Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ну це вже взагалі. :wacko:
    Тобто ти тупий, але зробив собі посвідчення - то вже гарантовано вступив, ще й підвищену стипендію отримуєш, навіть якщо погано здаєш сесію. І де справедливість?

2. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ніби цього року мали б якось там щось відмінити...

3. victorys

victorys позитивчик :)

а де ви її останній раз бачили? :)))
    ...пропала безвісті...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора я була "блєстящєй":mocking:ну то значить, вся виблискувала.Писала "золотом" на вимпелах і від тої фарбиі сама стала золотою.А ще мене хвалили і сказали, що заплатять гроші за практику.Ось так.
    Прийшла додому, а у нас гості.Приїхала сестричка з Одеси приймати екзамени в заочників, що навчаються в її Політесі з своїм братом.А Сашко приїхав у відпустку з Ірану.Він там працює нач.зміни на будівництві АЕС.Стільки всього цікавого наслухалась!

5. Iriska

Iriska Well-Known Member

І як в таку погоду можна складати сумки на море? Тішити себе що там сонечко і тепло? Тоді шкода, що і ще не там... Ех... до вівторка так далеко...:cry:;)

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

теж зі старого анекдоту - дочка-парижанка питає маму-парижанку (подаю анекдот мовою оригіналу):
    - Мам, а что такое любовь?
    - А, ет русские придумали, чтоб денег не платить...

7. Alias

Пакуйте сміливо:) У нас така спека, що Вам і не снилося.На небі ні хмаринки, а у вас, як завжди, дощ...Макс казав:)

8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

ЛНУ, інмов, кафедра перекладознавства, 2000 рік.

9. Iriska

Iriska Well-Known Member

день закiнчився чудово... вже нiкуди не хочу... тiльки подалi вiд дому, батькiв i т.д.... а особливо вiд свого брата, якого нi бачити нi чути не хочу... принаймнi найближчi пару рокiв...

10. terrible

terrible Well-Known Member

цікаво день починаеться... :crazy: особливо приємно здивував сніданок... ні, Маринка готує гарно, особливо коли має бажання-а тут салатик... не скажу що геть несмачно, просто чогось не вистачало в ньому... бачу-що з ранку щось з настроем не заладилось в коханої-лаадно, думаю... :cry:давлячись слозами голодними вирішив слова не сказати-зїсти мовчки... але сама скуштувала-каже-щось не те-я з радістю піддакую-так, так! ну його! ;)
    :))) весело...
    тепер збираемось по магазинам. за вікном +28 в тіні... хто їх видумав, ті магазини?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора їздили на дачу до знайомого :) Як вже я відірвалась!! :radist: Каталась на ровері (тішилась з того, як дитина!!), фотографувала, дрова рубала (від чого чомусь всі були дуже здивовані.. а я ж насправді тільки виглядаю маленькою :))) ), вогонь палила, рибу ловила.. А яка там природа! Моє улюблене середовище - соснові ліси! :) І погода була привітна, навіть досить тепла.

• Подобається Подобається x 1
  12. victorys

А ми щойно повернулись з дня народження Павла похресниці :)
    Наїлись, напились, добре, що посуд мити не треба :)))
    Якось завжди підсвідомо не любила я неділі і це тільки тому, що після неї обов'язково прийде понеділок...А в понеділок завжди була школа, потім пари, а тепер робота...Сонце помаленьку сідає. Зараз накормлю рибок, подивлюсь якийсь фільм, ванна і спати...:smile:

13. Alias

А ми цілий день сваримось...:sad:

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То день такий.. погані флюїди.. Минеться. Піди на компроміс і не мучся :)

15. victorys

тільки згадала про то, що завтра понеділок як в неті натрапила на таке (то друге про мене :mocking: )

...та і в принципі роботою мене надто не нагружають (поки що ;) ) і колектив файний, але літня пора просто не дає висидіти спокійно 8 годин. А ще не знаю як то завтра в шефової відмазатись на п'ятницю, щоб на раллі поїхати :blush:

16. terrible

terrible Well-Known Member

нічого страшного, то такий день:sad: ми теж... але нічого... миримось відразу:) зараз взагалі мирно так... в мене пиво, фісташки, комп... в коханої "рево" та телевізор із змаганням екстрасенсів... :good:

17. Alias

Не хочу....заробив:sad:

• Подобається Подобається x 1
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну то в такій разі треба лишити його в спокої і дати час на обдумання ситуації. Після запалу пояснити в чому його провина, якщо сам того не усвідомить :)

19. Alias

Я так і зробила:)Він давно вже усвідомив, тільки ж не хоче здатися без бою:))паразіт

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ще один звичний день....як мені набридла та звичність,буденність,сірість,ще й та погода...бррр....я вже декілька днів навіть на улюбленому ЛФ ніц не пишу,бо нема про що,всі думки впали в сплячку...літню...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)