AIRBITES iнтернет- провайдер

Тема у розділі 'www', створена користувачем Forpost, 29 лис 2006.

1. paschenkomax

paschenkomax миється в бані

Відповідь: Ваш львівський інтернет -провайдер

От я у батьків зарас.Так в них теж два провайдера.Був один ,потім з"явився кращий.Старий ніхто нікуди не викидав.

• Подобається Подобається x 1
  2. Desperado

Desperado Well-Known Member

нда, буржуї :)... ну у мене в такому разі теж 2 , бо ще юзаю супутниковий нет

3. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А який провайдер? З якого градуса? Я юзав Сатгейт, але після падіння цін на ОГО перейшов на Укртелеком

4. Desperado

Сатгейт Сіріус 5Е 12322 Мгц Сіріус 2 Нордік
    ОГО безумовно вигідніше для тих хто має можливість до нього підключитись;)

5. Forpost

Forpost Стоїк

Це напевне вперше, щоб монополіст скинув ціни на стільки,в кого які думки з цього приводу,а може хтось має інформацію для сужбового користування...

6. mota_boy

Наскільки я розумію політику Укртелекому він почав орієнтуватися на фізосіб, як результат ціна стала такою яку пересічний громадянин готовий платити за послугу. Зниження ціни до певної міри дає збільшення прибутку )))) Там також не дурники сидять в керівництві, і прекрасно це розуміють

7. mota_boy

Я так само юзав той транспондер, але ті гади тепер і ціни почали піднімати ((( А колись був найдешевший сатпровайдер

8. Desperado

ну так . тепер там ціна від 2 коп за метр приблизно.
    але дешевших цін на сатінет нема більше. нажаль. я шукав спеціально по всіх супутниках - нічого привабливішого немає всерівно. тому для декого це все-рівно єдиноможливий нет

9. Desperado

саме це скидування цін монополістом дало новий виток зниження цін для інших провів які оперують у місті Львові , зокрема прямого конкурента - Фарлепа

10. mota_boy

так 2 коп. алеж це вночі. Вдень якщо не помиляюсь біля 10 коп. а + канал на запит (((( я на запит використовував GPRS, не так вже й дешево виходило

В мене була та сама ситуація (((

• Подобається Подобається x 1
  11. Desperado

вчора спілкувався із хлопцем який живе у сусідній Білорусі - так нам ще гріх жалітися, у них провайдерів можна порахувати на пальцях однієї руки та і то ціни завищені, бо держава с величезними застереженнями надає трафік , тому ціни там дуже високі, анлім 128к - 100у.о. майже

12. mota_boy

Ну для білорусів сатгейт як манна небесна ))

13. Desperado

особливо для охочих "порибалити"

14. mota_boy

Я продав свою ДВБ карту 2 місяці назад, тоді на сіріусі вже нічого цікавого не було, в плані рибалки (((

15. Desperado

на сіріусі 12322 ще довгий час буде все цікаве в плані "Рибалки", просто рибалити треба ше мати чим - це раз , а друге треба вміти ще відкривати то все (я про паролі).......

16. mota_boy

Ну це залежить що ти хочеш зловити... На форумах присвячених рибалці, вже давно всі плачуться на сіріус (велика частина трафіку йде через слонакс, відповідно шифрована і перехвату не піддається).

17. Desperado

а тут тишком-нишком з 10 квітня Альтернет який працює у м. Львові та майже дотягує до Винник запропонував нові безлімітні тарифні плани
    від 199 грн за 128/32кбіт\с
    http://alternet.com.ua/tarrifs/

але вартість обладнання 2799 грн .... (ця сума правда згодом може бути повернута абоненту назад)
    одне що можу сказати - це безумовно дешевше від двохстороннього супутникового доступу Datagroup
    де за подібну швидкість треба буде віддати 150 у.о. в місяць (755грн)
    і за обладнання теж подібну суму
    http://www.internetboom.com.ua/ua/info/home/

щоправда покриття не обмежується Львовом...

18. Desperado

Відповідь: Львівські інтернет -провайдери

щойно отримав листа-відповідь на моє питання від Airbites

Всі хто живе в цьому районі можете радіти ( включно зі мною) бо за 100 грн 256/512 анлім ніде не найдеш.

19. zver

zver New Member

Відповідь: Львівські інтернет -провайдери

Всім привіт! Спеціально зареєструвався щоб вам розказати про свій Інтернет який вже раніше коротко описувався Flayer`ом =))
    Існує така сітка на Сихові (від Санта-Барбари до Шувару) як SkyNET (десь 2-3 чи 4 роки не більше) підключився десь рік тому! Чесно – задоволений!А тепер в цифрах - на всю мережу йде 2мб лінія (скажете мало) думаю достатньо , по любому тесту швидкість не менше 400кб/с (в ночі коли час закачок :) ) і до 1мб/с! Інтернет в мережу постачає це й же Комітех! Ціна за 1 мб залежить від часу і дня тижня! Приблизно в день 5коп/мб в ночі 1,8-1,5 коп/мб (залежить від обраного вами пакету)! За підключення заплатив 200 грн і ніяких абонплат і тому подібного! Платите лише за Інтернет!!! А по мережі можете хоч терабайти качати це все безкоштовно (біля 600 компютерів в мережі і щодня зростає).А тепер давайте розберемся для чого вам Інтернет =) звісно всім хочеться анліміт і по 2мб/с і більше і за мінімум гроршей:) але поясніть навіщо?
    1. Ви не отримаєте НІДЕ анліміт навіть 512мб/с менше ніж 150-200 грн не говорю вже про більші швидкості…
    2. Ні один сервер ні з одного сайту не дасть Вам качати фільмів і музику з такою швидкістю, там стоять ФТП і тому подібне….
    3. Якщо просто лазити по інету чи закачувати почту – то вам і 100-200кб/с хватить по шию, думаю що не прийдеться Вам нервуватися якщо Ваша улюблена сторінка завантажиться на 1 сек пізніше :)
    Звісно ніхто Вам не забороняє! Можете качати фільми хоч і на 30 кб/с =)
    Тут можна зробити висновок, що Ваші мрії здійснюються іншим, не „смертним” людям =))) а загалом це все непотрібні понти ці 2, 5, 10, 100мб/с.

20. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: AIRBITES міф і реальність інтернет провайдер нового покоління

Ось як бачите два діаметрально протилежних підходи в вимогах до інтернет -сервісу

а де твій аватар? :)