До Аліяс на весілє, яке буде не за баром (с) Мих.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Мих, 10 тра 2009.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Та ви що!о_О Тутечки кожний гість тамадєє за іншого! У мене роботи не буде!...
    ...а скіко платять?:redface:

А чому МИХ вчиться цьомкатись на відстані! Нєдоработка я Вам скажу с Вашєй сторони...

• Подобається Подобається x 1
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, поки ми з малим купалися, ви тут стільки всього написали! І всі посади розділили

П.С. Миху, а з тими цьомками і старостінами важєйте, бо ше 20 травня пропустите ;)

3. Daisy

Daisy Well-Known Member

Таки маю гризоту:scratch_one-s_head::dntknw:

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А шо буде 20-го?
    Пацє сі ріже,чи що?:scratch_one-s_head:

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А він зразу на дві ляже, йой поцілює то я мала на увазі.:mocking:

Ґрипа, прошум пана. Тому цілуїмсі тілько після того як ся наїмо часнику, кобаси і дриглів.;):good:

Миху, а мені також сі тре на тренуванні записати, аби не впасти писком до ґрунту? Чи ви вже так сказаць при вздрічі:blush:

А Мих шо має покуштувати зі всіх салатів по ложці? Бо то би може зіпсуте не дали! І шо там пурєдного хлопа вчити як їсти? :pardon:

Багіра, яко помічниця буде пацьорки на короваю рахувати, би було 356.:tongue:

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ти шо думала, тобі туто таково ся легко обійде. :tongue::tongue::tongue:

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

треба з чогось починати... тим більше треба ближче познайомитись:))) тому почнем з повітряних поцілунків...
    та й взагалі, я чогось не розумію, чи ви до мене прискіпуєтесь.. треба і вам знайти помічницю:)))
    :)))
    та що ви зробили з мене таку егоїстку.. так як я вирішую питання "цьомків старости", то за вами вже заброньований один.. і напевно ше за Іспанков, бо Мих її так на Шуварі довго шукав, прикидуючись "тим, хто шукає хрін":)))
    він двох не зможе поцілувати.. лиш дві його:)
    ех... я ся чую дівков першого кавалєра на селі... що мотиков других дівок відбиває...:)))
    та йой, я сі поділю, не треба мені шукати роботу для Попелюшки:)

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Шарить :haha:

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

Я як та мавпа: і умная і красівая:haha:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

:)))
    та ви себе так не обзивайте, вам ще МИха цілювати:)))

11. Max_

Max_ кл. москаль

Аха, я тоже могу поучаствовать :)

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Аліас, вже не встигає за вами всіма:)) :)) :))Шо то значить. пропустити день..Стільки новин, стільки планів.З усього всього написаного, понятно, що Маруся з Михом -старости.Мих збирається Марусю на ровері в Южноукраїнськ везти а по дорозі ще й Тернопіль не пропустити і Брюховичі..а ще цистерна з горівкою позаду буде їхати..Йой, лишенько! Та я ж так і в дівках залишусь!
    А ще дівчата хочуть 20 вагонів НЕЗАЙМАНИХ хлопців:crazy:Та де ви таке бачили, і воно вам треба? Їх же вчити і вчити ..Хіба що Маруся з МИхом візьмуться за "обучєніє".
    Тааак..вельон Мавпусику...букет Іспанці..а підв"язку кому??
    Дриглі мабуть не будемо готувати, бо воно ж жара, розтопляться.Баняк кави зваримо, щоб Ромко втішився:)

• Подобається Подобається x 2
  13. Max_

Max_ кл. москаль

Мну* ! :)
    ----
    * албанск.

14. рівнянин

Ну...перший претиндент на звання рицаря ордену пів'язки від Альянс напевне наречений....Чи як завжди- наречений в останню чергу?;)

15. Alias

Ставай в чергу:))
    Про подарунки, про подарунки не забувайте.Я вже дві банки з лєнточками приготувала.А двері ногами відкривайте, бо ж руки у вас будуть зайняті, нє?

• Подобається Подобається x 2
  16. Max_

Max_ кл. москаль

Так в чем шутка с подвязкой, принайми в России - в том, что это как бросание свадебного букета, но для хлопцев. То есть девчонки стараются поймать букет - та, кто поймала, вскоре* выходит замуж, а хлопцы - подвязку - тот, кто поймал, вскоре женится.
    ----
    * - без гарантии, но люди верят :)

17. Alias

Я йому аж дві куплю, якщо йому треба.Для гостей же нічого не жалко.:)Мо"МАХсу нужніше:))

18. рівнянин

Гм..Мене більш цікавить процес знімання підязки...

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

Іринко, чого ти переживаєш, тут форумляни в черзі стоять, щоб мати роль на весіллю... от і назначиш:
    ти - відповідальний за лєнточки
    ти - за букєти
    ти - за 20 незайманців...

а ти (тобто ти, Аліаско:) )будеш сидіти на троні із лілій і пити кавуську з коханим...:)))

20. Max_

Max_ кл. москаль

Он (процесс) всех интересует )) Ясно только, что руки не должны использоваться )

а де твій аватар? :)