Народ, підскажіть, де у Львові можна купити великий бутель скляний на 20 літрів на вино і затичку до нього? обходив всі магазини які тільки знав - ніде нема
Я не знаю, де у Львові, а в Києві на Куренівському ринку на барахолці. Я думаю, що у Львові на барахолці теж має бути.
Варто спробувати у господарських магазинах! У Стрию точно є! А затичку краще з дерева зробити! Якщо у ньому вино роботи, то це навіть на краще... всередині деревяного корка робиш дирку і вставляєш шланг...
Можна спробувати зайти в "Масандру" на вул. Друкарській і в "Королівство вин - вина королів" на пл. Ринок, та й там запитати про бутиль.
Пане, де Ви живете, чи буваєте в магазинах у центрі Львова (якщо б припустити, що у них були б бутлі, то коштували б вони гривень 500), у Криївці заставна вартість бутля на 2-ва (два літри) 400,00 (чотириста грн), а 20 ти літрові бутлі можна пошукати напевно на базарах). До речі, а де у Львові можна купити винні дріжджі. Буду вдячний за відповідь.
тіко не пан, а пані :girl_wink: подивіться у профіль так, буваю , тому й кажу: А Ви вже питали про бутиль у двох вищенаведених місцях? І що Вам сказали?
Пані Пухнастик прошу вибачити мене, не звернув увагу на профіль а у тих магазинах буваю, про бутлі у мене там і язик не повернеться спитати, я реально дивлюся на життя. Але коли в інших магазинах можна знайти вино чи лікер (тієї ж самої марки) чи не в половину дешевше ніж у наведених вище, то самі розумієте що таку тару вони там продавати не будуть.
На Краківському базарі. При вході на продуктовий був дядінька (йти тра рано бо до обіду його вже нема). Мав то ті бутлі по 100 і 150грн. білі і зелені. Різниця була в ціні бо в одного дно якесь ніби міцніше. а затикачку можна коли нема дерева то і з пластиліну зметикувати і шланга приліпити. Берете кришку, робите в цій дзюрку, потім вставляєте шланка і щільно пластиліном приліпляєте. Смачного Вам винця
Якщо хтось їхатиме до Києва - бутлі усіх можливих і неможливих розмірів продаються на Гостомельському шосе. Принаймні по суботах та неділях. Окружна дорога, розвилка (прямо - Пуща-Водиця, Вишгород; наліво - Гостомель, Ковель. Там ще світлофор і заправка). За заправкою по прямій ~2 км - прямо біля дороги пробають бутлі, тазики та каністри.