Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Змейка

Змейка Well-Known Member

Ваше душевное состояние начинает меня беспокоить. Какой-то нездоровый истерический смех, и совсем не к месту.
    У вас всё хорошо? Надеюсь, рана не повредила функции Вашего головного мозга?
    Никогда бы не подумала, что Муссолини может вызвать смех. Могу себе представить, как Вы хохочете, когда слышите "Гитлер" или "Геббельс".

2. terrible

terrible Well-Known Member

все інше я пропускаю :)
    скажіть, а чому Ви до імен теоретиків наіцоналізму приписали Муссоліні (фашиста...) та Гітлера (нациста) ???

3. Змейка

Змейка Well-Known Member

Спасибо, но это - не ответ, а уход от ответа. Поляков и евреев убивали не вчера и не сегодня. Да и сколько их сегодня во Львове осталось? А сколько было до войны?
    Матрёшки на рынке Львова тоже не впечатлили.

Откуда такие выводы? Вы вспомните, кто всё время высылает деньги и материальную помощь во время ваших почти ежегодных потопов. А в ответ мы слышим "змоскалені забруднені регіони".... и это - самое мягкое.
    Хрен редьки не слаще. Фашизм - это национализм, доведённый до фанатизма.

• Подобається Подобається x 1
  4. terrible

;)от і веди з Вами дискусію

5. Змейка

Змейка Well-Known Member

А я как-то и не напрашиваюсь.

В «Национализме» Д. Донцов исходил из неверных положений, что «нация» представляет собой вид в природе. Руководствуясь социальным дарвинизмом, он твердил, что между нациями существует вечная вражда, обоснованная законом экспансии сильных наций, которые уничтожают более слабые нации, а в борьбе, в процессе экспансии, разрешены все методы, согласно принципу: “цель оправдывает средства”, так как надо физически уничтожать врага, а врагом является каждый член не своей нации.

* Дмитро Донцов: «Націоналізм», Львів, 1926, раssіm

6. terrible

це з Вашого погляду він виходив з невірних суджень?

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Саме ДЕМАГОГІЯ І БРЕХНЯ! :)))
    Читаємо Ваш лінк:
    Тобто, наплюй в глаза... :)))
    Організація прєступна, хоч і "факти" липові.

А татарам теж все одно, шо вотка, шо пулємьотна очєрєдь! Аби, з ніг зшибало. (с)

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Думати не привчені...
    Змейка.а крім отаких агіток щось пробували читати?

9. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Енто единственная фотка которая липовая... Остольные фото настоящие... Незнаю почему автор её опубликовал, возможно зверство на ентой фото очень похожи на зверства ОУН-УПА. Методы изощрённых пыток и убийств поляков ,украинцев и Советских граждан очень хорошо описанны и зафиксированны польскими силовиками.

А национализм- является неотъемлимой характеристикой ,шо фашизма, неофашизма и нацизма и выражается в крайних формах... Как у нас на Вкраине. :sad:*А Вы занимаетесь обелением ентих идеолорий, более того занимаетесь пропагандой.

10. smbds

smbds Well-Known Member

Як на мій погляд, такою "критикою" націоналізму Ви його дуже успішно пропагуєте. Мені це подобається. Так тримати! :)

11. Муравьедъ

Когда, Вас, будут убивать по национальному признаку, перед смертью думаю поменяете своё мнение.
    Я не критикую национализм... Весь мир идёт по пути прогресса и интеграции. А наша страна регресирует и такими темпами скоро на Вкраину вернётся родовое племенное общество и их племён будэ натто богато. Шо от той Украины будэ?
    :sad:
    Продолжайте рыть магилу незалэжной та самостийной. Так держать! ;)
    :sad:

12. smbds

smbds Well-Known Member

Не будуть. І Вас не будуть :)

Не звик змінювати думки з важливих питань. І Вам того самого зичу.

По-російськи - "могилу". Не рию і другим не раджу

По-російськи - "независимой и самостоятельной", а по-українськи - "незалежній та самостійній".

Я ж і кажу, Ви не критикуєте націоналізм, Ви за нього де-факто агітуєте. І успішно! Молодець :)

13. levandivka

Але ваші дописи множать ряди націоналістів. :mocking:

14. Муравьедъ

Да ладно...не будут убивать?!. :) Будет Вам кокетничить. А як жеж традиции ОУН-УПА... И равнение на героев вооружённо боровшихся за украинский национализм с беременными комсамолками-учительницами?..
    Ай, молодец! Прапор у вас у руках е?!.
    Хе-хе! :))

В дописах пытаюсь быть честным и открытым. Я не навязываю своё мнение и уважаю другое в той степени насколько собеседник уважает моё.

15. levandivka

Ну ТАК, а "карма" вже -107...

16. Змейка

Змейка Well-Known Member

Шеф службы безопасности ОУН Николай Лебедь: «Нас не интересуют цифры, речь не идет о десятке или ста тысячах, а о всех поляках до единого — от стариков до детей. Раз и навсегда надо избавить нашу землю от этого охвостья. Села уничтожать полностью, чтобы ничто больше не напоминало о том, что раньше здесь жили люди»[/COLOR]

И это - демагогия и брехня? Или Вам просто не хочется знать неприглядную правду?
    Лишь бы не нож.

Останнє редагування модератором: 15 кві 2009
  17. levandivka

Тю...
    Саме ТАК!
    В ТАКому видертому з контексту і однобокому підході - демагогія і брехня!
    ЗІ: а Лебідь російською писав?

18. Змейка

Змейка Well-Known Member

Обижаете! Конечно, и Вам рекомендую почитать Ваших агитаторов
    Шухевич,недовольный низкой результативностью борьбы с «инородцами», он издал специальный приказ: «К жидам относиться так же, как к полякам и цыганам, — уничтожать беспощадно, никого не жалеть... Беречь врачей, фармацевтов, химиков, медсестер, содержать их под охраной... Жидов нежелательных использовать для рытья бункеров и укреплений, по окончании работ без огласки ликвидировать...»[/COLOR]

Останнє редагування модератором: 16 кві 2009
  19. levandivka

Чиє видання? ;)

20. Змейка

Змейка Well-Known Member

«Нас не цікавлять цифри, мова йде не про десять чи сто тисяч, а про всіх поляків до єдиного, від старого до малого. Раз і назавжди ми маємо позбавитися на нашій землі від цієї потолочі».

И вот ещё:

Волинські події почалися у квітні 1943 р. Частини Першої групи УПА під командуванням Ду*бового 21-22 квітня винищили всіх жителів (включаючи жінок, дітей і людей літнього віку) польського села Іванова Долина Костопільського району Рівненської області. У травні ці самі частини здійснили ще шість акцій проти поляків. У звітах вказувалося, що були ліквідовані польські колонії, які співпрацювали з більшовиками і німцями. Звіти керівників підрозділів УПА перегукуються зі звітами командирів радянських партизанських загонів, які були безпосередніми свідками цієї трагедії.

Польські збройні сили на цій території часу дарма не гаяли. В травні-червні 1943 р. польська допоміжна поліція спільно з німцями знищила майже чверть українського населення Людвипольського району на Рівненщині, включаючи людей літнього віку, жінок і дітей.

У липні 1943 р. у відозвах ОУН(Б) до польського населення перед кожним польським селом була поставлена вимога, щоб його мешканці «за 48 годин вибралися за Буг або Сян – інакше смерть!» Польське підпілля видало наказ: «Сидіти на місці, бо Польща втратить Волинь». 11 липня відбулися скоординовані напади загонів ОУН(Б) одночасно на 167 польських поселень. У масових винищувальних акціях брали участь цивільні з косами і сокирами.
    Криваве протистояння було детерміноване польським і українським шовінізмом, обопільним екстремізмом, що знецінював людське життя, виправдовуючи все патріотичними гаслами. І тут не може бути виправдання жодній стороні, стверджує робоча група істориків.[/COLOR]

Останнє редагування модератором: 16 кві 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)