Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вот-вот. А ми потім нашу ГТС поріжемо і здамо на металобрухт в так милі нам європейські пункти прийому чормету... Заживемо....! А "москалі" будуть кусати лікті: як же так, під новий рік в Кремль українські колядники не приїдуть... :)))

2. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Та нам дякувати Богу треба, за географічне положення і за можливість брати гроші за транзит.

Україна заробляе великі гроші (сумму не жаль не знаю) на транзиті Російського газу в ЄС, 80% всього газу через нас йде

При побудові "Набукко", ми втратимо 5%, доходів від транзиту
    При побудові "Северного потока", втратимо 20-30% доходів

Нова радість стане ...

Останнє редагування модератором: 28 тра 2009
  3. Ronin

Ronin Active Member

Сомневаюсь что их когда-то достроят...
    Особенно с учетом кризиса

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Глядя на озвученную вашим телевизором ситуацию, мне кажется, что вы преувеличиваете значение доходов от транзита, т.к. Нафтогаз практически банкрот и даже за газ, который сейчас нужно закачивать в ПГХ заплатить сам не сможет.
    Желание обеспечить надёжный транзит газа и сэкономить свои деньги - это тоже самое, что навредить? :)))
    Взаимно. :)))

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

вирішив Поділитися.
    Наболєвшим.
    Так сказать.
    О.:sorry:
    Вчора видів,як в Польщі голосують на виборах до Європарламенту.

І "с болью в душе понял я вещь одну"...
    Не видіти нам Євопейської унії,як своїх вухів...:nea:
    Виявляєцця,в нас нині,як звично вихідний..
    Зелені свята,нарід свйєткує...І буде свйЄткував до ус.....ки..
    А тут працюють...
    ЗІ.Якщо модератори сприймуть за офтоп,прошу видалити..

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Спокійно, Ромку!
    І у нас люди працюють, в кого є ТАКа навичка...

7. Romko

Угу...:sad:
    Працюй...не працюй...всьо одно...тойво...:sorry:
    Сказано свйЄткувати - свйЄткуй...на державному рівні...
    Новий год,Різдво,Валєнтіна,народження Клари Цеткін,пєрвомай,день
    побєди...Зелені свята...дні поразок..дні траурів...українські свйЄта...совіцькі свйЄта...всіх іменинників...і теде...і тепе...до вибору і кольору...з фанфарами...вихідними...гостинами...
    Вєсєлісь,народ!:drinks:

8. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

А для чого нам Європейська унія? Щоб за допомогою багатих європейців мати крім зелених свят ще багато інших додаткових вихідних? Щось мені підказує, що це є мотивом для більшості українців, які за вступ...:)

9. Romko

Для чого?...
    Ану,з трьох разів...вгадайте...
    Не переймайтеся...
    Не будете в унії...ні Ви.ні я ні наші діти...

10. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Надія є, шансів ніяких :)

11. Romko

От..виглянув на терасу..зробив фотки..

Звична картина...
    Немає праздношатающіхся...
    Люди по роботах...
    Зверніть увагу,то не "царське село".Тут живуть люди середнього класу.
    Які працюють.
    І які захищені законами власної держави.

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ну, не скажіть... нажаль не маю тут фоток полудневого вигляду Тулузи (Франція), де я якийсь час жив, так Львів в порівнянні виглядає, прямо як ідеал культури і чистоти!
    Особливість південних європейських міст - купи сміття, урни заповнені доверху (аж з них вивалюється) натовпи "праздношатающіхся" (в основному чорношкірих, арабів, балканців, і ін.). І то благополучна Франція, (схоже, навіть гірше розповідають про італійський Неаполь), а не якась-там Польща, Литва чи Румунія. Так що Європа також різна в різних містах!
    І ще одне, недавно відпочивав у Болгарії, їздили на екскурсію в одне віддалене село, так там дороги, схожі на наші в селах Тернопільщини чи Івано-Франківщини, а то й гірші....Звичайно, на причорноморському узбережжі - прямо ідеал "європейскості" (суперові дороги, дорогі готелі, мережі супермаркетів в заміській зоні)!
    Так що, тут питання в іншому, ІМХО, нас прийняти хоч сьогодні можуть, але, то все велика політика і комусь це не вигідно...

13. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Згадалося:
    "Поправді кажу, ви не ввійдете до того Краю, що Я підносив був на присягу руку Свою, що будете перебувати в нім, окрім Калева, сина Єфуннеєвого, та Ісуса, сина Навинового."
    :scratch_one-s_head:

14. Speedo78

Ви в Румунії були? А взагалі чули про таку державу Євросоюзу?
    Якщо вже вони не загадили зі своїми численними циганськими поселеннями, то чого вже України боятися?

15. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Все, вже натішились суверенітетом, хотілось би його кудись пристроїти, в ЄС??

Я хотів би жити в правовій державі, яка добре економічно розвинена але тішити себе думкою, що "війдем в ЄС і нам там щось дадуть" неможу.

В ЄС кожна країна сама за себе, відстоює свої інтереси (Наприклад: Італія в 2 рази збільшила закупку газу в Росії при тому, що інші країни хочуть будувати газапроводи - то така єдність??)

Я би хотів, щоб Україна залишалась незалежною і використовувала політичну привабливість, для сусідів, на свою користь.

• Подобається Подобається x 1
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хороший тост!

17. Speedo78

Згідний. Раніше по роботі мав рейси в уже згадані мною Румунію і Болгарію, так не сказав би, що там дуже рівень життя чи культури піднявся. Навпаки, знайшлося багато тих, хто нарікав.
    Взагалі поляки (та й не тільки) люблять повторювати "Нам дають вудочку, а рибу ми повинні ловити самі".
    Ну, може, багато хто хоче отримати перспективу чкурнути в Англію чи Ірландію на вільне працевлаштування! Так, тут дійсно є великий плюс, поки що громадяни України позбавлені можливості вільного пошуку роботи в Європі, нажаль. Поки я бачу плюс лише в цьому... хоч і тут є купа ньюансів.

18. Яро

Яро Well-Known Member

Нам таки дійсно треба перестати кудись бігти, а зупинитися, стабілізуватися... А потім поставити собі за мету стати центром центральноєвропейської унії, регіональним лідером. Але для початку це треба хоча б усвідомити...

19. Romko

От..тільки-но повернувся з прогулянки...по тотій...уніїї
    Неподобство,повім я вам..
    Дойшли майже до центру Вроцлава..
    І шо б ви думали?
    жодного пяного!
    Ні єдного хулігана..якесь неподобство...:nea:
    Кілька скінів стрельнули дві сигарети..і заплатили за кожну по злотому...о_О
    Мдя...:scratch_one-s_head:
    ні в кут,ні в двері...Унія,їті...:sorry:

20. Вибачте, а як кількість п'яних і хуліганів пов'язана з ЄС? Хіба що поліція краще працює, але це ж не від ЄС залежить. Щось не віриться мені, що раніше в Польщі було багато п'яниць, а вступили в ЄС - хоп! і не стало.

а де твій аватар? :)