Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тільки хтів-їм спитати чого не спитЕ... В нас снігу навалило зо двайціть сантиметрів. Та й падати почав раніш ніж в Львові. (був-їм нині...)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ніч звична...така,як звиклє... І Зоряна звична....і спазми теж звичні... От,нечемні дітиска були незвичні.... Треба буде їм уринотерапію порадити,як побачу...з вдячності(спазмувати припинило)....файно всілякі ссадіни лічит...:sorry: А сніг і в нас валить...правда,морозу нема,то паскудно,бо буде балятавка...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Таке саме. По-першій пішов з собаками погуляти (нікого нема, можуть побігати) снігу по коліно. Морозу нема. Завтра потече. Моя хоче на базар би ї відвіз... Певно переб"ється... Сходить до склєпу, тай на тому конєц. А по фляжку на понеділок (мо хто прийде ;) ) я і пішки сходжу... :))) Тута йти в два боки п"ять хвилин.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

А я з фляжків не п'ю. Бо кава сі в фляжках не продає. Іно в пачках. О,закалатав си бундель(17 ложок на півлітри води,трошки цукру,трошки солі,трошки перцю) і чекаю,коли впаде. Зара ґольну і знов на моціон. То вже третій(і бундель, і моціон). О... А світла знов нема...:sorry: Але тут то є явним офтопом,бо то є звичний...е-е-є...звична ніч... О...

• Подобається Подобається x 5
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

"Русалка" (Антонін Дворжак)

Зараз відходжу від ковзанів.. Відчуваю всі кістки! Ех, старість не радість :))) Зато так накаталась!! За цілу зиму! Ковзанка просто супер! :good: Вона тут в приміщенні, де тренуються хокеїсти і ковзанярі. В приміщенні значно краще, бо можна бути без куртки - легше їздиться :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Alicia

Alicia Well-Known Member

А у мене завтра буде незвичний день, бо з самого ранку їду в гори! На Плай! Вже не можу дочекатися...

• Подобається Подобається x 4
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Враження про похід в оперу :)
    Отож, враження дуже змішані. Спочатку була збуджена тим, що іду в театр! Одне слово "театр" і в уяві повстає львівська опера. Збудження перейшло в скептицизм, коли дізналась, що лодзький оперний - це той будинок, який мені раніше видавався за якусь урядову установу чи суд. А це театр.. Ну нічого, рано по обгортці судити. Поїхала. Зайшла. Біля гардеробу розглядала неординарних людей з цікавими зачісками та нетиповим одягом. Хоч і більшість були просто по-вечірньому одягнені. Сьогодні прем'єра і прийшли тільки ті, хто мав запрошення. Тобто еліта :D (ну і такі, як ми - ті, хто дістав квитки від знайомих. Все це було гарно і вишукано. Вигляд залу не вразив - стіни оббиті дерев'яними плитами, стеля і балкон теж не відрізняються оригінальністю - просто бетон. Одним словом, типова будівля радянських часів. Мабуть, львівський оперний поставив завелику планку і тому цей лодзський театр ніяк не виглядав місцем для перегляду світових витворів мистецтва.

І от, почалась опера.. Перші кілька хвилин відволікали поодинокі покашлювання в залі. Але потім вже не звертала на це уваги. Опера називалась "Русалка". Співали чеською мовою, а вгорі над сценою були субтитри (переклад) польською. Конфлікт вражень виник від того, що співали текст в оригіналі, наскільки я зрозуміла, а сама постановка була витвором режисера. Так от спілкувались актори співом про русалку, водяного, ліс і місяць, а дія відбувалась в лікарні, де русалка була хворою, водяний - лікарем і всяке таке. Трохи хворе то було, скажу вам :))) Але досить цікаве. Спів пробирав до кісток, а від музики мурахи метушились по тілі.. Актори теж були неперевершені. Сюжет був такий собі. А кінцівка була феєричною! Навіть забулась де я, було як в кіно! :good: Фотка кінцівки:

П.С. Переживала, що чоловік засне і захропить, але йому навіть дуже сподобалось, і він із захопленням спостерігав за сценою :)

• Подобається Подобається x 18
  8. Saszko

Saszko Well-Known Member

Сьодні вперше був в костьолі Св. Миколая на Червоноармійській на службі, по службі годинна катехеза. Неочікувано вийшло так, що попав на першу катехезу. Цікаво - може буду ходити. Служба проводиться в підвалі в капличці, а в"головному приміщенні" проходять концерти духовної музики. То треба буде й на концерт сходити - будівля монументальна, цікаво, як всередині.

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

А я з Марусею-мамою зустрічалась;). Посиділи, попили шоколаду, порушили режим похудання банановим та гарбузовим кексом:blush:, поговорили і роз'їхались:pardon:. Але як то файно так во :good: зустрітись, жаль що мало:)

• Подобається Подобається x 13
  10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а я завтра в Прагу їду.. на пару днів..
    невезуха тіко- захорувала трохи- і ніц мені не помага, але глянула на прогноз- в п)ятницю в Празі- до 14 тепла! аж настромлєніє підскочило)))) ( тре аптечку захопити з собою в дорогу, ех...)

• Подобається Подобається x 11
  11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

давай швиденько виліковуйся і будь здорова,
    і бажаю гарно провести час :)

• Подобається Подобається x 5
  12. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

Лежу я ото собі лікарняній койці, після операції, тай читаю лф:) а що тут ще робити ...:-S

• Подобається Подобається x 8
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Видужуйте скоріше!:)

14. good

good Well-Known Member

Запросили мене на фехтування ходити. Вчитель на парі побачив в мені "надзвичайні здібності" :)))
    ще й сьогодні на плавання почав ходити..хух..тяжко))

• Подобається Подобається x 9
  15. victorys

victorys позитивчик :)

Правильно! Розвивайте свої здібності поки молодий! ...бо чим людина старша, тим більше в неї справ і обовязків, часу на власні захоплення не залишається :sad: По собі знаю. Колись були танці одні, другі, треті, гуртки різні ітд ітп, а зараз стільки ще хочеться зробити, а все нема коли :pardon:

• Подобається Подобається x 8
  16. Agaton

Agaton Well-Known Member

... в хребті лупе... во

:mocking:

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж так загорілася плаванням, але мені ще десь тиждень його неможна... і ще цілий список чого неможна... з одної сторони лежи-балдій... а з іншої - стільки переживань, купа роботи, диплом... і то все бажає кращого, не дуже вдалі початки а ще стільки незнання - як воно все буде...
    ото часто задумуюсь - чи варто жити так людині у незнанні??! коли нема можливості підстрахуватись у житті... коли нема хороших знайомств по навчанні, роботі, сервісах-послугах і подібне... звичайно є дві сторони медалі, коли при потребі можеш все налагодити і сумно - якщо не можеш... і живуть якось люди - і в першому, і вдругому випадках... а є що просто йдуть протоптаною стежкою і тільки так...

• Подобається Подобається x 6
  18. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Сьогодні премудрився прийти на першу пару, і то без запізнення.
    Однозначно, що незвичний день...

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я прокинулась у 5.30 і вже така бадьора...............Правда зараз спати хочу страшенно:)для мене то незвично,останнм часом спати чомусь хочу.

20. Romko

А я вночі їв.:sad:
    І їв..і їв....:preved:
    З"їв три таблетки сонапаксу,дві аміназину,дві спазмалгону,дві ібупропену.
    Єден рудотель.
    І наостанок тогово....:sorry:

І ніц....:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)