Ім'я Для домашнього улюбленця

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Бійцівська Рибка, 10 гру 2008.

?

Як ви б назвали домашню тварину?

1. Простим людським ім'ям

8,3%
  2. "Тваринним" ім'ям

12,5%
  3. Екзотичним ім'ям

0 голосів
    0,0%
  4. Залежить від тварини

79,2%
  1. Можете мне не поверить, но у многих моих рыб есть имена. Сомы - Яша и Лёша.

Анекдот в тему:
    - Сынок, ну как ты решил назвать котёнка?
    - Я назову его Абрам.
    - Ты что! Это человеческое имя! Давай назовём его, например, Вася...

• Подобається Подобається x 4
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Може це і вигядає як з анегдоту, але в мене є котик і його звати Вася. Живе моя тваринка в мене вже дев*ять рочків і я його безмежно люблю.
    Історія, чому Вася називається Васею:
    Було в ті часи коли я ще юною була і кохала одного такого Васю. Хлопчина був непоганим, стосунки в нас гарно розвивалися... але не склались планети і ми розійшлися. Він пішов нічого не сказавши. В дідуся якраз кицька народила. От прийшла я до нього в гості, дивлюся, а по хаті Васька бігає. Такий весь в білому пушку, а очі хитрі-хитрі. Ну я того котика у куроточку і до дому. Приношу... Спершу всі були проти нового співмешканця, але згодом змирилися і так ми живемо разом. Брала Васька на руки і казала "Ну що тепер Вася ти - мій і що хочу з тобою зроблю... захочу лапу відірву, захочу вухо відкушу..." Котик на мене дивився перестрашиними очима... він ж не був винуватий у тому що його тьоска дійсно вартий того щоб відірвати... відкусити...

• Подобається Подобається x 6
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене кішку звати Марфою.Кошеням така страшна була, що ну ніяке ім"я їй не підходило.Називали просто...Лахудрою.А потім десь через пару місяців стала вже на більш-менш схожа на кицю.мама назвала її Марфою.Як на мене, то кращого їй і не придумаєш.Дуже всі її любимо.

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

а як ми купили песика, то він вже мав ім"я - Бім, та й паспорт вже був на це ім"я виписаний. А повне його ім"я(наша домашня версія) - Біма Львович Краківський (купили ж його на Краківському у Львові). Так само і називали кота повним ім"ям - Тимофій Львович, але переважно - Тімуся. Або Біма і Тіма :)

• Подобається Подобається x 5
  5. egoistka

egoistka Well-Known Member

Подарували нам хлопці в інституті на 8 березня тушканчиків:) то я зі своїм дуже довго носилась не знала як же це чудо наректи, може з два місяці тушканчик був безіменний, ... а потім подивилася на цю манюню..і лишилася вона в мене Малявка:)

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А один знайомий викладач назвав собаку... Ервін.:dntknw:

7. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А у нас вдома пес надворі Біма і був котик Тіма, але пішов гуляти.. і ось уже скоро рік, як немає.

Але є зараз киця Маркіза, теж була страшна малою, а зараз красуня. І є кіт Марф - рижо-карамельний, трохи як ми кажемо, бракований, бо як іде, то трохи криває на лапу і задні лапи якісь дуже довгі,як у крілика. Його купив мій коханий за 40 грн. по оголошенню, причому кіт був уже трохи великий, десь напевне мав пів року, хоча йому сказали, що кіт має 2 місяці. Тій хазяйці кота подарували, а вона не любить котів, тому вирішила продати. Видно, що кота не любили, бо досі дуже перестрашений і іноді може напасти. Але милий і хороший. Та пані спочатку думала, що то киця, і назвала Марфою, потім виявилось, що то кіт, ото так Марфа стала Марфом, іноді кличу його Марфутка, а мама каже Марфа, бо кіт звик до свого імені.
    А так завжди були Васьки, Мурки, одного разу була Маця, песик Діна, папуги Кеша і Чіко. Ще був кіт Пірат, бо мав навколо одного ока чорну шерсть,як плямку, попав під машину, бідолаха.

В сусідки киця Марсія, в іншої киця Цьома і песик Міка.

Останнє редагування: 11 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

У мене кота звуть Федот.
    А чому - ніхто не може пояснити. Просто глянули на нього, коли нам принесли ще кошеням - і одразу вирішили. Федот і все. :)
    А собачку в сестри звуть Бідний Йорик. І він таки бідний, бо двійко моїх племінниць влаштовують йому веселе життя :)

9. Чупага

Чупага Well-Known Member

Мене трохи збентежило що галичани цього вже не розуміють.
    Дають християнські імена петсам або скотіне-бидлу.
    А це богохульствіе о_О
    Я не за те що б драть скальп з вчительки назвавшей ведмедика Мухаммедом, але і це не по хрiстиянську.
    PS
    Обдирати скальп теж не по хрістіанскі, тому краще дотримуватися доброй традиції

Останнє редагування: 11 гру 2008
  10. Веда

Веда Well-Known Member

А у нас была кошечка Лапа (Лапочка). Жила с нами 15 лет, второй год ее нет... А мы никак не решимся взять другого зверька.

• Подобається Подобається x 1
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Пса зову псом ,кота котом - не така шкода як здохнуть.Бабулькины кони всегда имели имена.
    Передставьте была хрюшка Маруська , забили на Св. Андрея.Наделали колбасы ,через год её дочку Гануську забьём ,пусть пока подрастет ,приезжайте к нам в село на Гануську.:)

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в мене котик Тигрик:) - тому що звір (ТМ):))

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а моя бабця за літо відгодовувала підсвинка....
    чомусь завжди називала "рузя"...
    один раз взяла два підсвинка і не знала, як другого назвати, то я назвав "ем сі хамер".... :)))

14. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

У моєї бабулі, в селі, колись була мода всіх домашніх тварин називати іменами героїв популярних тоді серіалів. Була кобила Маріанна, кнур Блейк, навіть був бичок Хуан-Карлос :)

• Подобається Подобається x 5
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колись у Штатах познайомився зі стареньким грекокатолицьким священиком (українцем).
    Він показав мені своїх псів, назвав їхні (людські) імена і пояснив, що в галичанських традиціях давати тваринам людські імена.

А через кілька років я запитав одну львів"янку, чи продовжується ця традиція?
    Вона дуже здивувалася - "Вперше чую!"
    - А як звуть твою собачку ?
    - Люся! :) :) :)

Останнє редагування: 14 гру 2008
    • Подобається Подобається x 9
  16. Alias

Борисе, вже давно нічого не чути про походеньки Вашого кота.Як він там? Розкажіть:)

• Подобається Подобається x 2
  17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

У сусідки колись була кішка, то називали її Бейжа (як у відомому на той час серіалі), кішка дуже любила гуляти з котами.
    Ще знаю, що у селах популярне для корови ім'я - Калина, особливо, коли корова рудого окрасу.

18. Alias

А у нас корови переважно Марти, бички -Борьки :)

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

На Кубане звичайно козли- Борькi

• Подобається Подобається x 2
  20. У моего дедушки был козёл Боря, ещё когда он маленьким был. Очень умный был козёл.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)