі при владі, далі героїзуються її справи (тільки з іншими формулюваннями), пенсіонери ЧК-НКВД-МГБ-КГБ отримують пенсії і державні нагороди, і при цьому вони ж вшановують пам"ять ними ж таки замордованих людей. Блюзнірство. На місці Качинського (традиційно гонорового поляка) я б не летів на то збіговисько. Чомусь Кук не прийняв від теперішньої України звання героя. Бо не гоноровий, а чесний, а це, панове, велика різниця. І Бандера з Щухевичем не прийняли б, але мертві приймають мовчки і ордени і ганьбу.

Сусідку шкода. Але чи знаєте Ви, скільки тисяч (!) діяло "спецзагонів"? І щось оте "на куски разрубили" наводить на роздуми.

4. borkhes

Вы знаете? Кто вообще что-то знает _точно_?

5. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ну что же , Серёга-очкарик может и наивный,однако

• Подобається Подобається x 3
  6. volk

volk Well-Known Member

Знає той, хто цікавиться.:)

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Ось є дані, що на червень 1945 їх (спецгруп) було 156 заг. чисельністю 1700зчимось-там чоловік.
    Нарахунок тисяч то я загнув, визаю:blush:
    Але вже взимку 45 го досвід цих груп визнано позитивним... з усіма випливаючими наслідками... було запропоновано використовувати кримінальних персонажів... ну і т.д.
    Але то офтоп... умолкаю.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://tsn.ua/svit/zhurnalistske-ro...chinskogo-ne-mig-rozletitisya-na-shmatki.html

• Подобається Подобається x 9
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вичитав цікавий пост:

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Тут помилка - ним крутануло!!!

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ага, з'являються нові подробиці, що дозволяють ще більше засумніватися в випадкової загибелі польського президента.

Латвійські журналісти теж не вірять у нещасний випадок.
    Ось стаття:

Кто и почему убил президента Польши?

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Поляки не були в Катині "прішельцамі". Їх туди вивезли з Польщі і там розстріляли за прямим наказом вищого керівництва СССР.

• Подобається Подобається x 5
  11. borkhes

Если поверить, то и статьи писать будет не о чем. Увы. Пока официального заключения с документами не будет - статьи будут только множиться.

12. - статьи и после официального заключения будут. Но ДО него все статьи с претензией на аналитику можно спокойно ... не читать.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я краще статті прочитаю. Там, по крайній мірі, є раціональне зерно.
    А якщо заключєніє буде робитися під контролем російського дуче, то мені абсолютно не буде цікаво його читати. Бо я вже знаю яке воно буде.

14. Полковник

Полковник миється в бані

А как это возможно?
    Вы ставите под сомнение независимость Польши?
    Считаете, что их можно купить?

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Интересно, почему Туск сказал, что результаты расследования будут опубликованы после выборов

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Воно вже є - літак не винен! Решта для Росії не має значення...

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Польщу ні, членів комісії - так.

• Подобається Подобається x 4
  17. borkhes

А что тогда такое Польша, если не члены комиссии с её стороны?

Владимир Владимирович, вы? :)

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Як би не вийшло так, що правду про Катинську катастрофу літака Качиньського ми дізнаємося теж років через 70, також як і у випадку з Катинь № 1, коли будуть розкриті секретні матеріали Госархіва.

• Подобається Подобається x 9
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Оффтоп...
    Nevermind, мені імпонують ваші коментарі. Вони дуже влучні і лаконічні. Буду у вас вчитися.

• Подобається Подобається x 4
  20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А почему я не удивлён,что Agaton и другие поляки перестали заглядывать в эту тему?

а де твій аватар? :)