Дякую. Тепер начитаюсь і чоловіка на дієту посажу. Ну хто в першій ночі їсть клубніку з сметаною і цукром, і ще мені приніс? Хіба відкажешся? Тому і булочка
ПРостояв з дочкою годину на морозі,змерзли як дзуськи а автобус прийшов повний повнісінький,то ми плюнули і вирішили не їхати.Почекаємо до тепліших часів.А їхати 2 години стоячи в автобусі-негарна перспектива.
ну в мене брат ще підліток, все йому цікаве... тому він тоже не міг витримати щоб той мяч не надути... надути до кінця не міг, то дув через трубку надув до кінця!!!
Умієте Ви бити під дих.По перше трохи зменшилась,по друге потрібно циганську голку,по третє в мене набагато покращилося здоров"я відколи перестав їсти білий хліб і макарони(сустави і кишківник)Треба б ще трохи відчуття міри,тоді б і вага зменшилась.В принципі переходив на дієту через здоров"я а не через вагу.
я їх і не їм... заважко на травлення... потім ходжу така, ніби камінням напхалася.. правда інколи тяне на свіжоспечений білий хлібчик... але то напевно в гостях тільки, вдома всі чорний їдять...
Оту... голку теба постійно носити з собою... І встромляти..в стілець..на який хочеш сісти..для чрєвоугодія... А то..знайомо... но сядеш... і перше..друге...третє...і...кОмпот...
макарони теж корисні , а саме від якісних, з твердих сортів муки не поправляються. Візьміть італьянців, вони просто обожнюють пасту, вона в них і на будень і на свято ,і шо там надто повних не має. Плюс якщо їх правильно приготувати, а саме не доварити + заправити оливковою олією, ммм смакота!
Корисні не спорю,але тільки тим людям,група крові яких позволяє їх їсти.Ви коли прочитаєте цю книгу,то зрозумієте.Діло не в тому що це чиясь забаганка.Все діло в тому,що є речовини,котрі для одних благо,а для других яд.В пшениці,картоплі,помідорах і в багатьох інших продуктах є такі речовини рицини,соті долі міліграмів яких визивають аглютинацію крові людини.На якомусь сайті прочитав,що Аль Кайда закупила в Україні шість лабораторій по виготовленню рицинів,і за допомогою них створює смертельну отруту(може байка але за що купив,за те і продаю. http://pisaka.com.ua/?p=184#more-184 )
От я сьогодні заставила себе стати на ваги, і що---маю додаткові 2 кг! Зганяю все на період зими (мало руху).Сподіваюсь до весни наберу форми
це добре коли людина може контролювати свій організм. от я наприклад випю стакан води і можу поправитись на 2кг. для мене це норма. рухаюсь вроді теж нормально, робота не сидяча... мама вже зі мною почала сваритись, шо я як пампушок і ніц не роблю для того шоб схуднути.
І в мене перша. Я в певний момент цікавилась таким харчуванням і маю той список. Але якось дотримуватись не виходить: хліба не їм ітак, особоливо білого, а от гов"ядину теж не дуже люблю, взагалі м'ясо їм рідко. Але то таке. Знаєте, мене трохи бере сумнів щодо того харчування. Є ж якісь загальні закони засвоєння продуктів, їх корисності. Наприклад, в однієї знайомої по групі крові не можна їсти капусту, іншій - помідори, мені - апельсини. Але ж то загальновизнані носії вітамінів, клітковини, інших корисних речовин...як вони можуть шкодити здоров'ю і як на то впливає група крові? Людей мільярди, а груп крові всього 4, як на мене, занадто огульний підхід
Може поправляєтесь від того, що вода затримується в організмі? Я б радила в такому випадку перевірити обмін речовин, гормони щитовидки дадуть якусь картину. Буває, що людина в спортзалі 5 разів на тиждень, а не худне ані на грам, бо якщо проблеми з метаболізмом, то кожен з'їджений шматок перетворюється на зайвий кг. Ще важливо їсти правильно. Можна їсти мало, а не худнути, або й поправлятись.
в мене вроді перша то до білого хліба, мяса, макаронів і апельсинів мене не тяне... видно організм сам регулює шо йому треба...
Ні то вона про воду сказала а про булку з маслом і печення з сметаною на ніч забула.По собі знаю. На світі ніде нічого просто так не береться і нікуди не дівається-закон збереження енергії. Для першої групи якраз говядина-самий корисний продукт. Я розмовляю часто з людьми,яким за 80.Випитую якраз що вони їдять.ПРавду Ви кажете Багіро,люди за роки методом проб і помилок самі вчаться,що їм корисно а що шкідливо,не знаючи навіть про існування тієї книги.