Для мене все таки загадка чому подібні знаки появляються і що воно означає, і для кого ці знаки? Просто природнє чи задля натовпу паломників - сумнівно... Спас кровоточивий http://www.fatheralexander.org/booklets/russian/spas_krovotochivyj.htm
маю думку,що дива трапляються набагато частіше ніж ми помічаємо... прихований процес в організмі,який міг би перетворитися у хворобу...цього не сталося - диво. банальна цеглина,яка впала відразу як ви пройшли... несподівана(?)зустріч,яка вплинула на ваше життя... погляд у небо і відчуття лету... сила,там,де здається руки вже ніколи не піднімуться... допомога зовсім чужої людини... поцілунок...на все життя... саме життя,яке настільки багатогранне,що і є справжнім Дивом!
Бачу над деревом постать середньовічного лицаря. Чесно! Зразу нагадав собою О. Македонського. А трохи віддалі чийсь ореал..
Бачу, бачу. А може то билинно-казковий герой Ілля Муромець? Його православна церква занесла до лику святих. От лише не знаю за що,- чи то за те, що Солов'я-розбійника переміг, чи Кощея Безсмертного......
якщо на землі буде багато чудес, які підтверджуватимуть Бога на 100% то поняття "віра" зникне... бо не складає зусиль вірити в те, що бачиш чи відчуваєш, а от в те - що вроді бачиш, але воно природньо чи відчуваєш, але списуєш на прості людські відчуття - тут потрібна ВІРА
примітивно)))))) якщо покаїлись(змінились), приймаїте Ісуса Христа своїм Спасителем і Господом, водитесь Духом Святим. тоді думаю на марозі розпізнаєте. підкажіть...))
які ми прадвінуті... падаю ниць... А про покаяння..трохи в іншу тему... Чудо..воно трапляється часто..дуже часто. Я й сам живу внаслідок такого чуда.. Я просто ВІРЮ,що брн показує свою волю і вказує шляхи...зрештою,на все Його воля... А оці казуси природи..хм... Ні...не сприймаю... Нарід в нас такий...неадекватний... Згадався Макаревич... http://www.youtube.com/watch?v=-CkA6MGnlMA
У Львові об’явилась Богородиця з Ісусом ? «Ти чула, що у Львові біля Церкви святих Ольги і Володимира на хресті з’явився образ Діви Марії та Ісусика?», – звернулася із запитанням моя колега. «Кажуть, що це сталося 15 липня ввечері…», – сказала вона. Сьогодні вранці виїхала на місце, про яке мені розповіла подруга. Підійшовши до Церкви святих Ольги і Володимира, побачила два хрести. Один з них був увінчаний квітами, інший – із розп’яттям Ісуса Христа. Перше, що впало в око, – ноги статуї Ісуса були розбиті. Але образу Діви Марії та маленького Ісусика – так і не побачила. Як виявилося, Богоявлення таки у Львова сталося, але не на хресті біля церкви, а на одному із дерев парку, який росте також поруч із Церквою святих Ольги і Володимира. Вже о 9.00 год. до дерева почали сходитися люди, молитися, фотографувати зображення. І справді, на фотографіях чітко видно, що на дереві об’явилась Діва Марія. Але цікаво, що й здивувало людей: у кожного зафіксоване зображення (на мобільний чи фотоапарат) різниться. У когось – Діву Марію на зображенні видно одну, в іншого – Богородиця тримає на лівій руці маленького Ісусика. =========== Був там сьогодні. Я не спеціаліст ... але ніч там не вижу. Але галицькі бабусі вже встигли ше на кількох деревах шось найти. То там вже як в музеї. Коло кожного стовбура симпозіуми бабусь, які оцінюють якість зображень. Але я всерівно ніц там не бачу (
лучше конечно чем Чупокабра, но все равно не убедительно - ничего не вижу ... мне кажется стамеской такое явление можно на любом дереве сделать ...
Та бо і не було там ніц. В самій ж церкві Волод. і Ольги вчора наголосили жи ніц там немає, жиби люди не брали си глупств до голови і шукали Бога в церкві, а не на деревах...