Зайві КГ!!!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bodyk, 24 гру 2008.

1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дякую:give_rose:. Тепер начитаюсь і чоловіка на дієту посажу;). Ну хто в першій ночі їсть клубніку з сметаною і цукром, і ще мені приніс? Хіба відкажешся? Тому і булочка:sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

ПРостояв з дочкою годину на морозі,змерзли як дзуськи а автобус прийшов повний повнісінький,то ми плюнули і вирішили не їхати.Почекаємо до тепліших часів.А їхати 2 години стоячи в автобусі-негарна перспектива.

• Подобається Подобається x 5
  3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Марусю, мій теж їсть, дай Боже, а худий як тріска.
    Як каже моя мама, не в коня корм :)

4. Summer

Summer Well-Known Member

чиста правда, але ! треба пам'ятати , що шлунок не смітник, і не "кидати" все підряд :)

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну в мене брат ще підліток, все йому цікаве... тому він тоже не міг витримати щоб той мяч не надути... надути до кінця не міг, то дув через трубку:))) надув до кінця!!! :)

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вже троє...

А вага у Вас зменшилася?

Останнє редагування: 10 січ 2009
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А вага у Вас зменшилася?

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Умієте Ви бити під дих.По перше трохи зменшилась,по друге потрібно циганську голку,по третє в мене набагато покращилося здоров"я відколи перестав їсти білий хліб і макарони(сустави і кишківник)Треба б ще трохи відчуття міри,тоді б і вага зменшилась.В принципі переходив на дієту через здоров"я а не через вагу.

• Подобається Подобається x 7
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

я їх і не їм... заважко на травлення... потім ходжу така, ніби камінням напхалася.. правда інколи тяне на свіжоспечений білий хлібчик... але то напевно в гостях тільки, вдома всі чорний їдять...

• Подобається Подобається x 8
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Оту...
    голку теба постійно носити з собою...
    І встромляти..в стілець..на який хочеш сісти..для чрєвоугодія...
    А то..знайомо...
    но сядеш...
    і перше..друге...третє...і...кОмпот...

• Подобається Подобається x 8
  11. Summer

Summer Well-Known Member

макарони теж корисні , а саме від якісних, з твердих сортів муки не поправляються. Візьміть італьянців, вони просто обожнюють пасту, вона в них і на будень і на свято ,і шо там надто повних не має. Плюс якщо їх правильно приготувати, а саме не доварити + заправити оливковою олією, ммм смакота! :yes::nyam2:

• Подобається Подобається x 7
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Корисні не спорю,але тільки тим людям,група крові яких позволяє їх їсти.Ви коли прочитаєте цю книгу,то зрозумієте.Діло не в тому що це чиясь забаганка.Все діло в тому,що є речовини,котрі для одних благо,а для других яд.В пшениці,картоплі,помідорах і в багатьох інших продуктах є такі речовини рицини,соті долі міліграмів яких визивають аглютинацію крові людини.На якомусь сайті прочитав,що Аль Кайда закупила в Україні шість лабораторій по виготовленню рицинів,і за допомогою них створює смертельну отруту(може байка але за що купив,за те і продаю. http://pisaka.com.ua/?p=184#more-184 )

13. molekyla

molekyla Member

От я сьогодні заставила себе стати на ваги, і що---маю додаткові 2 кг! Зганяю все на період зими (мало руху).Сподіваюсь до весни наберу форми

14. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

це добре коли людина може контролювати свій організм. от я наприклад випю стакан води і можу поправитись на 2кг. для мене це норма. рухаюсь вроді теж нормально, робота не сидяча... мама вже зі мною почала сваритись, шо я як пампушок і ніц не роблю для того шоб схуднути.

15. natty

natty Well-Known Member

І в мене перша. Я в певний момент цікавилась таким харчуванням і маю той список. Але якось дотримуватись не виходить: хліба не їм ітак, особоливо білого, а от гов"ядину теж не дуже люблю, взагалі м'ясо їм рідко.
    Але то таке. Знаєте, мене трохи бере сумнів щодо того харчування. Є ж якісь загальні закони засвоєння продуктів, їх корисності. Наприклад, в однієї знайомої по групі крові не можна їсти капусту, іншій - помідори, мені - апельсини. Але ж то загальновизнані носії вітамінів, клітковини, інших корисних речовин...як вони можуть шкодити здоров'ю і як на то впливає група крові? Людей мільярди, а груп крові всього 4, як на мене, занадто огульний підхід :dntknw:

16. natty

natty Well-Known Member

Може поправляєтесь від того, що вода затримується в організмі? о_О
    Я б радила в такому випадку перевірити обмін речовин, гормони щитовидки дадуть якусь картину. Буває, що людина в спортзалі 5 разів на тиждень, а не худне ані на грам, бо якщо проблеми з метаболізмом, то кожен з'їджений шматок перетворюється на зайвий кг.
    Ще важливо їсти правильно. Можна їсти мало, а не худнути, або й поправлятись. :cry:

17. natty

natty Well-Known Member

маленьке доповнення: і їсти без м'яса :)))

• Подобається Подобається x 3
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене вроді перша:) то до білого хліба, мяса, макаронів і апельсинів мене не тяне... видно організм сам регулює шо йому треба...

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні то вона про воду сказала а про булку з маслом і печення з сметаною на ніч забула.По собі знаю.
    На світі ніде нічого просто так не береться і нікуди не дівається-закон збереження енергії.:):):)
    Для першої групи якраз говядина-самий корисний продукт.
    Я розмовляю часто з людьми,яким за 80.Випитую якраз що вони їдять.ПРавду Ви кажете Багіро,люди за роки методом проб і помилок самі вчаться,що їм корисно а що шкідливо,не знаючи навіть про існування тієї книги.

Останнє редагування: 11 січ 2009
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє..:nea:
    Ліпше їсти мнясо..
    Без макаронів...:sorry:
    но трошки...
    не ванєнку!:ireful1:

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)