Коли вже зроблять нормальну інфраструктуру на Тростяні? При тих рекреаційних потужностях, які існують в Славському і, зокрема на Тростяні, здається гріховним не привести це все до порядку.
Дорогу ніби збиралися зробити від Сколе до Славського. А там глядиш і другий Буковель постане Але тоді відпочинок там і коштуватиме так як на Буковелі
коли місцеві мешканці порозумнішають. Кілька років тому був проект зробити в Славську щось схоже на Буковель. так місцеві встали на рога так, що інвестори відмовились від цього. А все через те що припинеться їх бізнес возити людей цими "бобіками" на гору, смажити шашлики будь як і будь де. Та і зачим там комусь щось міняти (я маю на увазі власників витягу Тростян). Люди і так туди їздять, платять немаленькі гроші за абонимент і стоять в довжелезних чергах. Нашим людям таке враження хоч в очі плюй а вони будуть казати що це дощ. На Волосянці два рази люди застрягали і що...Туди дальше їздить купа народу а власники навіть не спромоглись вирішити проблему.
Люди багато прои чого виступають. Коли на Сихові міст хотіли будувати, то, пам"ятаєте, чоловік навіть спалив себе. Просто, певно, ще не знайшлася людина з відповідними грошиками.
Було би кому вкласти гроші. А там де мова йде про бабло і до того ж не маленьке, завжди знайдеться можливість поламати особливо круті "рога" якимось там місцевим...
Після відвідин Буковеля можна зробити лише один висновок, Славськ - це не курорт, а село між горами з базарчиком біля вокзалу де на кожному кроці продають пійло, що зветься "вином". Випивши грам двісті такого напую, ти у вечері сидиш і згадуєш, на якій горі я катався сьогодні......
100%, а ще наглі хамливі мордяки і купа лохотронів. Наприклад минулої зими на *Захар Беркуті* сам обслуговуючий персонал продавав недійсні абонементи на катання, оттак ганьба вам браття гуцули(((
Тростян для мене - приємний спогад. В юності був рік, коли я провів на ньому всі зимові вихідні. Не знаю в радіусі гору, яка мала б стільки можливих різноманітних трас. Черга на крісло, або пішки до „центру”. У другому випадку тіло повністю готове до гори. Захід, верхній, середній, і, нарешті, бажане пристанисько початківців - нижній; стисла, стрімка, готична північ, феєрія ступеней вільності південь-центр, можна на підсадку. Дорога додому: колія, два підйомчики, під кріслами, „без” лісок, до початку „кріселки”. Ну, а через ту інфраструктуру я вже багато років туди не їжджу. Дуже хочу, щоб там з’явився порядок, який би вдячно відповідав тій природній даності.
Да Славск и Тростян тем и крут, что там отстой сервис и гора дикая, екстремальные условия) Нету таких кривых травматических трасс нигде, Польша, Буковель.. всё красиво и гладко... а Тростян самое оно, кривизна, горбы, бугель на шнурке, котрый летает во все стороны) Кто б где не катался.. в конец сезона возвращается на Тростян, что бы докатать до конца сезон, особенно с стран евросоюза чтут наши условия.. сам лично общался, позитив во время катания получают на порядок высше культурного отдыха на ровном спуске) Имеем то что имеем, надо ценить..
У Тростяні прикольно, але в Куршавелі є більш екстремальні та довші траси. Доречі в Словенії теж, некажу за Австрію. Як би Тростян був облаштований, то наприкінці сезону, обовязково приїджав би і не раз, бо ближчє на вихідні.
*Гуцули* бо живуть в карпатах, сказано образно, а взагалі можна було здогадатись, а якщо хочети придертись то так і кажіть не обовязково з далеку заходити)) я людина пряма і говорю все що думаю! 100% я підтримую, і не тьльки Тростян, взагалі треба покращувати сферу послуг у Славську.
100% Буковель - супер, але максимальний драйв - Тростян, однозначно! А ше - напівсправні "бобіки" які влаштовують справжнє "трофі", обід з чаркою горілочки у дерев"яних халупках на Півночі, закуска у вигляді ручної роботи вареників, налисників і неймовірно смачної грибної юшки... Нє, однозначно, як би там допотопно не було організовано "сервіс", Тростян справжнім любителям ніяка гора не замінить...
Ну хто де відчуває максимальний драйв, як на мене 100% екстрім відчувається при спуску з Петроса на класичних лижах, але інколи хочеться комфорту. І хочеться щоб інші курорти за рівнем обслуговування не поступались Буковелю!
Сьогодні їздили на Тростян (вперше). Перше з чого почався день, то з прокату лиж, на одному тітонька всім розказувала, щоб тікали з горів бо нема снігу і взагалі, недалеко від тої тітоньки, яка наганяла негатив ми знайшли Вуйка, який сказав шо ВШЬО ТО Є ФЕСТ ФАЙНО І НІЦ СІ НЕ БІЙТЕ. Оскільки ми Чайники (ну не так шоб лижі живі вперше за життя побачили, досвід катання був на спортивно-бігових, тобто все ж таки ази знали), Вуйко дав нам бути і лижі, Я йому сказала, щоб настроїв на таку то вагу, він відповів, ШО ВЬИ ТО ТУВО МЕНІ КАЖИТИ Я ЛІПШЕ ЗНАЮ. Словом взяли ми в нього ті лижі (як згодом виявилось нас розвели як юпі в стаканчику води).Потім був БОБІК надзвичайний. Виявилось, шо лижі чоловіка, та й мої мають проблеми з кріпленням, (взнали на горі, коли почали спускатися) , НО мій чоловік з криками А ШО Я ТУ НЕ ЗЇДУ погнав на гору на бугелі (з якого раз впав: дуже поганий підйом, сильно кидає і дьоргає, місцями взагалі земля і люди на землі які впали раніше), а на другий раз поки заїхав то три рази зупиняли витяг, правда ненадовго, але висіти посередині гори стрьомно, а потім так шоб люди проснулись нагло тисли на газ, словом хлопа вставляло ше тим способом). На горі : з його слів писано :"прийшов до бігборда із схемою шо куда, напрям оприділив (перший раз рішив на трасу для чайників). Потім виїхав на галявину трошки пртопив і ось трамплінчик (чогось несподівано), на льоді затормозити не вдалося. Впав, поржав, шукає інформацію де та траса для чайників, запитався порадили і сказали ЇДЬ ГЕТ; поїхав, перше враження-де сніг, друге - кидає, третє матюки. Словом добрався на чорну трасу вцентрі, ну їхати тре, тронувся спускається майже по траві, льодова корка капец лижі стали вконец не керовані, кріплення квакло, лижі стріляютю по поводу і без, але ж їхати тре от на середині гори він таки нормально СМАЧНО грохнувся, дивиться обганяють професійніші лижники і тут бац кобіта падає ковирком, як виявилось крім трави і льоду там є сосенки см 15 вверх, спустився, нога від нагрузки болить торба, як виявилось лижам капец. " Словом всюда попадали на кожному кроці, шо запитає ніхто нічого не знає. П.С. були на політехніку після, СУЦІЛЬНИЙ ЛІД І .... кретовини (бугорки які нариває кріт). СЛОВОМ СЕРВІСА МІНІМУМ НАДУВАЮТЬ, люди важайте.