Тільки хтів-їм спитати чого не спитЕ... В нас снігу навалило зо двайціть сантиметрів. Та й падати почав раніш ніж в Львові. (був-їм нині...)
Та ніч звична...така,як звиклє... І Зоряна звична....і спазми теж звичні... От,нечемні дітиска були незвичні.... Треба буде їм уринотерапію порадити,як побачу...з вдячності(спазмувати припинило)....файно всілякі ссадіни лічит... А сніг і в нас валить...правда,морозу нема,то паскудно,бо буде балятавка...
Таке саме. По-першій пішов з собаками погуляти (нікого нема, можуть побігати) снігу по коліно. Морозу нема. Завтра потече. Моя хоче на базар би ї відвіз... Певно переб"ється... Сходить до склєпу, тай на тому конєц. А по фляжку на понеділок (мо хто прийде ) я і пішки сходжу... Тута йти в два боки п"ять хвилин.
А я з фляжків не п'ю. Бо кава сі в фляжках не продає. Іно в пачках. О,закалатав си бундель(17 ложок на півлітри води,трошки цукру,трошки солі,трошки перцю) і чекаю,коли впаде. Зара ґольну і знов на моціон. То вже третій(і бундель, і моціон). О... А світла знов нема... Але тут то є явним офтопом,бо то є звичний...е-е-є...звична ніч... О...
"Русалка" (Антонін Дворжак) Зараз відходжу від ковзанів.. Відчуваю всі кістки! Ех, старість не радість Зато так накаталась!! За цілу зиму! Ковзанка просто супер! Вона тут в приміщенні, де тренуються хокеїсти і ковзанярі. В приміщенні значно краще, бо можна бути без куртки - легше їздиться
А у мене завтра буде незвичний день, бо з самого ранку їду в гори! На Плай! Вже не можу дочекатися...
Враження про похід в оперу Отож, враження дуже змішані. Спочатку була збуджена тим, що іду в театр! Одне слово "театр" і в уяві повстає львівська опера. Збудження перейшло в скептицизм, коли дізналась, що лодзький оперний - це той будинок, який мені раніше видавався за якусь урядову установу чи суд. А це театр.. Ну нічого, рано по обгортці судити. Поїхала. Зайшла. Біля гардеробу розглядала неординарних людей з цікавими зачісками та нетиповим одягом. Хоч і більшість були просто по-вечірньому одягнені. Сьогодні прем'єра і прийшли тільки ті, хто мав запрошення. Тобто еліта :D (ну і такі, як ми - ті, хто дістав квитки від знайомих. Все це було гарно і вишукано. Вигляд залу не вразив - стіни оббиті дерев'яними плитами, стеля і балкон теж не відрізняються оригінальністю - просто бетон. Одним словом, типова будівля радянських часів. Мабуть, львівський оперний поставив завелику планку і тому цей лодзський театр ніяк не виглядав місцем для перегляду світових витворів мистецтва. І от, почалась опера.. Перші кілька хвилин відволікали поодинокі покашлювання в залі. Але потім вже не звертала на це уваги. Опера називалась "Русалка". Співали чеською мовою, а вгорі над сценою були субтитри (переклад) польською. Конфлікт вражень виник від того, що співали текст в оригіналі, наскільки я зрозуміла, а сама постановка була витвором режисера. Так от спілкувались актори співом про русалку, водяного, ліс і місяць, а дія відбувалась в лікарні, де русалка була хворою, водяний - лікарем і всяке таке. Трохи хворе то було, скажу вам Але досить цікаве. Спів пробирав до кісток, а від музики мурахи метушились по тілі.. Актори теж були неперевершені. Сюжет був такий собі. А кінцівка була феєричною! Навіть забулась де я, було як в кіно! Фотка кінцівки: П.С. Переживала, що чоловік засне і захропить, але йому навіть дуже сподобалось, і він із захопленням спостерігав за сценою
Сьодні вперше був в костьолі Св. Миколая на Червоноармійській на службі, по службі годинна катехеза. Неочікувано вийшло так, що попав на першу катехезу. Цікаво - може буду ходити. Служба проводиться в підвалі в капличці, а в"головному приміщенні" проходять концерти духовної музики. То треба буде й на концерт сходити - будівля монументальна, цікаво, як всередині.
А я з Марусею-мамою зустрічалась. Посиділи, попили шоколаду, порушили режим похудання банановим та гарбузовим кексом, поговорили і роз'їхались. Але як то файно так во зустрітись, жаль що мало
а я завтра в Прагу їду.. на пару днів.. невезуха тіко- захорувала трохи- і ніц мені не помага, але глянула на прогноз- в п)ятницю в Празі- до 14 тепла! аж настромлєніє підскочило)))) ( тре аптечку захопити з собою в дорогу, ех...)
Запросили мене на фехтування ходити. Вчитель на парі побачив в мені "надзвичайні здібності" ще й сьогодні на плавання почав ходити..хух..тяжко))
Правильно! Розвивайте свої здібності поки молодий! ...бо чим людина старша, тим більше в неї справ і обовязків, часу на власні захоплення не залишається По собі знаю. Колись були танці одні, другі, треті, гуртки різні ітд ітп, а зараз стільки ще хочеться зробити, а все нема коли
я теж так загорілася плаванням, але мені ще десь тиждень його неможна... і ще цілий список чого неможна... з одної сторони лежи-балдій... а з іншої - стільки переживань, купа роботи, диплом... і то все бажає кращого, не дуже вдалі початки а ще стільки незнання - як воно все буде... ото часто задумуюсь - чи варто жити так людині у незнанні??! коли нема можливості підстрахуватись у житті... коли нема хороших знайомств по навчанні, роботі, сервісах-послугах і подібне... звичайно є дві сторони медалі, коли при потребі можеш все налагодити і сумно - якщо не можеш... і живуть якось люди - і в першому, і вдругому випадках... а є що просто йдуть протоптаною стежкою і тільки так...
А я прокинулась у 5.30 і вже така бадьора...............Правда зараз спати хочу страшеннодля мене то незвично,останнм часом спати чомусь хочу.
А я вночі їв. І їв..і їв.... З"їв три таблетки сонапаксу,дві аміназину,дві спазмалгону,дві ібупропену. Єден рудотель. І наостанок тогово.... І ніц....