Де купити бутиль для вина?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем matador, 24 лип 2009.

1. matador

matador Well-Known Member

Народ, підскажіть, де у Львові можна купити великий бутель скляний на 20 літрів на вино і затичку до нього?
    обходив всі магазини які тільки знав - ніде нема

2. Griotka

Griotka Member

Я не знаю, де у Львові, а в Києві на Куренівському ринку на барахолці. Я думаю, що у Львові на барахолці теж має бути.

3. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Варто спробувати у господарських магазинах! У Стрию точно є! А затичку краще з дерева зробити! Якщо у ньому вино роботи, то це навіть на краще... всередині деревяного корка робиш дирку і вставляєш шланг...

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Можна спробувати зайти в "Масандру" на вул. Друкарській і в "Королівство вин - вина королів" на пл. Ринок, та й там запитати про бутиль. :)

5. oleghobby

oleghobby миється в бані

Пане, де Ви живете, чи буваєте в магазинах у центрі Львова (якщо б припустити, що у них були б бутлі, то коштували б вони гривень 500), у Криївці заставна вартість бутля на 2-ва (два літри) 400,00 (чотириста грн), а 20 ти літрові бутлі можна пошукати напевно на базарах).
    До речі, а де у Львові можна купити винні дріжджі. Буду вдячний за відповідь.

6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

тіко не пан, а пані :girl_wink:
    подивіться у профіль ;)
    так, буваю :), тому й кажу:
    А Ви вже питали про бутиль у двох вищенаведених місцях? І що Вам сказали? :pardon:

7. oleghobby

oleghobby миється в бані

Пані Пухнастик прошу вибачити мене, не звернув увагу на профіль а у тих магазинах буваю, про бутлі у мене там і язик не повернеться спитати, я реально дивлюся на життя. Але коли в інших магазинах можна знайти вино чи лікер (тієї ж самої марки) чи не в половину дешевше ніж у наведених вище, то самі розумієте що таку тару вони там продавати не будуть.

8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

На Краківському базарі.
    При вході на продуктовий був дядінька (йти тра рано бо до обіду його вже нема). Мав то ті бутлі по 100 і 150грн. білі і зелені. Різниця була в ціні бо в одного дно якесь ніби міцніше.
    а затикачку можна коли нема дерева то і з пластиліну зметикувати і шланга приліпити. Берете кришку, робите в цій дзюрку, потім вставляєте шланка і щільно пластиліном приліпляєте.
    Смачного Вам винця :)

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якщо хтось їхатиме до Києва - бутлі усіх можливих і неможливих розмірів продаються на Гостомельському шосе. Принаймні по суботах та неділях.
    Окружна дорога, розвилка (прямо - Пуща-Водиця, Вишгород; наліво - Гостомель, Ковель. Там ще світлофор і заправка).
    За заправкою по прямій ~2 км - прямо біля дороги пробають бутлі, тазики та каністри.

а де твій аватар? :)