Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Я теж раз кров здавала (як добровільний донар) цілих 400гр, воно поки всьо стекло мені як в творі Шевченка :
    "Чи то так сонечко сіяло,
    Чи так мені чого було?
    Мені так любо, любо стало,
    Неначе в бога ......"
    :crazy::crazy::crazy:
    Ну але після того, попила солодкого чаю, вафельки, шоколадки, печенька і якось відійшов той блогий стан :))) От тільки вечером в нас якась імпреза була, то мені того дня 1 пива хватило щоб піти скорше спати :)))
    А синячисько десь тиждень часу носила :)

2. Зануда

Зануда така зануда

Мені для цього і кров не треба було здавати - вдарилась на роботі об двері. Синець вже тиждень руку прикрашає - змінює кольори. :)

3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Пам"ятаю, якби нині:))): закінчила 9-й клас і за два дні до першого екзамена гепнулася на сходах, розтягнула зв"язки на нозі і набила величезну синяву на нозі площею в дві мої долоні:cry:. Спочатку була припухлість і фіолетовяк, потім власне синяк, потім зеленяк, потім жовтяк, а потім зійшло:))).

• Подобається Подобається x 1
  4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а 225грн за два аналіза не хочете, ггггг

5. victorys

я тут мала на увазі грам, тобто мілілітрів :blush:

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дівчатка, гематому розтирайте дуже добрим кремом який повинен бути в ваших аптеках або мазю живокість або Траумель. Також робіть компреси на місце. Якщо зразу холод не клали то тепер робіть на зміну темпло і холод.

Найкраще кров беруть індуси. В мене брали і наші, і поляки і американці. Але так як індуси вміють легенько вколоти, щем не бачила. Ну це якщо вони не анестезіологи, бо анестезіологи то взагалі казка. В мене вени ламаються то мені тільки анестезіолоз може правильно вколоти капельницю.

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні 7 год!!! лазила по Південному....шукали сестрі взуття на випускний...взуття багато...проблема з розміром 33-34...але хто шукає той знаходить...такі класнючі купили....але ціни на тому базарі вже надто таки почали кусатися....
    пізніше на 19.00 до любимого стоматолога....от зараз лише додому прийшла...
    П.С: Іспанка, Багіра - не ображайтеся, що не телефоную...сьогодні полагодила всі справи тому завтра чекайте дзвіночка і запрошення на каву...якщо Ви звичайно хочете мене бачити:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Я собi сьогоднi зробила сайт:mocking::))):dancer::wacko::give_heart::))CАМА!!!!!! Нiяк натiшитись не можу!!!!!!!!!Але надiюсь вiн не прогорить,бо це абсолютно безкоштовно.)))))

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, я би краще то робила ніж три сутки підряд вчитися... і що то дало? типу я щось до толку вивчила:) а ще я казала, що краще би вже на полі копала чи на стадіоні бігала, чи..чи... короче шось друге...
    глюкози багато, сиджу лопаю солодке, щоб мозги працювали... ага! стрілило! тягне на подвиги.. вділа два різних носки, закрутила собі на голові дві "булки"-бабелі.. тіпа принцеса Лея.. і тішусі:)))

10. victorys

фото в студію щоб ми теж потішились :)))
    певне скажите, що тільки після того як я своє фото з маскою на лиці виложу :)))

11. ГаЛоЧкА

щось я сьодні запрацювалась, не встигла оглянутись як вже ніченька:mocking:... а завтра знову на роботу.:scratch_one-s_head:ех.... на море б)))))))))

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А моєму Максу вчора друг запропонував путівку в Алушту на 10 днів у липні.І зовсім не дорого, всього 1900гр.з особи.Якась база відпочинку від Політеху.Каже, що років 5 тому там відпочивав, то дуже сподобалось.Тепер думаємо чи вийде поїхати, бо багатенько проблеп треба вирішити і саме в цей час.

13. ГаЛоЧкА

То файно), сама там не відпочивала, але чула тільки позитивні відгуки про цю базу!))

14. Mavpysuk

Алушта то взагалі краса...мені там клімат дуже підходить...Іруська...якщо дозволяють обставини-то пакуйте валізи і в Алушту:)

15. Alias

Обставини так складаються, що навряд чи вийде поїхати.Мені ж треба шукати ВУЗ у Львові, документи, можливо екзамени ..і саме в той час, коли путівка.А сам не хоче їхати

16. Mavpysuk

Іруся...ну якщо вибір між морем і "такими" обставинами то вибирай обставини...після яких ти станеш львівянкою...
    П.С: як же я хочу щоб ми спілкувалися не через інет та телефон, а на яву в нашому коханому Львові:)

• Подобається Подобається x 3
  17. gryvul

gryvul Well-Known Member

Вуз? Або академія мистецтв або поліграфічний, на оформлення. а якщо математику любите, то на електронну поліграфію...

18. Зануда

Зануда така зануда

Голова болить. Майже втратила голос. Замість лягти пляцком і дивитись "Місце злочину" я вишу на ЛФ. То фсьо якийсь вірус...то фсьо вірус...[​IMG]

19. Alias

скоріш за все -академія мистецтв, бо з математикою я не дружу.
    зайшла на ЛФ , а тут нікого..ЗОВСІМ...тільки я одна...

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І з Аською теж..? :sad:
    (нині свіжий спам сипався)

Та йой!
    Я Оленочку в Джерело відправив, і знову на ЛФ. :)

Останнє редагування: 5 чер 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)