"Я не понимаю украинского языка" з SFO

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем SFO, 23 лют 2009.

?

Государственный язык в Укранине

1. В Украине должен быть 1 государственный язык - украинский

79,3%
  2. Русский может быть 2-м государственным

11,7%
  3. Русский может быть 2-м государственном, но в будущем

0 голосів
    0,0%
  4. Русский может быть признан региональным языком в отдельных регионах

9,0%
  1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Знаєте в чому між нами різниця?Ми впроваджуємо державну мову,а ви мову сусідньої держави,торбто ви дієте не як громадяни країни в якій живете,ви дієте як п"ята колона Росії.

• Подобається Подобається x 1
  3. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Вот такие и подобные принципиальные, шовинистически настроенные утверждения и обвинения и наносят вред жителям Украины (как україномовним, так и русскоговорящим).
    Как лидер ВО Свобода делит народ на нации, национальности, справжніх, не справжніх украинцев. И не понимает что ничего хорошего этим не добьется, кроме еще большей ненависти. Нельзя силой как Гитлер или Сталин строить страну по своим понятиям.

Причем тут, что та мова какой-то там другой державы. Русский является родным для очень многих украинцев. А вы это не хотите понять и все сводите к "российскому империализму", "знищенню України як держави", "підкоренню України Росії" и т.п.

Останнє редагування модератором: 26 бер 2009
    • Подобається Подобається x 5
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Эх, пан smeet - я уже столько раз писал о Марсе - с которго по мнению некоторых упала Украина в 1991 году, и о пятой колонне - благодаря которой Испания не стала Северной Кореей (для коммунистов - пятая колонна ругань, а для меня - почетное антикоммунистическое звание - решайте - с кем Вы :good: )...
    Украина - это НАША страна - безотносительно от происхождения, и только это понимание - консолидирует страну....
    P.S. вообще терминология Ми впроваджуємо державну мову вызывает у меня воспоминания об испанских, английских, голландских - и прочих "цивилизаторах", огнем и мечом (если - не срабатывали бусы) впроваджувавших "цивилизацию" среди "отсталых" инков или индейцев.... Мы - не индейцы, не стоит все-таки держать в одной руке связку бус - а в другой мушкет - называя это "разбудовой"...Это - совершенно другое...
    :sad:

• Подобається Подобається x 3
  5. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Дальневосточник ,а Ви колись були в Росіі,що іі так захищаете?Для них ми завжди будемо хохлами ,коли скажите що з Украіни і без різниці на украінській чи російській мові ви будете розмовляти!!!Х О Х О Л

Останнє редагування: 26 бер 2009
  6. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Після вузу направили в Рязань (1988 р.). Хохлушкою приїхала, хохлушкою виїхала. Це вони так "шутя" нас називають. А от чому для них кацап -- образа?

• Подобається Подобається x 6
  7. Lika20

Lika20 Well-Known Member

За кацапа не чула:)

8. Усі ролики гидко дивитися...

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Може тому що кацап?

• Подобається Подобається x 3
  10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ой до чого люблю коли так відповідають ! Як говоритися, щоб всі бачили.
    Fata Morgana, як одне із значень на додаток в міражу, є і віддзеркалення. Чи не в дзеркало дивилися ?

Слава богу хоч чоловічого роду. Фу, пронесло.

У останньому не вам вирішувати, а виключно мені. Ось же бардак який, прямо хочуть мене без мене одружувати.

А хто ? Та незрозуміло хто. Та і незрозуміло кого. Якийсь Smeet, якогось Чорнобильця, на форумі. Ось вже умора. Ну то хіба можна це серйозно тут виголошувати. І на якій підставі ? Титульний представник хоче форумного дисидента зжити зі краiни по кращому революційному досвіду цих там, чи то ВКП (Б), чи то ОУН(Б). Читаю я вас інколи, ви ж, як доктор Джекил і доктор Хайд. Ви вже там визначитеся якось. Пошліть мені по ПП адреса. Ну щоб я помилково до вас лікуватися не пішов. :)

Щоб вам було зрозуміле у мене немає проблем ні з російським, ні українським, ні англійським. Проблеми з тим, що мені дає більше знання і що має більший «культурний заряд», а перше залежить від рівня розвитку її науки, а друге від рівня культури співбесідника. На даному етапі мені несе більше знання – англійська мова і саме в тій області, яка ще лише в зачатковому стані і в Росиі і Україні. Дочка у мене також. Закінчила Київську школу.

Власне і проблем те не було між українцями і росіянами і вивченням мовы, поки такі "титульні" з кущів не повилазілі з повним набором антикультури, з якою вони лізуть в рот і говорять "а ось поважайте нашу культуру", а несуть антикультуру і національну неприязнь.

А уявіть, що я або моя дочка, або мої однодумці чиновниками стануть, двома-тремя мовами володіти будуть. Про біда-то яка........ Або вільно без зайвих негативних емоцій з Росією і іншими країнами спілкуватися, мати кращі знання на українському, російському і англійському і багатіти в бізнесі. Ой біда-то яка......

ДА НЕТ НИКАКИХ ПРОБЛЕМ С УКРАИНСКИМ ИЛИ РУССКИМ. ЭТО ДВА РОДСТВЕННЫХ И БЛИЗКИХ ЯЗЫКА И ПОНЯТНЫХ ДРУГ ДРУГУ, ТОлько втюливают ненависть к русским и Росии, а называют это володением украинской мовы.

Вы ж себя Smeet, перечитайте. У вас не мова в голове, а отношение к соседней стране, да к москалям.

PS, Рыбка, милая, не учись у этих дядек так говорить. Нехорошо они говорят.

Останнє редагування: 26 бер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  11. Дальневосточник

Да, 10 лет на Колыме. Совершенно серьезно - в 700 километрах северо-восточнее Магадана.И - как Вы совершенно точно написали - считали меня там именно "хохлом". Одно только - не было в этом никакого негатива, никакого желания унизить или оскорбить. Более того, перед отъездом на "материк" я оказался вообще "бандеровцем" (я уже описывал это на форуме)... :)
    А защищать - я защищаю только свою страну - мне мало интересно, что там у Путина или у Обамы. Это в моей стране люди говорят на двух основных языках - а не в Гамерике и не в России. :pardon:

12. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Так агітували б іх до украінськоі!Як ні як на Украіні живемо!

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви часто згадуєте про права напрочуд забувши про обов"язки.

14. Дальневосточник

Лучшая агитация - это работа. А не болтовня. К тому-же Украина - Родина не только для говорящих по-украински. :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Ykr@inochk@

Дівчата, гайда на форуми Росії :tanksmile: !!!

Вільний час -- роботі агітатором! :naci:

• Подобається Подобається x 6
  16. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Краще на Луганські і Донецькі:)

17. Дальневосточник

Милости просим. Окажетесь в Луганске - пожалуйста! :give_rose:
    Познакомлю Вас с детьми - скорей всего вы их возраста...У меня сын - холостяк... :)
    Нет девушек лучше украинок!:give_rose:
    А форумы - это для стариков....

• Подобається Подобається x 2
  18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Шановний Smeet,вы бы ,прежде чем про нарушение закона о языке говорить,заглянули бы в учебник грамматики и орфографии,что ль.А то смешно читать

19. Ykr@inochk@

Та я і так у своїй Донецькій. І нас тут багато. Але ми дуже добрі , партизанимо потрохи;), плодимося тишком-нишком:kiss3:, а всі думають, що схід чисто російськомовний . :)

20. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Упс:mocking:;)не подивилась

а де твій аватар? :)