Дякую адмінам і модераторам!!! за веселий смайлик і за БАНЮ!! направду повірила,Ю що Лілія в бані, бо на її допис наткнулася. і аж пізніше зауважила, що то пів форуму у БАНІ!!!! ДЯКУЮ!!!!Суперово вийшло! п.с. Я ТЕЖ В БАНІ!!!!!!!!!!
Заходжу сьогодні вранці на ЛФ і бачу, що я вже в бані. Спочатку обуренню не було меж. Як казала Му-Му до Герасима "За что?!" Хотів було вже виплеснути весь гнів на модераторів шляхом обговорення модерації з використанням неприйнятної на форумі ненормативної лексики і жаргону падонкафф. А потім побачив, що таких багато. І тоді здогадався, що то сьогодні 1-ше квітня. Вітаю, розіграш був супер класний!!! З Першим квітня вас, форумляни!
то я умовно. бо нге знаю чи весь. не досліджувала. ідея з пивом супер!!!!!!!!!!!!лякую Аліас насмішили
Дякую за прикол зі смайликом!!!!! Підняв настрій з самого ранку П.С. А я спочатку побачила не свій бан, а Уки. І довго шукала, де ж то її так угараздило
))гиги) і мене забанили) на роботі двом людям сказала, що на вечір сніг передавали..так вони повірили... і не здивувались) а в дитинстві мама розповідала як їх мама кожного року сього дня відкриваючи вікно казала "Ааа...Слива розцвіла..." а вони бігли до вікна) і так кожного року)
Та мабудь місця не вистачає... От модератори і організували випадковий вибір клієнтів... А кому з банею не поталанило - пиво, кава, зелений чай.... та й дрова не завадять. Модератори +100!
Я вчора в 23.45,лягаючи спати,вирішила привітати форумлян з наступаючим 1 квітня:підібрала відкриточку,написала побажання та,як мені здалось,опублікувала....уявіть мою реакцію сьогодні вранці:заходжу на ЛФ,бачу,що мого привітання нема,зате є БАН ,ну,думаю Все-приїхали,мабуть модератори того свята не признають,ще й образились,що я форумлян Foolами вважаю та вітаю з їх святом.......дякую за таку файну "підколку"
а я не шукала. Побачила, що і мене і студентку mbaw, і вирішила, що ну нарешті нам за мєждусобойчік дісталося! аж розчарувалася, як з'ясувалося, що жарт