Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні в Польші день дитини (26 травня був день матері)
    Я чогось подумала що то міжнародне свято, хотіла привітати форумлян :blush: , але дивлюсь шо ніхто нічо не пише і не заікається значить то тільки в Польші сьогодні празнують...От привітала би, то б ніхто мене не поняв :))) подумали би жи літо прийшло, сонце в голову пригріло :crazy::crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 1
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Но ніби міжнародне: 1 червня - День захисту дітей. :pardon:
    Шо тіко українських і польських? :dntknw: ...А інші? :)))

3. victorys

А ну все ж таки міжнародний, то добре :good:

раз поляки на украіну приїхали той день святкувати то певне само по собі вийшло шо свято дітей українсько польських :pardon: А інші певне за компанію святкують :)))

4. Полковник

Полковник миється в бані

Международный день защиты детей (International Children's Day), отмечаемый в первый день лета, — один из самых старых международных праздников. Решение о его проведении было принято Международной демократической федерацией женщин на специальной сессии в ноябре 1949 года.

Первый Международный день защиты детей был проведен в 1950 году. ООН поддержала эту инициативу и объявила защиту прав, жизни и здоровья детей одним из приоритетных направлений своей деятельности.

День защиты детей был, почему-то, очень популярен в Советском Союзе. Особенно среди школьников, которые связывали защиту детей с началом самых длинных в году летних каникул. Школьники удалялись на пляжи, на берега рек и озер, и тем самым защищали себя от назойливых педагогов.
    Отмечается в [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

5. Полковник

Полковник миється в бані

6. victorys

Мала я сьогодні йти перший день на роботу, але у фірмі сказали, що через причини незалежні від них хочуть мене бачити не сьогодні, а через 2-3 дні :dance2:так шо ще поки шо гуляю :yahoo:і маю час морально підготовитись до того, що тре буде вставати о 6-й...:sorry:
    Купили ми сьогодні авокадо. Ми його раніше один раз купили щоб попробувати, бо чули, що люди з нього різні там пасти роблять. Не знаю як для кого, але для мене той смак якийсь такий :bad: а точніше воно взагалі без смаку тільки якийсь присмак спорченого жиру має...Так од сьодні я то авокадо в корисних цілях купила, бо прочитала в неті як маску для лиця з нього робити. Ну от сижу я вся в тій зеленій беці на лиці і читаю ЛФ :crazy:
    ...а мій сидить з боку за своїм компом, фотку мені зробив і тішиться...:no:

7. Оля

Оля Старожилка форуму

фотку в студію.....

8. victorys

ага, щасссс :)))

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

нарешті взяла результати аналізів... ех.. 5 місяців лікування коту під хвіст, аналізи стали ще гірші, як були, виревілась... настрій не спортився, тільки з)явилось ще більше бажання перемогти цю хворобу!

• Подобається Подобається x 5
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

вже котрий день сиджу і вчу екзамен... питань купа, екзамен скоро, а мені не лізе...:sad: скоро завию:)))

• Подобається Подобається x 2
  11. gryvul

gryvul Well-Known Member

А з чого хоч екзамен?

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

з криміналістики... найгірше дається сліди, які лишає зброя(ну я в уяві не так добре знаю де денце, пижі, якесь там досилання з патронника і подібне) і ще обліки.. то занудно...

13. terrible

terrible Well-Known Member

сьогодні випадково зустрів знайомого старого... і він мене здивував. я знав, що він відсидів чотири роки, вийшов рік тому. тепер не курить, не колеться, не пье майже. знайшов роботу. каже, що як обернеться назад-аж згадувати страшно, як жив раніше. :wacko: таки виправила хлопця колонія??? чи надовго це?

14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Мені з криміналістики подобалося інструкція по упакуванню трупа ... особливо пункт: "- перевірте чи особа дійсно мертва"

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені найбільше - для предявлення трупа для впізнання не потрібно предявляти однорідні обєкти (тобто інші трупи...)

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Безсонна ніч...але незвична... Їдемо в потягу "Львів-Вроцлав"...стоїмо з Зоряною в тамбурі...зараз кордон...митники... А решта все звичне...

• Подобається Подобається x 3
  17. Ірена

Ірена Well-Known Member

тримайтеся! все, що ви робите... воно того варте.

18. victorys

За вікном злива і так сіро та нефайно...а починався той день так сонячно. Сижу, почитую форум, вишиваю троха, бо і так нема шо робити :dntknw:
    Начиталась я на різних форумах про то як виростити авокадо і посадила сьогодні своє зернятко, маска з якого в мене 2 дні тому на лиці була :))) Люди пишуть, що дуже довго треба чекати поки проросте (пару місяців..) Поставила я то зернятко на підвіконник тай буду чекала, подивимся шо з того буде :girl_wink:
    А ще мій Павел надурив мене (як пізніше виявилось зовсім не навмисне, бо сам не знав), що сьогодні 4 число і я вислала коліжанці смсом привітання на День Народження...а тільки після того глянула в календар :crazy: прийшлось ще одне смс писати з поясненнями, що я зовсім не переплутала, що то всьо через того хлопа :)))

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Було у нас теж авокадо.Зробили салат, а кісточку посадили .Довгенько прийшлося чекати поки проросте.Вимахав пагін з метр і почали листочки чорніти і падати..Що не робили - не допомогло.так і загтнуло наше авокадо

20. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Ходила нині кров з вени здавати. Аж 30 гр. В одному кабінеті тьотка вміла файно в вену колоти (правда тим жгутом так стиснула мені руку, що через хвилину я руки вже не чула - заніміла наніц), а в іншому кабінеті такого синяцюру поставили, шо мушу тепер на довгий рукав футболки носити (добре шо хоч погода "сприяє").

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)