Відповідь: Куди зникла "Буква"? Її закрили. Всіх звільнили. В мене там подруга працювала. Наразі на проспекті Свободи біля Оперного є.
Відповідь: Куди зникла "Буква"? буква - магазин просто ніякий... кілька разів заходив - знайти щось було неможливо...
Відповідь: Куди зникла "Буква"? мені навпаки він подобається.Ще біля площі ринок є великий 3-х поверховий маркет
Відповідь: Куди зникла "Буква"? не знаю... я прийшов, щоб знайти літературу по програмуванню... не знайшов... пішов до фонтану — знайшов, "до вибору - до кольору"...
Відповідь: Куди зникла "Буква"? Та в "Букві" нічого немає.А ціни які!Я обожнюю "дерев"яні" книжки,але більшісь приходиться качати з Нету і читати на покеті.А ще там немає жодної потрібної мені книги.Жах!
Відповідь: Куди зникла "Буква"? саме це я і мав на увазі, найкращий магазин для програмістів у львові — біля фонтану... буква — ацтой... "багато шуму з нічого"...
Відповідь: Куди зникла "Буква"? На площі Ринок - "Літера". А в Букві біля Оперного - жах!!! Зникли всі книжки львівських видавництв. А Донцова, Шитов, Мінаєв - процвітають!!! Вся вітрина заставлена.
Відповідь: Куди зникла "Буква"? Памятаю півроку назад приблизно в газетах протрубіло, що санстанція закриває БУКВУ. А тепер бачу, що не все так чисто.
Відповідь: Куди зникла "Буква"? ой, не переживайте так, у київських "Буква"-х теж один (бо більше не бачила) стелажик, що крутиться, з українською новітньою прозою...тож не тільки Львів від цього страждає...
Відповідь: Куди зникла "Буква"? А скільки вам років, Anvol-е, що ви не знаєте, де був фонтан біля книгарні?
Відповідь: Куди зникла "Буква"? Шановний Arsen-е, невже важче відповісти, чим запитувати скільки мені років.
Відповідь: Куди зникла "Буква"? Ну, по-перше, мені просто цікаво, а по-друге, я для себе зробила висновок - логіка у вас не працює: а багато у Львові фонтанів, щоб біля них була книгарня, у якій і до кольору, і до вибору? По-третє, років вам, напевно, менше, ніж мені, ну, нехай, мінімум, на -5, бо фонтан там уже давненько не функціонує, як, власне, фонтан, а повернув він собі ту функцію, яку виконував до рад. влади. Мабуть, вам буде легше згадати, що то за книгарня, якщо скажу, що вона напроти Міцкевича?
Відповідь: Куди зникла "Буква"? Дякую, давненько туди не заходив. Думав що нічого цікавого там вже не знайдеш.
Відповідь: Куди зникла "Буква"? Ну, и что Вы там делаете? Судя по Вашим постам, книжек Вы не читаете. Не?
Відповідь: Куди зникла "Буква"? вот, просто интересно, как львовянин - львовянке, а ведь фонтан был неплохой? Как считаете?
Відповідь: Куди зникла "Буква"? Ну-у, Полковнику, у нас всі фонтани були непогані, тільки води на них мало...А Матір Божа там нікому не заважає...