Економічна криза

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем av355, 12 сер 2008.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

В том числе и значительно....хлеб практично в 7 раз...при курсе 1$-7,50грн.. на Украине за 1$ можно купить ДВЕ буханки...а на 3,5$ -семь буханок!!!То есть хлеб в СЕМЬ раз дороже!!!
    Пиво в ПЯТЬ раз!!!Водка в ТРИ!!!:crazy:
    Но мясо..надо отдать должное раза в ДВА дешевле...
    П.С.Патрик?А что такое органическое мясо (или не органическое?)
    Есть такой термин в Канаде?

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Оrganic food є ціла секція в магазині.Екологічно чисті продукти.Є мясо , риба , овочі/фрукти.Ціни десь на 15-20%% дорожчі.Моя жінка помішана на цьому , купляє для дочки майже виключно з відтам.
    Алкоголь , тютюн в Канаді є значно дорожчий ніж наприклад в США , через державне медичне страхування , або безплатну медицину.Це що хоче зробити Обама.
    Як на мене , то я готовий ще більше платити за "піва і вотку" і мати таку медицину , як ми маємо.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Ціна горілки і пива не так важлива для сімї а от ціна мяса то суттєво.

4. Да ну, вы загнули. Если там мясо где-то по 75 грн, то у нас же не по 150.

П.С. Патрик, а одежда по чём? Не модельная, обычная.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Да как (мне нравится єто певучее русское слово "как") вьійдет.

В нас в США, если к примеру тапочки так -20.000 северноамериканских условньіх единиц. Но если они бельіе как для балету такие чтобьі полковник мох в них танец маленьких лебедят во Кремле танцевать так они подороже - хдето так -10.000 северноамериканских условньіх единиц будут.

Ну у миня друхой более наболевший вопрос. Сколько например стоит картина маслом большОй жопьі (желатильно не прьіщавой) в Украине, Россие и в Канаде. Должна бьіть в размере метр на метр. Хочу приобрести такое произведение и повесить над камином. Но у нас оно стоит слишком дорохо. Жопа должна светится изнутри как живая и обязательно маслом.

• Подобається Подобається x 1
  6. Patrick

.....really cool shit , Pal !!!!!!! I'm congratulate You :good:

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Полковнику, а, Полковнику? :) Якщо Ваша сім"я має разом "ежемесячный доход не менее 6 000 североамериканских у.е.", то чому ж Ви тоді мешкаєте у такій посередній квартирці, їздите на такій дешевенькій машинці і пишаєтеся, що їздили відпочивати раз за кілька років в задрипану Турцію? ;):)
    В Америці така сама сім"я з таким самим доходом проживає в шикарному будинку за 600-800 тис. у.е., і чоловік і дружина їздять на новеньких джипах по 50 - 80 тис кожний і відпочивають раз, а то й два рази до року на круїзах по Карибах, Багамах, Панамі, Гаваях. І то молода сім"я, де людям не більше 25-35 років. :)
    Чим ж різниця пояснюється, бо ніяк не второпаю? :)

8. Читатель_Обкома

Хм...;) а я слышал,что многие в США плются над предложением Обамы о гос.медицине.... не хотят по 2,5 года ждать очередь на топограмму головного мозга....не хотят по 3-4 часа в очереди стоять в поликлиннике за направлением к узким специалистам....не хотят погибнуть,как знаменитая
    актриса Наташа Ричардсон..... ходят слухи,что в провинции Квебек,не оказалось совсем санитарного вертолета.....

9. Читатель_Обкома

Вы уж меня простите великодушно.... но Вам с етим вопросом по моему надо в США (тем более у Вас с визой проблем нет).
    Не давно видел фильм про США,то там такие жопы...такие жопы...о_Оо_Оо_О показывали...мама не горюй...я в жизни и в половину тех жоп на Украине и не видывал....:crazy:
    А щас кризис....я думаю Вам любой плюгавенький художник,за трешку намалюет с натуры,все что Вы пожелаете....:mocking:

10. Patrick

....хай скажуть ті що живуть в США , про healthcare ....Я тільки скажу що черги є , але не такі що Ви написали.
    Залежно від сезону є черги на Emergency (Приймальний покій в лікарні). Приймають залежно від гостроти хвороби.Я раз чекав з дитиною 4 години. ....Це найдовше.
    Наташа (Царство Їй Небесне) ...вона спочатку відказалася від мед.допомоги яка приїхала в готель(коли впала на лижах). А потім , коли її доставили вертольотом в лікарню в Монтреалі , то вже було пізно...

Що Вас конкретно цікавить?....Джінси , топіки , тапки...Напишіть конкретно.І я попробую відповісти.

Джінси "Gap" на SALE можна купити за $14.99 , "A & F "(Abercrombie & Fitch) майку за $9.99 .....
    знаю що ці речі в Україні набагато дорожчі...

P.S. На Ваше ПП відповім завтра/позавтру.

Останнє редагування модератором: 22 чер 2009
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Хм....
    Это где я такое написал?

12. Patrick

:pardon:;)

13. mavka

mavka Well-Known Member

в Штатах й зараз є, умовно кажучи, державна медицина - для бідних, я маю на увазі, що мають державне покриття. єдине, - вони повинні відвідувати офіси тих лікарів, які це покриття приймають. сервіс чудовий. у швидкій допомозі можна чекати й 8 годин на допомогу, це коли їхати у великий госпіталь, а можна отримати дійсно моментальну допомогу ,- це коли знати, де є невеликі медичні заклади з круглодобовим чергуванням.

просто треба довго жити в місті й добре орієнтуватись.
    є лікарні для дуже пребідних.
    подивитись, де вони є й поїхати.
    пошукове слово free clinic. єдине, там можуть не надавати послуг зі стоматології. але якщо є поблизу університет медичний, там має бути значно дешевше ніж зазвичай. студентам треба практикуватись.
    в кожному районі ще є офіси, де умовно-безкоштовно роблять дітям огляд перед школою.
    у великих госпіталях є доброчинні організації, до яких можна звернутись за фінансовою допомогою. моєму доброму знайомому, одному з хороших львівських акторів, зробили в нас операцію, що коштувала 32 тисячі баксів. привезли його напівживого, прооперували, а тоді аж питали хто такий і чи має гроші.

14. Patrick

...подивитися по "жовтих сторінках" хто сьогодні 24 hour walk-in Clinic і їхати туди.Що я і роблю тепер. ...а тоді поперся в велику лікарню....і ще штраф за парковку авта дістав....

15. mavka

mavka Well-Known Member

700 баксів в нас це коштує. додатково - рахунок від лікаря. (впав-зламав руку-гіпс коштуватиме близько 1000 )

16. illia

illia Well-Known Member

в Україні черг до лікарів нема, але чому. (риторичне питання)

17. bora

bora Well-Known Member

Ціни на хліб в Україні не можна порівнювати з закордоном тому що вони тут - не ринкові, а насильно виставлені кабміном:) В нас свій шлях розвитку в тому плані, ні на кого не схожий. Але якщо ціна не підніметься таки - залишиться на ринку тільки синтетичний хліб, заводи гавкнуть.

18. illia

illia Well-Known Member

а в нас з покон віків - хліба, щоб не повмирали з голоду і горівки для "душі". більшого не треба. :hang1:

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Як де? :) Я ж Вам спеціально Вас жеж процитувала.

Я помилилася? ;)
    Та й Ви ще на гілці про хто скільки заробляє писали.

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=487787&postcount=291

От мене і зацікавило. Такі великі гроші маєте в Росії, а так дешево живете. ;) Що за феномен такий? :)

20. Patrick

Скомность ето главная прімєта чекіста......
    Ворожі країни все сильніше стискають кільце навколо Росії , а Ви про Багами з Гаваями
    В таких випадках треба залишати собі тільки на необхідне , а решта перечисляти в Фонд Миру , тобто в фонд ФСБ.

Наспівуючи:
    "...сегодня не личное главное
    А сводки рабочего дня
    ...":haha:

а де твій аватар? :)