Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Цікаво а які ви бачите підстави проти?

2. Думаю, вона зробила негарно. Адже це дитина, а діти повинні вірити в чудеса, принаймні, завжди так вважалося.

Моя мама працює вчителькою молодших класів. Вони ставили виставку на Миколая. У однієї дівчинки мама у свідках, так вона категорично відмовилася піти подивитися на виступ власної доньки. Чому? Лише тому, що вони не визнають Миколая.

А ви в дитинстві невже не вірили у Діда Мороза, Миколая? Завжди знали, що подарунки від батьків?

Думаю, няня чи вчителька так би не зробила.

3. Сергій аспірант

Вважаєте що недостатня підстава?

4. Я не вірю в Діда Мороза. Так що, тільки з цієї причини я можу категорично відмовитися піти на новорічне свято, де виступає моя дитина?

5. Сергій аспірант

Думаю ви для себе визначили в яких заходах, повязаних з чужим світоглядом в и приймали участь в яких ні-))).
    Свідки Єгови уникають усього що повязано з іншими релігіями - але не забороняють іншим приймати в цьому участь.

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

О, аж тутка знайшла відповідь на питання, яке ходило зі мною півдня. :)
    Бачила купу людисьок з бейджиками на одязі з написом "Пильнуйте!" і не знала, що ж воно таке. Тіко так пильно на них сі дивила і дивила, як стрічала, ну бо ж пише "пильнуйте":). А то...свідки були. І їхній конгрес.
    Чисто мені з голови вилетіло - але ж вони стіко разів на той конгрес мене запрошували, аж 3 рази/день приходили позавчора додомцю (ну просто рекорд по відвідуваності:pardon:).

І питання. А чому на бейджах учасників конгресу не писало відкрито "свідок Єгови"???

8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Щоб Ви спитали :)
    Інтригу зберігають, то такий спосіб викликати зацікавлення.

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

віра в діда мороза приходить з досвідом - іноді трапляються "стійкі" кадри, що витримують "всенощну"

10. Сергій аспірант

А для чого - бейджики необхідні для розпізнання одновірців- на них вказуюють збір, імя і прізвище свідка, хоч це і не є обовязковою вимогою. Хто хоч щось знає про свідків з легкістю іх ідентифікує, оскільки інформація про конгрес була широко поширеною і чітко було вказано хто і з якою метою його організовує..
    Можливо_))), але що поганого в бажанні викликати цікавість? Повторю знову - головна мкта бейджиків - розпізнання одновірців,
    та полегшення контролю за безпекою під час конгресу. Хоч як мені відомо, за останн 10 років траплялось лише кілька випадків порушення громадського порядку під час конгресу. Сьогодні на 12,681 особу було лише 2-3 представників міліції(принаймі тих хто були в формі), при проведенні якогось заходу іншою конфесією - їх би ззнадобилось кілька сотень.

Деякі осанні дописи належать до категорії- нема чого вчепитись

Останнє редагування модератором: 26 чер 2009
  11. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Сергію, якщо Ви самі за 12 років немозмогли визначитись стати СЄ чи ні, то чого інших агітуєте??

12. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ваша відповідь належить до категорії "не вмію, або не хочу відповісти на конкретне суттєве питання".

13. Оленa

Оленa Well-Known Member

Не так агiтує як обильно поливає медом (я б так сказала).

14. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Навіть без Меду зрозуміло, що кожний обирає як свій Шлях, так і свію Віру. Головне, при цьому - не зашкодь, у прямому та в переносному значенні. У будь-якому випадку і попри все - Бог один, а можливостей людського звертання до нього безліч, чи то вірою, молитвою, проханням тощо... Найкраще - це Бог у Серці, а не показовість. На тому Світі нас спитатимуть не за те, як ти Любив, а за те, яким ти був і як жив...

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Схоже на анархiю...;)

• Подобається Подобається x 1
  16. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

А різновір'я при єдиному Всевишньому це не анархія? Уважно читайте пост, який саме і має за мету пафосно Вірою не зловживати. Бога навіть непотрібно турбувати такими думками, дописами і обговоренням - у нього і без того купа важливих справ.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Не знаю хто сказав, але менi видається в цьому питаннi доречним такий вираз: Бог створив людину, усе решту натворила людина. Подивiться мiй пiдпис, у якому Христос просить мати мир мiж Його послiдовниками, але де вiн той мир?
    Такi дискусii iнколи дуже кориснi. Ми починаємо краще один одного розумiти, та й критику корисно почути на свою адресу, якщо вона доречна.

• Подобається Подобається x 1
  19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ого, так Ви зі стажем! Респект. За всі 15 років не траплялося? Чесно? Адже мені розповідали люди, яким в усіх інших питаннях можна довіряти. Мені теж особисто не траплялись аморальні чи жадібні католицькі священики, про яких Ви за нагодою і без нагоди пишете. Надіюсь, не будете у подальшому.

О-па! Так св. Миколай для Вас є передставником іншої релігії?! Навіть не іншої конфесії? Тоді чим СЄ суттєво відрізняються від наприклад мусульман, які поважають християнство, але як дещо чуже і не гідне існувати?

Прошу, не ображайтесь на поправку. Найперш спитають, як любив, і яким ти був і як жив. Бо справжня любов у добрі діла втіляється.

Останнє редагування: 28 чер 2009
  20. Сергій аспірант

Я написав принцип яким керуються свідки єгови по відношенню до інших релігій іконфесій. І аж ніяк не мав наміру образити когось. Бачу у вас упередженняі до мусульман-))) принаймі більшість з них не ставляться до християнства так як ви описали.
    Нажаль мені траплялись хоча якщо громаду такі священники задовольняють - хай це буде їх особистою справою.

цікаво які розрахункові листи ви маєте на увазі?

Вам не здається що це моя особиста справа. І хіба я писав що не визначився?

Швидше намагаюсь подати альтернативну інформацію

На останні запитання я відповідь дав.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)