Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

О, це дуже по-ющенківськи. Про "нижчі раси". Ви просто патріархи руху скінхедів!

Він стверджував, що Тимошенко - "не український прем"єр", і саме перед виборами. Людей - переважно українців, це обурило, і вони сказали йому, чого він вартий.., але були і ті, хто ввійшов у його 5%, та так там і залишилися, прихопивши з собою демократію України, її Конституцію, та свободу вождю на дачу, щоб підкласти під ніжку вулика, бо навіть він захитався...

Правда, я не знаю, що Ющенко мав на увазі - чи він планував позбавити Тимошенко громадянства, чи він тримав свічку у її діда з бабцею... У всякому разі, Конституція України забороняє і позбавлення громадянства, і дискримінацію за ознаками раси чи національності, бо їх вибирає не людина, а дає Бог.
    Але що там Божі закони та головний закон України... Крутити ними туди, куди подобається - оце і є суть політики лжемесії Ющенка та його лжеапостолів... Жаль тільки, що "завдяки" їм - вибороте такими зусиллями, стількох людей, і стількох років - іде прахом...

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

Загляніть мені у шлунок. Ні, вже пізно - переварюється... Хоча, для вас - є ще один шанс перевірити, що я сьогодні їв. :)))

Пакувати посилку?

• Подобається Подобається x 3
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Не передергивайте. Человек просто отстаивает право народа самому решать свою судьбу. Не высшие, не низшие пусть не используют запрещенных приемов. И не лезут в чужие дела. А я вообще-то рад, что на Украине Президент - украинец.

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Не надо путать кислое с пресным. Преступники те- кто безоружных, мирных людей убивали, издевались над ними в тюрьмах. А тут - поединки. Выполнение долга , приказов Родины с большим риском для собственной жизни. Другое дело, повезло ему, что он с Покрышкиным и Кожедубом не зустрiвся, пусть даже у них и машины похуже были, они бы ему дали "прикурить".

• Подобається Подобається x 4
  3. сотник

сотник Well-Known Member

Довелось выслушать рассказ боевого офицера-окопника. По его словам, в 1942 году на Воронежском фронте он, как и другие бойцы и офицеры из окопов наблюдал, как 5 советских штурмовиков ИЛ-2 ("летающие танки") пересекли линию фронта и вскоре после штурмовки немцев возвращались назад. Над головами наблюдавших их настигли два "мессера" и в течение нескольких минут сбили все 5 штурмовиков.
    В чем трагедия? И что это за "победы" ассов Геринга?
    Ил-2 был сконструирован с учетом расположения сзади летчика еще и стрелка-радиста с крупнокалиберным пулеметом для защиты в основном задней полусферы от истребителей противника. Но в серию пошел ИЛ-2 без стрелка радиста, так как сочли его наличие излишним, т.е. "съэкономили" (такие вопросы без Сталина никогда не решались).
    В результате этого головотяпства отличная боевая машина была обезаружена и вместе с летчиком обречена на скорую погибель. Это имело место и в данном случае.
    В дальнейшем стрелок радист с пулеметом появился в составе экипажа и победы немецким ассам над Ил-2 стали дороги. Но сколько до этого угробили летчиков и самолетов? Счет идет на многие сотни, а может быть и тысячи.
    В первые год-два войны подготовка советских летчиков- истребителей не выдерживала никакой критики. В бой шли практически не обученные молодые ребята на худших, чем у немцев самолетах и гибли.
    О живучести советских и немецких итребителей. Довелось читать: лучший советский истебитель погибал после попадания 3-4-х 20-ти мм снарядов; чтобы "завалить мессер" требовалось попадание 5-6 таких же снарядов.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто вам сказав, що по-ющенківські? Путін?

А ви думали, що вона гуцулянка?

ага, саме через нелюбов до Юльки Ющенко набрав 5%. Ту ви потрапили в саму точку. Юлька ж - то еталон справедливості і національності.

:haha::haha::haha:
    А ви що? Раніше молилися на Ющенка?:)))
    Я на нього не покладав надій, як на спасителя нації, тому і його помилки для мене людські, а хто молився на нього, уявляв, що він месія для України, то тепер кричить, що він лжемесія.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ніякий він не месія. І не лжемесія. Звичайна маска отої совдепівської номенклатури,що далі керує Україною. Основна його місія була - зганьбити саму суть українства і національних цінностей і підготувати суспільство до того,що влада тепер не вдягає жодної маски. Свою місію він виконав більш,ніж успішно.

• Подобається Подобається x 1
  6. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

:good:
    Абсолютно верно-то что он натворил-теперь долго будем расхлебывать.
    Люди ему поверили а он просто всех кинул.То же подозреваю что его нам подсунули,а миссию свою(подлую)он таки выполнил!!!:sad:

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Подобаються мені ці дядькИ... :))) Фсё було фест у країні, тут бац!, НЛО Ющенка принесло... Бац, і поставило його президентом, бац, і почало "ганьбити суть..." і "миссию свою подлую выполнять"... А Ви в зручному кріслі з попкорном... І як вистава? Чим скінчилась? Щось цікаве?

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Первые серийные бронированные штурмовики, получившие марку Ил-2, начали выходить в 1941 году, а первые боевые подразделения, на вооружении которых находился этот самолет, сформировали перед самой войной. Появления Ил-2 на фронтах явилось полной неожиданностью для противника. Они действовали с большим успехом против бронетанковых и мотомеханизированных частей противника. Разнообразный состав вооружения (два пулемета калибра 7, 62 мм, две пушки калибра 20 или 23 мм, восемь реактивных снарядов калибра 82 или 132 мм и 400-600 кг бомб) обеспечивал поражение самых различных целей: пехоты, колонн войск, бронемашин, танков, артиллерийских и зенитных батарей, средств коммуникации и связи, складов, железнодорожных составов и.т.д. Боевое применение Ил-2 выявило крупный его недостаток, приводивший к большим потерям - уязвимость от огня истребителей противника, атаковавших штурмовик с задней незащищенной полусферы. Необходимость во втором члене экипажа для защиты штурмовика сзади стала очевидной. В КБ С.В.Ильюшина провели модификацию самолета, и осенью 1942 года на фронте впервые появились Ил-2 в двухместном варианте
    .
    http://rus.air.ru/airplanes/Il-2.htm

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Просто совок ніде не дівся. Але я про це вже говорив.Многократно. Ібо переконаний в тому.А Ющенко нізвідки не впав,а є гідним продовжувачем справи Кравчука-Кучми. І,якби я не поїхав в країну загниваючого капіталізму - то й донині возив б безбілкову дієту від тих капіталістів

11. premium

premium Well-Known Member

Дуже схоже на нього. А взагалі, якийсь дуже радикальний цей ДІДІО. Тільки незрозуміло проти чого і кого цей радикалізм. Мабуть з вітряками воює.

• Подобається Подобається x 2
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А кого Бог призначив бути "еталоном національности"? Може, підскажеш? Бо я якось не дуже освічений в таких питаннях.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видно, що нам ще не дано. Має бути еліта нації, а її нема... Ще не виросла. Поки бачу лиш юзерів.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не думаю, що його місією було саме це. Радше - ніякої місії у нього не було взагалі. Сталося так, що в 2004 році вийшли в 2 тур 2 кандидати: той, кого рекомендував совковий Кучма, тобто Янукович, та Ющенко, який нібито був проти режиму Кучми. Звичайно, люди, які розуміли, що потрібні зміни, обурилися, що нам нахабно пхають "старе". І підтримували Ющенка.

Не можу не сказати, що градусів до температури суспільства додало "отруєння Ющенка". Але й так все кипіло.

Що було далі? Виграні вибори Ющенко сприйняв, як власну заслугу, і взагалі як досягнення Україною раю. Все, нічого робити не треба. Хай роблять родичі і куми. Вони ж найрідніші. А хто ще? Дати людям самоуправління - яке пропонував Зінченко? Та ти що! Ні, вертикаль влади!

Тобто, Ющенко почав діяти класично по-кучмівськи. У всьому. Хай навіть з "доброю метою". Але як? Коли Ющенко згадує сввої заслуги по досягненню свободи слова, то я згадую, як він кричав на прес-конференції, коли йому задали питання про те, за чий рахунок його син катається на дуже дорогому автомобілі та купляє шампанське за величезні гроші... Ющенко сказав, що сину варто було в морду журналістові тикнути чеком, бо журналіст, хто ТАКИМ посмів зацікавитись - то "кілер найнятий"... Оце тобі "патріарх свободи слова"...

А зараз взагалі, такі хлопчики прийшли... Скоро всім гикнеться...

Система влади української та будь-якої постсовєцкої країни - гнила. Це дивний і потворний гібрид капіталізму і комунізму, коли "от каждого - по желанию, каждому - по его знакомствам".

І ця система погана тим, що не піддається модернізації. Взагалі. Тільки її придуши - вона негайно регенерує. Як змій-горинич. Треба міняти тільки ВСЮ систему цілком, на випробувану і ментально близьку європейську. Цікаво, що та система дає ЧУДОВИЙ результат. Навіть економічний! Дуже близька до нас Польща має 1,8% росту економіки, тоді як весь світ скотився в кризу і переживає страйки, забастовки, тощо... Так, там також є проблеми... Але вони дають собі ради! Вони активно співпрацюють з сусідами... І що? Кого це цікавить? Кого тут цікавить програма прикордонного розвитку, яка не передбачає відкатів!?

Поки що не бачу реального і практичного виходу із ситуації.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ти чекаєш на месію в українській політиці? І взагалі, звідки то слово прийшло?
    Є народ і якщо народ, кожен з нас, не візьметься за вила, то ніхто зверху не прийде і не зробить нам добре. Очікування на месію є наївне.

16. Gron

Gron тафгай

нмд, народу не за вила треба братися, а за підручники.
    Мовні, історичні, з економіки.
    А влада, ну що влада, така як ми, неосвічена, корумпована, не працьовита...

• Подобається Подобається x 6
  17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://militera.lib.ru/science/tkachenko_sn/05.html

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

Як трохи обізнаний з авіаційною тематикою можу сказати що Іли з захистом задньої полусфери масово пішли на фронт з половини1943 а до того деякі полки модернізували одномісні або використовували іли без бомб і ракет як винищувач супроводження.Що до ствердження вище що німецькі літаки краще тримали влучення то це міф-ЛЮБИЙ винищувч збивався 2-3 снарядами 20 мм або одним двома 30мм .Залежить де попаде.Головна перевага німців -краща підготовка пілотів.По Хартману не все однозначно.Якщо радянським пілотам зараховували літак який впав на нашій території після підтверждження з землі то німцям після словесної заявки.В умовах бою реально стверджувати про збиття важко.Більшість дослідників ділить заявки на 3 щоб получити більш менш реальні цифри.А пілоти Ілів були смертники-для прикладу за 50 вильотів давали Героя

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Єдеякі думки...

Вважаю ДУЖЕ корисним перехід України на ринкові ціни на енергоносії. Ринкові ціни - це "чесні ціни". Це те, що декларував Ющенко, насправді віддавши Україїну фірташам, і що зробила Тимошенко, і за що він її потім "мочив".

Чому я так вважаю, що перехід цін на ринкові корисний? А ось чому: є невелика надія, що це заставить активно перебудовувати економіку, бо інакше промисловість просто здохне. Ті, хто захапав ще радянські підприємства, активно їх доїли, а модернізацію вважати лишньою розкішшю. Продавали за світовими цінами, зарплатня - в 10 раз менша світвової. і ще й вимагали захищати "вітчизняного виробника"!

Перебудова економіки на принципах енергоощадности вимагатиме величезних грошей. Звідки їх взяти? Тільки інвестиції, іншого шляху немає. А інвестори вимагатимуть уніфікації бухгалтерських стандартів, податкових стандартів, прозорості бізнесу тощо... І просто заставлять олігархію запроваджувати нову систему економіки, чесну і відкриту, як у них (хоч я їх і не ідеалізую, але з нашою не порівняти)... А нова система економіки породить відповідну політичну систему... Але це слабка надія. Олігархи можуть просто віддати частину економіки північно-східному сусідові. ТОбто, російськими державними, тобто народними, ресурсами буде заплачено за наші, крадені у нашого народу, підприємства і галузі, частина яких перейде у власність російським олігархам. І з собою вони принесуть консервацію старої системи влади...

Немає надії на те, що народ України знову підніме голову. По-перше, дякуючи Ющенку та його дотеперішнім апологетам, демократичний рух стійко зв"язано з націоналізмом, якщо не гірше. Однієї Галичини буде мало для руху за демократію, хоч Західна Україна й проігнорувала націоналістів на виборах Президента...

Тобто, чекати, що Схід буде разом із Заходом - марно, хоч могло б бути по-іншому. Але мудрості не просто не вистачило, на жаль, вона там і не ночувала...

Чекати на те, що Схід підніме голову і захоче бути демократичним - не варто. Бо поступ демократії у них не тільки асоціювався з націоналізмом (тобто рухом, який ставить їх на нижчу БІОЛОГІЧНУ сходинку), а й к економічною кризою. Вони не хочуть знати, що вона - світова. Для них вона - "результат керування демократів". Так, як їм вганяли це в голову русскоязичниє СМІ, які виконують завдання виключно по консервації кремлівського режиму...

Тобто, кілька варіантів розвитку подій є... Але всі вони непевні...

20. UDALA

UDALA Well-Known Member

И куды ж "поступить" в упа или в уна-унсо? что б было "поступово".:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)