Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Все! Останній робочий день перед відпусткою. Але це завжди найгірший день: постійно завалють великою кількістю завдань!

• Подобається Подобається x 4
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відпустили мене з роботи додому..температура і болить горло:sad:..а я в ці вихідні в Карпати хотіла:cry:

• Подобається Подобається x 9
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ходила на фотосесію з коліжанкою, треба було потримати відображувач світла фотографу. Було весело :) Ще й багато чого навчилась нового. А зараз до праці пора.. А так хочеться в ліжечко подрімати трошки..

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я на минулих вихідних в Карпати,в Славськ їздила(от де я ,Нірванко,форум прогулювала:haha: їздила разом з компанією друзів...то було 2 чудесних дні..а тепер далі рутина - дім - робота,робота - дім....і ніякого просвітку....і настрій якийсь такий меланхолійний..певно осінньо-депресивна хандра чіпляється....:sorry::sorry:
    А так хоцця романтики....:girl_in_dreams::girl_in_dreams:і кохання

• Подобається Подобається x 12
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якщо хочеться, то обов"язково буде!:)

• Подобається Подобається x 7
  6. Summer

Summer Well-Known Member

а мені буде завтра романтика :dancer:- відро помідор, аджику буду робити....:nyam2:

7. Alias

А для чого так багато аджики?

• Подобається Подобається x 1
  8. terrible

terrible Well-Known Member

реально змучився... скажений якийсь день... перемовини з протилежною стороною дтп... з страховиками... з автомайстрами... авто наше не підлягає відновленню.
    ось тільки повернувся додому. зараз хлопнусь і спатиму без задніх ніг. ні... ще поїм щось... якщо знайду, я сьогодні сам.
    а завтра! краще не думати.

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

День починався якось не дуже добре,мені здалось,що в моєї малечі перші симтоми простуди,тому сходила в аптеку за афлубіном,запарила чайок і поклала синочка спати.Пообіді встав здоровенький:good:.А ось щойно мене чекав приємний сюрприз-чоловік купив мені курточку мрії- чорну стильну осінню курточку(ще й дорогезнууууууу)....ось таке файнюче завершення дня.

• Подобається Подобається x 10
  10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Чоловік сам купує Вам одяг? :)
    п.с. якщо так, то це суперово!

• Подобається Подобається x 5
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напевно тому фотографу сподобалось, попросив мене завтра прийти на його фотосесію помогти потримати ту штуку :) Хочу заодно і позичити в нього її на неділю - планується цікава поїздка на закинуту фарбику, будем фоткатись.. :) Тільки от невідомо ще чи вдасться. Бо за фотосесію домовилась одна моделька з охоронцем фабрики. А друга пані фотограф, яка з нами їде, розказала своїй подружці куди їде. А та каже - так то ж власність мого тата! От тепер боїмось, щоб той тато не надавав нам по вухав, і охоронцю заодно. Бо там не можна лазити, небезпечно ж.. Побачимо.

• Подобається Подобається x 12
  12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Завтра п'ятниця:yahoo::dance: Закінчиться 3-й тиждень навчання (12 to go).

13. Alias

Вже п"ятниця! А мій Макс сьогодні їде додому:sad:(Цілий тиждень суцільного щастя так швидко пролетів...Тепер аж місяц чекати.На своє ДН поїду у Львів,може й Наталку прихватю з собою, зроблю їй подарунок:))
    Сьогодні в Кіровограді День міста.Так нас всіх "привлєкли" на площі Кірова малювати бажаючим бодіАрт.Тільки в мене немає ніякого бажання туди йти, краще я "розмалюю" свого коханого поцілунками:blush:

Останнє редагування: 18 вер 2009
  14. IRUSKA*8

та де там сам...це вперше...такий приємний несподіваний прЕзент))))))))))....

• Подобається Подобається x 6
  15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

органи держ.влади - хамство, віслюча впертість та повний ігнор.стрес кінця робочого тижня знімала покупками - дві пари веселих кольорових сережок та нова кофтнка. заледве допомогло...

а взагалі,я вже обожнюю свою роботу. вся у ній. але часу вистачає на все. чекаю подругу, підемо гульбенити з собацею.

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дві доби в малого була температура вище 39...першого дня навіть сидіти не міг, тільки лежав, вчора вже краще стало. А сьогодні нарешті вже звичний день! Спали сьогодні з ним обоє до 11-ї, відсипалися за попередні дні

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

толі есчо будєт....

18. Peri

Peri Well-Known Member

разом з осінню потихенько підкрадається осінній настрій...
    перечитала чудесну поезію Ромкового батька
    **Оскара і Рожеву даму**
    притчі...
    ...осінь має свої барви - теплі і ніжні,
    особливо це відкривається коли читаєш вічні творіння

звичайний день

• Подобається Подобається x 5
  19. IRUSKA*8

І ще трішки про осінь......чомусь я ніколи не любила цієї пори року і завжди з неприємними відчуттями чекала її приходу.....але,збираючи сьогодні більше 2 год. каштанчики зі своїм синочком,зрозуміла,що в мому серці нарешті з"явився куточок для цієї "золотої красуні"......

• Подобається Подобається x 13
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О Марійцю,от і дочекалися ми п"ятниці:)3-й тиждень навчання закінчився!!!до осінніх канікул залишилося 5 тижнів!!:))ух,вже чекаю:)до дня вчителя залишилося 2 тижні:)а попереду 2 вихідних.сьогодні класний звичний день!:)

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)