Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Отож.
    Якщо Кучма (56.25 -1999 р.) цього не зробив, то куди там цим лузерам!

• Подобається Подобається x 2
  2. RJK

RJK Well-Known Member

Ну если есть желание бороться, употребите свою энергию в мирных целях - вот в этом будет толк :good:

Лично я уже тружусь :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Spika

Spika Well-Known Member

А для чего это ему нужно? Выборы-то уже прошли. :)

Всё известно. Мы работаем над этим.
    А в остальном можете смеяться. Как раз 100% уже досчитали - смейтесь.

Я так понимаю, форестер кому-то догнать не удалось?

А что там с моим возрастом не так?

У вас есть сомнения, что в Украине на русском разговаривает большинство населения? Напрасно...

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мы - это кто? Вы лично причастны к смене Конституции? Каким образом?

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну я теж не надто високої думки про інтелектуальні здібності пана Януковича, але може Ганя Герман підказала йому, що то не пожизнєнно. :)

6. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

Просто забудуть.........:cry:

7. RJK

RJK Well-Known Member

Вести с полей:

8. Spika

Spika Well-Known Member

Может они в чьих-то глазах и лузеры. Но задницу уже кой-кому надрали. :))

Мы, это не вы. А лично я причастен к смене конституции тем, что проголосовал за того, кто хочет её сменить. И последующем голосовании на референдуме по интересующему вопросу.

Да, не в Ганне дело. После выборов ему обхаживать электорат западного региона особой необходимости-то уже и нет. Теперь будут "как все". А если еще усилят местное самоуправление и изменят квоты забора денег в центральный бюджет и выдачи их от туда регионам... То времени и желания вспоминать кто на каком языке где разговаривает особо не будет.

Смею вас успокоить. Стоящие в Киеве под ЦВК пацаны, в основном представители различных частных охранных структур. Борцы, боксеры, химики,... это всё в большей мере вымысел бело-сердечных (с желто-оранжевым оттенком на штанах) СМИ. И как вы понимаете, с официальным оружием там тоже всё в порядке.

Командует ими, в определенном направлении, скорее всего такой себе бывший генерал МВД Малышев. Весьма профессиональный мужик (после оранжевого увольнения - начальник личной охраны "ботаников" и Ахметова. Туда бестолковых не берут).
    Грабить они ни кого не будут. Если инциденты и возможны, то это провокация противоположной стороны, чтобы изобразить "донецких бандитов". А "борцам" грабежи не нужны.
    Милицию очень вовремя "обезБЮТили". А имеющиеся замы МВД глупых приказов на разгон мирного митинга отдавать не будут.
    Так что свое решение ЦВК примет тихо, спокойно... Под аплодисменты многотысячного митинга.
    Ну, что? В этот раз ПР подошли к вопросу серьезно?
    А по-другому теперь и не будет.

Читаю СМИ и радуюсь... Рада-то как заработала!? Законы принимать стали, как стахановцы! Уже 3 приняли. Раньше это у них была двухмесячная норма выработки. Или напоследок..? Или Янык уже "работает", боятся в харю получить..? Ну, так есть жеж польза-то..! :)

9. Персі

Хто буде "как все"?
    Ндя. Я Вас прошу, який тепер сенс регіоналам підсилювати місцеве самоврядування? Відрізати собі доступ до шмата пирога? Ню - ню. :)

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дуже дивна була провокація навколо поліграфкомбінату “Україна”. Це дало формальний поштовх для зняття Луценка. Його, по суті, усунули. Після того зникла можливість контролю на Сході України. Там відбувався так званий “підвоз”. Тільки міліція могла це зупинити – коли люди, підігнавши автобус під якийсь будинок, ішли по квартирах зі списком від виборчої комісії, грюкали у двері до тих, хто не проголосував, і дуже нав’язливо пояснювали, що треба терміново йти на виборчу дільницю. Зупиняючи ці автобуси, можна було відстежити, хто, крім людей, які їдуть голосувати, перебуває всередині, чи немає там активістів тієї самої ПР, чи відбувається спеціальна “обробка” виборців, чи не вручають їм якісь гроші. Провівши кілька рейдів, таку “підвозку” можна було б зупинити. А “підвозка” дала на Донбасі неймовірну кількість голосів. Думаю, порядку 20% вдалося мобілізувати такими схемами. Зупинити це міг тільки Луценко персонально. Без нього міліція на таке не пішла б.Тарас Чорновіл, народний депутат, позафракційний

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вашего "визави" уже прозвали "Витя- 3 процента". :haha:
    Не будет у него 300 голосов для смены конституции. :tongue:

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відтак всіх "пацанів" хто має при собі вогнепальну зброю можна вже сьогодні заарештувати? Наскільки мені відомо приватні охоронці не мають ніякого права носити вогнепальну зброю. Навіть у величезномуНью-Йорку таких не багато, може 2 тисячі набереться, і то не можна її носити приховано, лише у відкритій кобурі.

13. Персі

Прозрів, називається. :) Але ж і довго до деяких доходить. :)

14. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Цікаво, а зарлату отримуєте в рублях?

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Прихильникам Януковича під ЦВК показують радянську хроніку

Вони слухають фонограму пісень Таїсії ПОВАЛІЙ і скандують «Янукович!». На моніторах демонструється архівна хроніка Радянської України, зокрема за 1950 рік, а також фрагменти з виступів В.ЯНУКОВИЧА та інших членів Партії регіонів.

Яка ганьба, до чого ці падлюки державу доводять, господи дай сили тій жінці, та її команді протистояти цій навалі!

• Подобається Подобається x 3
  16. Boris_Kiev

Спіко, особисто Ви тут в очах всіх - лузер.
    3,14здун за клавою.
    "Ми, ми!"
    Ви настільки інтелектуально обмежена людина, що не знаєте, як це робиться. Київські дівчатка цього разу не будуть їм гвоздИки у петлички засувати.

І траур ніхто не оголосить.

• Подобається Подобається x 6
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А коли пошту і телеграф будуть брати? Щоб було вже зовсім по-лєніну:))).
    Спіка, ви начитались документів вєлікай актяпрьскай, накурилися чи того,
    як кажуть в Англії (щоб не образити), having learning difficultiesо_О?

• Подобається Подобається x 4
  18. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Цікаво чи не перебіжить половина тої команди до регіоналів.
    Мабуть настав той час коли гі..но повинно спливти.

• Подобається Подобається x 3
  19. Boris_Kiev

Навіщо "брати" ?
    Набирається дистанційно на клаві "shutdown" або "loop port", а потім - "update database" - і залишається тільки голубина пошта.
    Для голубих. Чи там біло-голубих.

20. Господи, покарай УСІХ політиків за те, що вони зробили з країною, за те, скільки у нас вкрали!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)