Відповідь: Культура спілкування на форумі Педро, я теж втратила цікавих співрозмовників - Фрезію, Пая. Чи не достатньo цього? Будемо втрaчатися і ще ми навзаєм? Я теж за мир на форумі і докладаю зусиль, щоб хтось на мене не реагував так алергічно, а просто залишив у спокої, як і я його. І, гадаю, Педро, ми зрозуміли один одного після першого ж повідомлення. А про 5 копійок - це була наявна правда. То чому ж ображатися на правду? Тож давайте, Педро, своєю поведінкою покажемо приклад іншим - так, як ми це двоє тоді зробили, не пред´являючи один одному зайвих звинувачень та прискіпувань.
Відповідь: Культура спілкування на форумі Так, дозволю собі ще раз пояснити. Раз я снобка і зануда, то до мого пояснення поставляться з розумінням, сподіваюся. :D Миху, я зверталася до Кози-Дерези саме ЇЇ іменем. Можливо, ви того не помітили, бо не було так часто і не було на багатьох гілках. Аби уникнути зайвого псування моїх нервів, я тепер на мало гілок зазираю.
Відповідь: Культура спілкування на форумі Цілком згоден. Хоча ще невідомо, що гірше. Хама можна завжди вигнати, а от із занудою доводиться співіснувати, оскільки забанити формально ніби й нема за що :D
Відповідь: Культура спілкування на форумі Маріє, я вже його собі давно зробила. Тож давайте, не повертатимемося до цього знову, добре? Адміністрація цього не бажає. Гадаю, що особисто я Вас нічим не образила, тому не робіть мені зайвих закидів.
Відповідь: Культура спілкування на форумі Вікторіє, ви згадували деякі цитати з "Біблії", але не згадали про ту, що "тріска в чужому оці". Може, промиємо свої очі (це я і про мої, і про ваші), щоб більше не було ні завуальованих, ні прямих образ? А то деколи "Житіє святої Вікторії" виходить, її всі ображають, а вона рада би захищатись, але адміністрація забороняє. P.S. Piepie і Фрезія на форумі "Схід-Захід" в хатинці лісника цілком незле влаштувалить.
Відповідь: Культура спілкування на форумі А я звикла звертатися на ВИ у будь-якому випадку, рекомендую усим, дуже допомагає затормозити емоції. Й чого завелися? Були б всі однаковими, то з нудьги б померли....
Відповідь: Культура спілкування на форумі Koza-Dereza, посміхайтеся частіше PS Ми не закінчили в приваті, Ви так і не сформулювали свого прохання, я чекаю
Відповідь: Культура спілкування на форумі Дівчата, Вас що, бджоли покусали? :D Ми і без Вас непогано сваримося, але якщо Ви наполягаєте :rolleyes: :D
Відповідь: Культура спілкування на форумі Марія, ще й з розмахом! Одночасно на двох гілках...!!! Респект і уважуха! :D Куди нам хлопам до Вас
Відповідь: Культура спілкування на форумі Маріє, ну і до чого це? Про тріски та "житіє святої Вікторії"? Я Вам скажу, Маріє: образила мене одна конкретна людина, дехто інший намагався. І все, ми вже розібралися. Але от і Ви ще почали розбиратися - взагалі не розумію задля чого та кого. :confused: ПС: Всі ж ми дорослі люди - хто де хоче, той хай там і влаштовується. Мають ж на це повне право.
Відповідь: Культура спілкування на форумі Знаєте, дівчатка, таке враження, що немає у вас коханих чоловіків, друзів-чоловіків, співробітників-чоловіків, які роблять вам компліменти? Невже так неприємно, нехай навіть від "віртуального" чоловіка, почути (тут: прочитати) у зверненні пестливо-зменшувальні слова? Хтось з вас бачив біля мого звернення явний натяк на іронію чи просто сміх (відповідний смайл)? Жодного... Liliyah Romanova, я спілкуюсь на форумі заради живого обміну думками і, повірте, мені не завжди подобаються чужі думки, але там, де я не хочу сваритись, я просто закриваю рота (тобто не пишу нічого, окрім одного посту зі своїм ставленням до проблеми). А взагалі львівським дамам треба повчитись в одеських: оті їхні постійні "Привет, котик! Пока, дорогая!", інколи зовсім незнайомим, мене доводили спочатку до сказу, але потім ти розумієш, ця особлива "інтимність" - це намагання буду привітливим і "своїм" у спілкуванні. "Доброе слово и кошке приятно"...
Відповідь: Культура спілкування на форумі О, тут весело "у датському королівстві" ! Одвічні російські питання - "кто виноват" и "что делать" Мене тут практично нема, Правника зовсім нема. Екзоти працюють в режимі монологів. А "Банний список" просто вражаючий... Була колись така гілка: "Маршрутка - цирк за гривню". Може започаткувати новий розділ - просто "Цирк" ? Арсене, респект ! Не можу Вам додати карму, движок конфліктує з моїм екаунтом.
Відповідь: Культура спілкування на форумі Арсен, добре слово, це правда, але лише тоді, коли воно є доречним. І ще, козлику ви наш, декому такі слова подобаються, коли їх говорить лише кохана людина.