" И хорошее настроение не покинет..."

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 1 лип 2009.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт всім!
    Як Ви починаєте свій ранок, Пані і Панове?
    Хмуро копаєте кота під хвіст, заварюєте каву і поспішаєте на роботу?
    Що для Вас гарний настрій? Вмієте Ви ділитись посмішкою, чи відриваєтесь на сусідові зриваючи на ньому свою втому і стрес?
    Можете Ви, перебороти себе і не нахамити і відповідь?
    Якщо Вам наступили у транспорті на ногу, але при цьому вибачились, що Ви зробите?

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

о 10-11 ранку - тяжко спіймати сусіда...
    кота - свого не є, а йти за котом на подвір’я - лінь.
    може, дійсно спробувати користатися транспортом? - бо як пішки йдеш - на ноги не наступають...
    Правда, бувають такі чудові вечори, коли мирно бредеш собі додому - а якийсь хам трамвайний наступає тобі на краватку....

• Подобається Подобається x 2
  4. bora

bora Well-Known Member

Мій совиний варіант для тих хто стане на ногу))

5. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Зранку доброго настрою не буває :))) Хіба м він починався не раніше 8.30.
    Так що поки моя голова рохдупляється, на якому вона світі, тіло тормосить чоловіка, щоб вставав, перемикає будильник на 5 хв, ходить-бродить по хаті. Не їсть.

Приходить в себе лише надворі. Тоді трамвай-робота-горнятко кави :morning1: - і доброго ранку добрий ранок :preved:

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

мій ранок починається з копання кнопки на компі, потім заварюю каву і вмощуюсь перед монітором .З завмиранням серця відкриваю ЛФ, дивлюся хто там є ще крім мене, далі Посиденьки, чат..але там дуууже пізно просинаються..
    Поганим настроєм ніколи не "ділюсь" з сусідами, держу все при собі, а якщо хтось на ногу наступить, то спершу гляну ХТО? Якщо чемний хлопчина ще й вибачиться, то обдарую посмішкою, а якщо якась нагла тьотя, то можу й визвіритись

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

ехх. приєднуюсь до Chortenia - мій ранок часто теж далекий від безхмарного, і вину в цьому теж вбачаю в його ранньому початку, блін. будильник накручений за півгодини до того часу, як тре встати, потім надзвонює кожні 10хв, інакше встати нереально... потім повзання по хаті, душі-сніданки-поїздка на роботу. величезний вплив має погода, - чомусь коли злива або зимний вітер оптимізму значно меншає :hang1: балакати зраня дуже рідко маю настрій, розбалакуюсь вже на роботі. незле, як частину дороги йду пішки (то коли все-таки виповзаю з-під ковдри більш-менш вчасно), та ще як маю можливість по дорозі послухати якої музики :music:

п.с. допис подібний на Every morning I get up at 7 o'clock. I do my morning exersises, eat my breakfast and go to school... :)))

8. victorys

victorys позитивчик :)

:)))

у мене реакція схожа, але ще дуже багато залежить від того яке взуття (закрите чи відкрите) :)

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ранок...

Як у справжнього жайвора починається... дуже вранці. :) Інколи чекаю, коли можу встати і робити рух (особливо на вихідних).

Сніданок дітям, прибирання, душ. Цеберко кави, багатий сніданок, пошта, Стрий.com.ua, Лф, ДП, Блогдозер.

Не нахамити... Нема проблем.

І тим, хто наступив мені на ногу, відповідаю усмішкою. Приємним чоловікам і молодим хлопцям щирою, озвірілим і повним власної значущості цьоцям - іронічною. (Типу:"Нічо-нічо, мої ноги вже і не такі туші витримували, що там ваших сто кіля..."

10. afterstep

це з галузі "ніщо так не дратує, як неочікувана посмішка"?
    до речі - а якими ще екстремальними видами туризму ви захоплюєтеся (крім громадського транспорту)?
    ==
    і анекдот заодно згадався....
    Переїхав автобус курку, а та встала, обтріпалася... "І не такі когути топтали!"

11. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Раніше ставала в 5-6, зараз розлінилась наніц, можу і до 8-9 спати...:)))
    Стаю, перше шо роблю (ну, звичайно після того, як помиюсь:))) ), то заварюю чай всім, а собі - велике горнятко зеленого. Як трошки охолоне, то йду його пити на лавочку біля хати. Потім переважно стає Дануся, погодую її, потім Колі готую сніданок. Проходить пару годинок і лягаю на подвір"ячку засмагати, запхаю в вуха мр3 і підтанцьовую лежачи...:blush::music::blush:

12. victorys

а зимою? :)

13. afterstep

все залежить від музики - влітку спокійніша, зимою - рок-н-ролл....

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Якщо це до мене питання - то я не захоплююсь екстремальними видами туризму взагалі і громадським транспортом зокрема.

Направду, усмішка - найкращий спосіб зберегти хороший настрій собі і не покращити його енергетичним вампірам (будь де).

15. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ха, зараз же літо!;) А зимою...шо зимою... Зимою холодно...:pardon:

нЄ, від зміни пір року смаки мої в музиці не міняються!;)

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кіко тої зими? (с) :)

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ранок не люблю найбільше...це час коли найбільше хочеться спати і найменше хорчеться йти на роботу...але тому всьому помагає кава...напомацки шукаю улюблене горня (Львівського форуму звичайно)...і зразу за комп....цікаво, що змінилося за ніч...потім нестерпне добирання майже в кінець Городоцької....де починається робочий день...а далі...як вийде..такий і настрій буде...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І Тобі привіт :)
    Встаю о 9:00 - 10:00, ванні церемонії, включаю комп і запускаю радіо, невелика розминка, качаю прес з чоловіком на випередки, плануємо день, чоловік збирається до офісу, а я перевіряю робочу пошту, приватну, відкриваю ряд сайтів з швидких закладок в мозіллі (новини, сайти по фотографії, робочий блог..), випитаю шклянку мінеральної, загально прибираю кімнату, іду за продуктами, готую сніданок, сідаю за комп працювати, лазити по нету і обробляти фотки.
    З настроєм вранці все гаразд, якщо бабульки нема.. Якщо є, то стараюсь тримати себе в рівновазі, занурившись в комп.
    Не хамлю, а намагаюсь пояснити в чому провина людини, яка хамить. На такі речі як "наступили на ногу" не звертаю уваги. Вибачення мені не допоможе, а дискусія тим більше. А по польських правилах то я маю вибачатись, що ногу підставила, тоді як та людина теж буде вибачатись. І в результаті після численних вибачень з обох сторін ми забудемо про що мова :)))

19. afterstep

і все таки - ніщо так зранку не бадьорить, як чашка запашної гарячої солодкої кави, вилита на живіт...

20. victorys

або на шойно випрасуваний чистий одяг який на тобі...а переодягання і прасування іншої футболки чітко пов'язане із запізненням на роботу :)))

а де твій аватар? :)