Привіт усім !!! я перечитала всі теми , але не можу найти кулінарію, і все що з нею повязано, вирішила відкрити цю темку.Тільки вот не знаю в якій гілці її відкрити.Якщо щось прошу її не удаляти а просто перемістити куда треба Пропоную лишати тут цікаві рицептики смачненьких салатиків
От проблема, берете пекинскую капусту, огурчики зеленые туда, креветок или другие морепродукты, заправка на ваш вкус. Можно смеану с горчицей
почну напевно я: "САЛАТ З ПЕКІНСЬКОЙ КАПУСТИ І АПЕЛЬСИНІВ" 4 ПОРЦІЙ 500 гр. пекінської капусти 150-170 гр. консервованої кукурудзи 1 апельсин 1 пучок зеленої цибулі 100 гр. крабових паличок сіль-по смаку Для заправки: 120 гр. майонезу, 2 ч. ложки соєвого соусу , можна дати оцет – по смаку ПРИГОТУВАННЯ: Нарізати пекінську капусту кільцями шириною 0,5-0,7 см. Апельсин очистити , дольки нарізати кусочками біля 1 см. Крабові палички нарізати тонкими полосками. Додати порізану зелену цибулю і кукурудзу. Заправити салат майонезом ,збризнути соєвим соусом, посолити . Раджу попробувати , просто смачнісімо
Салат з кальмарів з журавлиною і яблуками Кальмари 500г Капуста квашена 500 г Яблука 1-2 Журавлина 50 г Зелена цибуля 1 п. мед, зелень Почищені кальмари покласти в киплячу воду і варити 2-3 хв. Витягти, нарізати соломкою, змішати з капустою, яблуками, зеленою цибулею, журавлиною. У 1\2 скл.відвару в якому варилися кальмари добавити мед, змішати і заправити салат.
В мене теж є один смачненький рецепт салату з пекінської капусти. Салат з пекінської капусти і курки Пекінська капуста - 1шт. Куряче філе - 1шт. (можна ще курячі лапки брати) Огірок - 1 довга штука Майонез Соєвий соус, сіль, перець Капусту порвати на маленькі кавалки. Філе порізати на маленькі шматочки, приправити сіллю, перцем, соєвим соусом, посмажити. Коли вистигне, додати до капусти. Огірки порізати півколами і теж додати до салату. Заправити майонезом. Цікавить який салат можна приготувати з червоної капусти, окрім звичайного капуста-морква-цибуля?
Пані, Irko головний акцент- майонез і його кількість .На салатиках можна швидко набрати вагу.Майонез продукт для виснажених ,навіть саморобний. Не страшна для схильних до отилости салатна заправка квасне млечко.
майонезу потрібно : 120 гр. - це трошки більше чим пів пачки ---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ---------- я чула що гранатові кісточки можна їсти, вони чистять організм
Оливкові кісточки теж можна , пробував ,перший раз страшне. Треба у докторів питати? Дуже просто готую Помяті руками найпростішой капусти трохи олеі можна з приправами і сіллю. Й умілі дівки хвалять (може голодні).Тр.дивіться що б все було якісне капуста і олеia.I всьо.
експромт-салат - все до смаку --- морська капуста(ще її покраяти можна,щоб не тягнулась мов спагетті),порізана на кісточку і замаренована цибулька,свіжий червоний перець порізаний так,як і цибулька.Заправити олійкою. смачного!
+ ложку ароматного уксуса или сока лайма. А если не полениться и тщательно, очень тонко порезать капусту, то не только вид порадует, но даже вкус будет лучше!
я одного разу куштувала салат "шуба" (оселедець, циб.,терті варені морква,бульба і бурячок під майонезом), в якому верхній шар був викладено з гранатових кісточок, а може то всі шари замість бурячка були з гранаткою, щось вже і не згадаю . було гарно і на смак сподобалось, хоч спочатку також думала що з тими кісточками робити але файно всі все зхрумали і з кісточками!
Свеклу отварную среднего размера потереть на мелкой терке, сок слить, филе одной крупной сельди освободить пинцетом от мелких косточек и мелко порезать (вдоль на 2 - 3 части, поперёк на пластинки толщиной 2 мм - мне так вкуснее всего кажется, хотя можно просто порубить ножом в кашу), хорошо промешать, заправить майонезом. Вку-у-усно!
Салат покришити кубиками: відварена куряча грудинка варена морква варена картопля (не переварити ні те ні інше) кукурудза (консервована) ананас (консервований) червоний болгарський перець (кришити дрібно, акуратно) трошки солі (не пересолити!), дрібку чорного меленого перцю, майонез
1.куряче філе нарізати маленькими кусочками і обсмажити 2.картоплю відварити,нарізати невеликими кусочками і також обсмажити 3.кубиками нарізати солений огірок 4.нарізати яйця кубиками Поперчити (солити не варто якщо у вас дуже солені огірки) і заправити майонезом.