Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

ох і день сьогодні! з самого ранку мені намагалися зіпсувати настрій, але їм це майже не вдалося:tongue:спіробітниця і тепер співмешканка кабінету вхопила догану:sad: сама винна! певно, наше начальство встало не з тих ніг, тому що його бомбовий удар вранішній був страшний:)))
    тепер прийшов додому, зараз хлопну кави з коньяком, бо ноги геть всі мокрі через погоду, потім може насмажу фірмової своєї бульби, бо ж моє маля прийде за годинку голодна і мокра:sad: буду теж напувати гарячою кавою, потім не знаю що робитимемо. напевно, вечір пройде як завжди...

• Подобається Подобається x 12
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А "як завжди" це як?:)

• Подобається Подобається x 4
  3. terrible

terrible Well-Known Member

хе... спочатку буде півгодинне (я дуже надіюсь, що лише півгодинне:haha: обговорення нових "пазурів" моєї другої половинки... потім вечеря, жвава війна за комп, телевізор, книжка, розмови про день і взагалі... а потім відхід нашої маленької родини в обійми Морфея...оптом або вроздріб;)

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

До мене сьогодні приходив хлопчик на заняття аглійською (відколи пішла в декрет і поки синочок ще був дуже маленький-відклала репетиторство),тепер хоч якась різноманітність в звичних днях: і мову пригадала,і як то діток вчити...ну і пару гривен заробила:)

• Подобається Подобається x 18
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знов....справляєм в лісі самоту...з Зоряною... Пустка...

Останнє редагування: 5 лют 2009
    • Подобається Подобається x 16
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Весь день в думках...хочу зробити сюрприз коханому, а нічого в голову не лізе.
    Всю ніч просиділа на ергономікою"Робоче місце крановщика"..а було ще й танкіста...блін!
    погода жахлива..туман. сиро ..бррр.а від вас прийшло повідомлення, що вчорашня наша погода вже у вас..:)

• Подобається Подобається x 9
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Незважаючи на те що я захворіла - настрій чудовий...погода просто таки весняна з яскравим веселим сонечком...

• Подобається Подобається x 5
  8. сестричка

сестричка Well-Known Member

Ходила в поліклініку-талонів до терапевта немає, може ввечері появляться.А з лікарні поперлася до річки -фотографувати.Там такий мох класний і річка сьогодні зовсім не була бурхливою..так спокійно і тихо несла свої води.Хоч і туман сильний, але все рівно дуже гарно.Люблю фотографувати дерева....вони схожі на людей.

• Подобається Подобається x 10
  9. Summer

Summer Well-Known Member

так погода в нас весняна, просто весна, весна! :) і тепло!
    Mavpysuk, сестричка, виздоровлюйте! ;)

10. сестричка

сестричка Well-Known Member

Дякуйте Аліасці, то вона вам нашу погоду відіслала, бо її милий вчора скаржився , що віт поганої погоди у нього вчора голова боліла:)

• Подобається Подобається x 7
  11. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Та, в нас, у Львові таки класна погода, аж настій піднявся! Надоїла вже зима, хай весна приходить!

• Подобається Подобається x 6
  12. А у нас сыро и хмуро... :sad:

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

вже хочу гуляти з колясочкою :)
    пахне в повітрі весною :)
    настрій чудовий, бо доця йде на поправку (я ж її щоденно про це просила і вона мене почула і зрозуміла)
    Йоанка важить 1775гр. і скоро взагалі заберу її до дому (тільки з порохами розберуся)

Життя прекрасне. Головне ВІРИТИ!!!

• Подобається Подобається x 22
  14. Vetta

Vetta Well-Known Member

оооооо, супер ))) Мамочко дуже рада за вас.

15. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Може допомога потрібна?;)

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

100%.Сихів то ж пошті рідний дім,такшо можна допомогти.я прибирати люблю:))):)))

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

зате Ви в Києві!:give_rose:

18. И что с того?

• Подобається Подобається x 2
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно...:scratch_one-s_head:
    Якби у Львові.то так..:good:
    А в Києві..:nea:

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Сталіца, там все не так: і люди добріші, і мова чистіша, і водії майстерніші
    Не жизнь-а сказка

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)