О, я чітко знаю, що зараз хочу, просто вже і зараз: піццу! Але не хочу за нею йти в піццерію, бо трохи пізно, та й починати готувати теж запізно...Словом, не сьогодні. Се ля ві...
Ну і захцянки в тебе під вечір _________________________________________________________________ А я хочу щоб вже всі ті віруси з епідеміями повтікали з України (і взагалі пропали безвісті), адже скоро Свята і дуже хотілося б просвести їх спокійно, в колі здорової сімї... Ще місяць і до Львова! <-------- а цього хочеться найбільше!
хочу щоб на ЛФ вирувало життя так,як тоді коли вперше сюди прийшла...хай би повернулися всі,хто це життя прикрашава всі,хто зараз тут - не шукав собі інших форумів не хочу щоб будь-яка полеміка переходила на особистості!
Хочу почитати новини в інтернеті і розділ "Політика" на ЛФ - цікаво же ж. Але не дозволяю собі того сьогодні, бо то просто "капці" - мені вже двічі за останній час наші політики сняться, до того ж, у великій кількості. Не хочу, щоб вони мені снились!!!
Я вже про той сморід політичний не хочу чути. Та політика і без того нас усюди оточує............... Політика антигуманізму,антидемократії,антихристиянства,антилюдськості............. А хочу..........-гуманізм,демократія,християнство (тільки правдиве),людяність.........
Те саме я вже в шоці,ще мій малий на тій політиці помішаний тільки за то і балакає!!!!Замість того щоб в школі урокам навчати ті викладачі забивають дітям голови тою дурньою!!!!
викладачам теж хочеться про політику виговоритися, а де ж іще буде стільки вільних вух, як не в школі? Хочу - спати, спати, спати...
Хочу... Усі ми чогось хочемо...Що ж,пропоную висловити важи бажання і хотіння і продовжити фразу "Хочу..."
хочу, щоб все закінчилось, хочу ніколи не любити і не прив"язуватись, не хочу, щоб хтось говорив слова, на які я не хочу чи не можу відповісти.... Хочу побігати навколо озера під дощем...
будьте обережні з бажаннями...а не любити - це саме гірше, що може трапитися з людиною...нелюбов перетворює серце на камінь... Жаль, що поряд зі словом любов інколи крокує слово біль та страждання.... але любов варта того, щоб і страждати..Бажаю вам любові....яка б йшла поруч з словами - щастя, радість і море посмішок...
Спасибі за побажання...просто деколи хочеться, щоб серце було кам'яним...або краще чимось міцнішим, щоб ніколи не розбивалось...бо в такі миті дуже боляче і важко збирати клаптики серця, душі, думок і почуттів докупи. Деколи здається, що це неможливо, непосильно людським рукам...
можливо, але залишається гіркий і болючий осад, який розмиває все... p.s. сьогодні мене не перемкнуть на позитив найоптимістичніші слова і надії...