Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу, генерали, державні інспектори, керівництво УВС, МНС, СБУ, прокуратури, тощо дууууууууууууууже заможні люди, але про що це свідчить? як тількі не про Тегусігальспство нашого суспільства? я не проти того що Ви кажете, це також правда, і можно заробити, але не завжди і не усім, приклад з киянами не дуже вдалий бо це як Москва і Рассєя, рівні здобутків вельми різні, я усі свої дописи присвячую ідеє отримувати гроші адекватно роботі, звичайно я через особисту призму держслужбовця у певному розумінні, бачу це як бачу, але погодьтеся для того щоб нормально жити і отримувати достатньо на життя та придбання окремих речей не повинно бути занеобхідне викручуватися, дурити, хабарять, та і.н. зрозуміло якщо амбіції просять яхту як у Абрамовича - будьласка ..... щодо Ваших ментів - ось так усі як можемо і крутимося, десь там десь тут, але від цього відчуття "нормальності" того що відбувається не відчувається
    ..

• Подобається Подобається x 11
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а тепер у зв.язку з кризою варто в опитуванні додати варіант відповіді "а нам фірма грошей не платить":sad:

• Подобається Подобається x 14
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

"дво- чи триразове харчування по результатах співбесіди"...

• Подобається Подобається x 9
  4. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Дурня повна, оскільки для людини практично не існує логічних меж достатку. З кожним підвищенням рівня доходу збільшується і її "життєвий крок" до якого вона звикає та сприймає як належне. Як тільки виникають збої та відчуття нестачі - паніка, дисгармонія, шок. P.S. Для одного 2000 - зарплата, для іншого - обід в ресторані ))

• Подобається Подобається x 10
  5. artobstrel

ні не дурня, потреби звичайно зростають, але одна річ коли не вистачае зарплатні на ферарі, інша річ коли проплатив усі платежі і міркуеш, як на ті 500 гр що залишилися прожити до наступної зарплатні ...

• Подобається Подобається x 11
  6. NIK

NIK Well-Known Member

Зі мною у сфері консалтингу співпрацюют львівяне - і я плачу їм за роботу стільки ж як і киянам. Я співпрацюю з 8 мешканцями м. Львів - і Ви знаєте кожен з них в місяць заробляє не менш ніж цифру з 0000. (у гривнях звичайно). Так їм важко, вони багато працюють мало що не цілодобово і в них не механічна праця, но ВОНИ хочуть і вони заробляють і нема дискримінації через їх регіон проживання. Серед них колишні вчителі, інженери...

• Подобається Подобається x 6
  7. NIK

NIK Well-Known Member

Да. Треба щоб кожен заробляв соціальний мінімум - ким би він не працював. Він зараз не менше 3000 грн на одну особу. Але все це залежить від загального стану добробуту в країні. А так я маю СПД - плачу 200 грн щщомісяця єдиного податку і заробляю... тис. долл.... А інженер з 4000 грн заплатить 1000 грн різних відрахувань..... Не дуже пропорційно, згоден :)

• Подобається Подобається x 4
  8. artobstrel

яж кажу сім до консалдінгу не пролізти :))), тут ще одне у нас були випадки коли окремим підрозділам по два роки не платили зарплатню, так не мало з службовців піднялися на бізнесовій ниві але звичайно не всі ... дискрімніації по місту проживання немає, є різні рівні платні в тих місцях - факт)

• Подобається Подобається x 2
  9. NIK

NIK Well-Known Member

Ніколи не пожалію молодих здорових що жаліються що мало заробляють.
    МЕНІ ШКОДА ПЕНСІОНЕРІВ яких наша держава відкинула ЗА межу існування. Тут я вже не наведу жодних аргументів - чому людина пропрацювавши 40-50 років отримує 800 грн пенсії.
    І якщо людина живе в селі то вона зможе виростити картоплю, а якщо в місті? Не маю уяви як виживають одинокі пенсіонери. Ось їм хто є з знайомих намагаюсь допомогти. Але на жаль допомогти усім не має змоги....

• Подобається Подобається x 6
  10. NIK

NIK Well-Known Member

Нарешті мій перший однодумець:так не мало з службовців піднялися на бізнесовій ниві :good:

• Подобається Подобається x 1
  11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я вже практично забула що таке зарплату отримувати, зате тепер постійно болить голова як ми її маємо виплатити щоб всі були задоволені, криза як не як, але роботу хоч якусь та знаходимо, щось тай робимо, нам ще не найгірше.
    Два-три роки тому мала зарплату від 2000 до 3000 грн, було досить багато, враховуючи що чоловік мав більше в 2 рази, могли відкладати, та й дитини ще не було, а тепер 2000 грн то хіба на продукти і комунальні послуги, і все... прикро.

12. NIK

NIK Well-Known Member

Молодці що шукаєте можливість. Пройде пару років і все налагодиться. І будуь у Вас доходи ще більше ніж до кризи. :)БО ВИ ПРАЦЮЄТЕ Й ВИ ШУКАЄТЕ!!!!:good:

• Подобається Подобається x 3
  13. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

через кризу люди вже не настільки перймаються розміром своєї заробітної платні, як тим аби працювати і зберегти своє місце праці. тобто аби не скоротили. і часто люди працюють навіть за зовсім мізерну або радше символічну платню. як вони виживають при цьому - навіть для мене загадка.
    зі свого досвіду знаю, що роботу зараз знайти дуже важко. але можливо. однак і при цьому головну роль відіграють знайомства.
    а стосовно риторики про те, мовляв, треба наполегливо шукати і т.д., то скажу одне - місце сидіння визначає точку зору. і всіх під один гребінець зачесати не можна.

• Подобається Подобається x 8
  14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

цілком згоден!
    і консалтингові фірми - це столичне надбання :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ще важливо який у людини темперамент та рівень самовпевненості, не кожен навіть при великому бажанні має достатній рівень наглості, щоб оббивати пороги в пошуках праці, а зараз це не оминеш.

• Подобається Подобається x 3
  16. NIK

NIK Well-Known Member

Треба змінювати темперамент!!!!! Я через це пройшло. Я був сором'язливим хлопцем, а зараз впевнений у собі чоловік.
    Нея переживаю, що про мене інші подумають, а хай вони переживають що я про них подумаю. Одне з моїх життєвих правил набутих досвідом помилок та синців :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Особисто в мене ставка + %. Теоретично можна заробляти і 10000 і більше (якщо щось робити), а можна і 1000 грн. Хоча як є 3-5 шт., то рахується що добре. Не багато, але на хліб (тільки з маслом) хватає. :sad:
    Хоча, кажуть у Львові на деяких фірмах (і то - приватних) на час кризи з/п взагалі 1000 - 2000 грн., не більше. Про деякі держустанови та навчальні заклади - взагалі мовчу! Знаю, що навіть в ЛНУ І. Франка з/п 800 - 1300 грн. (для працівників, які не викладають, у викладачів, ніби більша, йде надбавка за години, кураторство і т.п..).
    Як то люди живуть - невідомо!
    Отже: добре там де нас нема!

• Подобається Подобається x 5
  18. anka

anka Well-Known Member

в мене зараз єдиний дохід- державна допомога по догляду за дитиною і ще виплата в зв"язку із народженням дитини. Разом десь 600 грн в міс. Чоловікової зарплати іноді бракує, але я не хочу зараз іти працювати- якщо брати няню, то окрім того, що з неї не спитаєш ані про виховання, ані про травми, а окрім того- економічно невигідно. та в мене все не так погано
    Але тепер я окрім пенсіонерів співчуваю ще й мамам-одиначкам. коли дитинці виповниться рік і виплатиться допомога у зв"язку із народженням дитини, на рахунок надходитимуть 130 грн/міс.
    Ситуація-спереду стіна-ззаду кулемет.

• Подобається Подобається x 5
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Викладачам залишили голу ставку, всі доплати зрізали.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Що, пана втрафило від того, що я стільки заробляю, чи від того, що така марнотратниця? :)
    Та заспокійтеся! То Америка! Тут все, що заробляєш, все йде на біли. А як мало, то влізаєш в кредити. :crazy:

а де твій аватар? :)