Тростян облаштуйся!

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Andzhej, 3 лис 2009.

1. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Коли вже зроблять нормальну інфраструктуру на Тростяні? При тих рекреаційних потужностях, які існують в Славському і, зокрема на Тростяні, здається гріховним не привести це все до порядку.

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дорогу ніби збиралися зробити від Сколе до Славського. А там глядиш і другий Буковель постане :) Але тоді відпочинок там і коштуватиме так як на Буковелі :)

3. night

night Well-Known Member

коли місцеві мешканці порозумнішають. Кілька років тому був проект зробити в Славську щось схоже на Буковель. так місцеві встали на рога так, що інвестори відмовились від цього. А все через те що припинеться їх бізнес возити людей цими "бобіками" на гору, смажити шашлики будь як і будь де.
    Та і зачим там комусь щось міняти (я маю на увазі власників витягу Тростян). Люди і так туди їздять, платять немаленькі гроші за абонимент і стоять в довжелезних чергах. Нашим людям таке враження хоч в очі плюй а вони будуть казати що це дощ. На Волосянці два рази люди застрягали і що...Туди дальше їздить купа народу а власники навіть не спромоглись вирішити проблему.

4. Yukola

Yukola Well-Known Member

Люди багато прои чого виступають.
    Коли на Сихові міст хотіли будувати, то, пам"ятаєте, чоловік навіть спалив себе.
    Просто, певно, ще не знайшлася людина з відповідними грошиками.

5. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Було би кому вкласти гроші. А там де мова йде про бабло і до того ж не маленьке, завжди знайдеться можливість поламати особливо круті "рога" якимось там місцевим...

6. Osman

Osman Member

Це їхня корова і вони її доять, і нікому ви там роги не поламаєте)))
    (но попробувати можна)))

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

8. Osman

Osman Member

:tongue::)))

9. Crim

Crim Member

Після відвідин Буковеля можна зробити лише один висновок, Славськ - це не курорт, а село між горами з базарчиком біля вокзалу де на кожному кроці продають пійло, що зветься "вином". Випивши грам двісті такого напую, ти у вечері сидиш і згадуєш, на якій горі я катався сьогодні......:nea:

• Подобається Подобається x 3
  10. Osman

Osman Member

100%, а ще наглі хамливі мордяки і купа лохотронів.
    Наприклад минулої зими на *Захар Беркуті* сам обслуговуючий персонал продавав недійсні абонементи на катання, оттак ганьба вам браття гуцули(((

11. romhavr

romhavr Well-Known Member

Тростян для мене - приємний спогад. В юності був рік, коли я провів на ньому всі зимові вихідні. Не знаю в радіусі гору, яка мала б стільки можливих різноманітних трас.
    Черга на крісло, або пішки до „центру”. У другому випадку тіло повністю готове до гори.
    Захід, верхній, середній, і, нарешті, бажане пристанисько початківців - нижній; стисла, стрімка, готична північ, феєрія ступеней вільності південь-центр, можна на підсадку.
    Дорога додому: колія, два підйомчики, під кріслами, „без” лісок, до початку „кріселки”.
    Ну, а через ту інфраструктуру я вже багато років туди не їжджу.
    Дуже хочу, щоб там з’явився порядок, який би вдячно відповідав тій природній даності.

12. iso

iso Well-Known Member

Це ви про кого?

13. Osman

Osman Member

Взагалі, то про обслуговуючий персонал, якщо ви не зрозуміли, народ сам створює свою репутацію:pardon:

14. iso

iso Well-Known Member

Я не зрозумів-звідки у Славську гуцули. Їх що, спеціально привезли з Буковелю?:)

15. mademan

mademan Old School Gamer

Да Славск и Тростян тем и крут, что там отстой сервис и гора дикая, екстремальные условия) Нету таких кривых травматических трасс нигде, Польша, Буковель.. всё красиво и гладко... а Тростян самое оно, кривизна, горбы, бугель на шнурке, котрый летает во все стороны)
    Кто б где не катался.. в конец сезона возвращается на Тростян, что бы докатать до конца сезон, особенно с стран евросоюза чтут наши условия.. сам лично общался, позитив во время катания получают на порядок высше культурного отдыха на ровном спуске)
    Имеем то что имеем, надо ценить.. :)

• Подобається Подобається x 4
  16. Gron

Gron тафгай

У Тростяні прикольно, але в Куршавелі є більш екстремальні та довші траси.
    Доречі в Словенії теж, некажу за Австрію.
    Як би Тростян був облаштований, то наприкінці сезону, обовязково приїджав би і не раз, бо ближчє на вихідні.

• Подобається Подобається x 2
  17. Osman

Osman Member

*Гуцули* бо живуть в карпатах:), сказано образно, а взагалі можна було здогадатись, а якщо хочети придертись то так і кажіть:))) не обовязково з далеку заходити)) я людина пряма і говорю все що думаю!

100% я підтримую, і не тьльки Тростян, взагалі треба покращувати сферу послуг у Славську.

Останнє редагування модератором: 22 лис 2009
  18. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

100%
    Буковель - супер, але максимальний драйв - Тростян, однозначно!

А ше - напівсправні "бобіки" які влаштовують справжнє "трофі", обід з чаркою горілочки у дерев"яних халупках на Півночі, закуска у вигляді ручної роботи вареників, налисників і неймовірно смачної грибної юшки...:nyam2:
    Нє, однозначно, як би там допотопно не було організовано "сервіс", Тростян справжнім любителям ніяка гора не замінить...

19. Osman

Osman Member

:pardon:Ну хто де відчуває максимальний драйв, як на мене 100% екстрім відчувається при спуску з Петроса на класичних лижах:good:, але інколи хочеться комфорту. І хочеться щоб інші курорти за рівнем обслуговування не поступались Буковелю!

20. Raven

Raven Member

Сьогодні їздили на Тростян (вперше).
    Перше з чого почався день, то з прокату лиж, на одному тітонька всім розказувала, щоб тікали з горів бо нема снігу і взагалі, недалеко від тої тітоньки, яка наганяла негатив ми знайшли Вуйка, який сказав шо ВШЬО ТО Є ФЕСТ ФАЙНО І НІЦ СІ НЕ БІЙТЕ. Оскільки ми Чайники (ну не так шоб лижі живі вперше за життя побачили, досвід катання був на спортивно-бігових, тобто все ж таки ази знали), Вуйко дав нам бути і лижі, Я йому сказала, щоб настроїв на таку то вагу, він відповів, ШО ВЬИ ТО ТУВО МЕНІ КАЖИТИ Я ЛІПШЕ ЗНАЮ. Словом взяли ми в нього ті лижі (як згодом виявилось нас розвели як юпі в стаканчику води).Потім був БОБІК надзвичайний. Виявилось, шо лижі чоловіка, та й мої мають проблеми з кріпленням, (взнали на горі, коли почали спускатися) , НО мій чоловік з криками А ШО Я ТУ НЕ ЗЇДУ погнав на гору на бугелі (з якого раз впав: дуже поганий підйом, сильно кидає і дьоргає, місцями взагалі земля і люди на землі які впали раніше), а на другий раз поки заїхав то три рази зупиняли витяг, правда ненадовго, але висіти посередині гори стрьомно, а потім так шоб люди проснулись нагло тисли на газ, словом хлопа вставляло ше тим способом:)).
    На горі :
    з його слів писано :"прийшов до бігборда із схемою шо куда, напрям оприділив (перший раз рішив на трасу для чайників). Потім виїхав на галявину трошки пртопив і ось трамплінчик (чогось несподівано), на льоді затормозити не вдалося. Впав, поржав, шукає інформацію де та траса для чайників, запитався порадили і сказали ЇДЬ ГЕТ; поїхав, перше враження-де сніг, друге - кидає, третє матюки. Словом добрався на чорну трасу вцентрі, ну їхати тре, тронувся спускається майже по траві, льодова корка капец лижі стали вконец не керовані, кріплення квакло, лижі стріляютю по поводу і без, але ж їхати тре от на середині гори він таки нормально СМАЧНО грохнувся, дивиться обганяють професійніші лижники і тут бац кобіта падає ковирком, як виявилось крім трави і льоду там є сосенки см 15 вверх, спустився, нога від нагрузки болить торба, як виявилось лижам капец. " Словом всюда попадали на кожному кроці, шо запитає ніхто нічого не знає.
    П.С. були на політехніку після, СУЦІЛЬНИЙ ЛІД І .... кретовини (бугорки які нариває кріт).

СЛОВОМ СЕРВІСА МІНІМУМ НАДУВАЮТЬ, люди важайте.

а де твій аватар? :)