Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 13 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я не зрозумів імпортувала, чи експортувала? Це все просто слова, а де числа?
    Якщо Когось правда тільки в очі коле, то інші вже давно ходять із закритими очами.

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я так розумію, що Україна хоче щоб її товари не обкладалися податком коли ввозяться на митну територію РФ? Це як?
    Як вона могла це зробити? СРСР розвалився, гроші залишилися там де вони були на момент розвалу, ні?

• Подобається Подобається x 1
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А что же вы скромно промолчали,что Россия приняла на себя и все долги СССР?

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як грошові вклади?

а як зарубіжні активи?

5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Так предлагали поделить,но вместе с долгами.Что-то все скромно промолчали

• Подобається Подобається x 3
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Дійсно, була така загальна домовленість. Про все крім активів Центробанку. Щоправда, про неї РФ забула стосовно ЧФ.

7. borkhes

Аксакале, скажіть будь ласка, а чому Україна не згадала про це ТОДІ? Не у 2008 році, коли хтось захотiв пообіцяти громадянам щось, а раніше, коли все ділили?

8. консультант

В розумних межах.
    Ні. Основна грошова маса була переведена в центробанк Росії, який був одним однісіньким монополістом заощаджень громадян та зарубіжних активів, які поступали для СРСР.
    Не промовчали, неприйнятна пропозиція була з боку Росії, а потім перевели ніби на те, що відбувся взаємозалік, тими грішми погасили один із боргів України перед Росією.

9. borkhes

А докладніше можна? Розумно - це скільки?

10. консультант

Розумно - це стільки, щоб було вигідно для того, хто експортує і не думає потім. як має розрахуватись з товаровиробниками. ПДВ то й так повна халява та ще й по максимуму хочуть.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ми тепер з СОТі. Нам пільгове оподаткування дільки на експорт в країни СОТу. Тілько біда в тому, що НАШЕ там нікому не потрібне. Ні за якістю, ні за ціною.

12. консультант

Україна експортує зерно до 68 країн
    Про це повідомив керівник Мінагрополітики Олександр Баранівський.
    За його словами, сам факт експорту зерна впродовж останніх років в середньому по 10 - 12 млн. тонн щорічно переконує, що для України - це найбільш ліквідна продукція на світовому ринку і що його виробництво - важливий фактор стабілізації економіки.
    http://www.nrcu.gov.ua/index.php?id=4&listid=19308
    Є багато інших справ. Так що не так вже й погано.

13. Auditor

Auditor Well-Known Member

вы это спрашиваете, чтобы еще один минус влепить? или все таки для дискуссии по той бредовой статье которую вы привели?!

ну вот возьмем, например 2008г.
    - и видим что россияне импортировали в Украину товаров, услуг на сумму 18,714$ млрд., а в 2007г.
    - 16,838$ млрд., т.е. по вашей версии Украина все єто обложив НДСом, только за 2 года обворовала Россию на 3,742 + 3,368 = 7,11$ млрд. :preved:

14. консультант

Шановний, Auditor, перш ніж дискутувати на такі теми, відкрийте шкільний підручник і прочитайте, що таке імпорт, а що таке експорт, лиш потім щось виганюйте, а то пмшете, самі не розумієте що і при цьому вдаєте з себе розумника.:)
    Як Росія може сюда щось импортувати? Вона може тільки експортувати. а не імпортувати, скільки можна писати різний бред, люди, майте розумо_О.
    Імпорт - це ввезення товарів або капіталів будь-якою країною з-за кордону для реалізації.
    Експорт- це вивезення товарів або капіталів за кордон. Прочитайте, вивчіть на пам"ять, проаналізуйте, а потім подумайте, чи варто робити з себе клоуна.

Останнє редагування: 29 січ 2009
  15. Auditor

Auditor Well-Known Member

если вы не понимаете что "россияне импортировали в Украину товаров" = "импорт товаров в Украину из России" (см. ключевое слово в фразе - "в Украину", но зато экспорт "из России"), то я умываю руки на эту тему. :dntknw:

Імпорт - це ввезення товарів або капіталів будь-якою країною з-за кордону для реалізації.

теперь подставляем вместо "будь-якою країною з-за кордону" - Россию и получаем:

Імпорт - це ввезення товарів або капіталів Росією для реалізації.

Россия может экспортировать со своей территории, но когда она завозит в другую страну, то это называется импорт!

если вам тяжело разобраться со словом импортировали, то в следующий раз заменяйте его словом ввезли:
    "россияне ввезли в Украину товаров..."

Останнє редагування: 29 січ 2009
  16. консультант

о_ОAuditor, я Вас прошу. Дайте мені спокій, бо я вже починаю тащитись без баяна від Ваших відповідей. Все з мене досить, ваші аудиторські поняття перевершують навіть самих КРЛ-МРЛ. Ви краще напишіть новий капітал і ми будемо мати, що почитати на форумі, щоб підняти собі настрій. Я в шоці від Ваших дописів. І що найголовніше, бачу Ви тут не один " с русскоязічніх".:)

17. mavka

mavka Well-Known Member

додам, що Росія скромно присвоїла собі всю нерухомість закордоном, що належала Союзу.
    (маленька моя репліка - прошу продовжувати)

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Будь-який бізнесмен скаже, що розумна ціна - це та максимальна ціна, за яку купують. Для товаривиробників України сплата мита закордонним країм по суті є ціна, за яку вони продають свій товар. Якщо продають - вигідно. Стане невигідно - перестануть продавати. Тоді вже покупець буде або ціну знижувати, або шукати іншого продавця. Це ж бізнес, а не "люблю/не люблю, поважаю/не поважаю".
    ПДВ сплачується згідно українського законодавства і в Україні. Невже Росія стягує ПДВ з товаровиробників України?????

19. консультант

А хто сказав, що Росія стягує ПДВ з товаровиробників України? Невже Ви думаєте, що я зараз знову буду писати і пояснювати Вам те, що пояснював аудитору? Стососовно цього питання я все сказав. Прочитайте попередні дописи.

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та ні, не треба. Якщо важко відповісти "так/ні". Просто спитав, тому що не знаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)