Справжнє обличчя еміґрації

Тема у розділі 'Країни і міста', створена користувачем coolzak, 7 гру 2008.

?

Ви б переїхали за кордон?

1. Так

15 голосів
    42,9%
  2. Ні

7 голосів
    20,0%
  3. Я за кордоном

13 голосів
    37,1%
  1. А что его тянет туда? Нищета? Голодные дети?
    Я не против эмигрантов. Я против манкуртов. Тех, которые предали родину, покинули её. А теперь на ломаном украинском/русском/китайском рассказывают, как они любят родину. Сам напрашивается вопрос: А какого хр*на ты за границу сбежал, аж пыль из-под копыт летела, если так обожаешь родину?! Обожал бы - жил бы там. Точка.

Лучше бы денег Украине дал - сиротам, инвалидам... Пардон, языком молоть всякий может. А как что-то конкретное - в кусты.

Останнє редагування модератором: 11 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Допомагають.
    Коли були повені, то створили цілий комітет, я навіть маю те, що розсилали в твердому та електронному варіянті. Крім того, мали людей на місцях, бо владним особам та структурам не довіряють більше. Стараються своїх звідси висилати туди, аби переконатися, що гроші й речі дійдуть до тих, хто цього потребує.

• Подобається Подобається x 5
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ніхто не знає,які життєві обставини змусили ту чи іншу людину емігрувати...тому не маю права осуджувати таких людей...

• Подобається Подобається x 9
  4. gryvul

gryvul Well-Known Member

Маючи безліч знайомих зі "старої" еміграції, може сказати, що всі вони - духовно скалічені люди із невизначеною громадянською лояльністю, любов`ю до вигаданого ними ж образу України і наміром всіх нас повчати, як нам будувати державу, яку вони собі вимріяли і вибороли для нас.
    При цьому завжди згадую цікаве тест-питання: На чийому боці буде воювати емігрант, якщо війна почнеться між США і Україною?
    Крім того, в нас "діяспору" називають покемонами (покет монстерс - кишенькові монстри). Не стільки з мультика, як щось маленьке, шмаркате, страшненьку морду має і пакостить багато...

• Подобається Подобається x 2
  5. Liliyah Romanova

Рибко, іноді на відстані любити легше. :)

Дають-дають. Ніби невідомо, ДЕ ті гроші осідають іноді. Ви думаєте, то так легко дати, як вам на форумі писати?

Останнє редагування: 11 гру 2008
    • Подобається Подобається x 7
  6. coolzak

coolzak Well-Known Member

Більшість еміграції нової хвилі чітко розділяє Україну як країну(уряд.політика .економіка)і Україну як Батьківщину.І люблять те друге.Особисто я не бачу для себе можливості побудувати нормальне життя в Україні зараз і тому питання повернення в даному часі не стоїть хоча завжди це буде рідна земля для мене(тому і пописую тут)

7. Они зарабатывают намного больше, чем мы.
    Украина - это Украина. Нельзя её делить на родину и что-то другое. Уезжайте, то потом не рассказывайте, как вы её любите. Если и рассказываете, то либо вернитесь, либо помогите на деле. А то как-то странно получается: и не туда, и не сюда. Нехорошо.

8. Liliyah Romanova

Дитинко, будете на себе заробляти, годувати сім'ю, тоді будете людям їхні гроші рахувати. То вам здається, що тут гроші на деревах ростуть. Люди більше заробляють, але оплати й податки тут вищі.
    Зрештою, чому українські міліонери лише під себе гребуть? Чому сиротам не допомагають? Лиш з Америки можна помочі чекати? Цікаво чому?

• Подобається Подобається x 9
  9. А чего ж тогда уехали, раз зарабатывают так же?
    Из Америки помощи не жду. У меня тоже небогатая семья, намного беднее, чем многие американские. Это низко. Что, мы такие козлы, что без дияяяспоры себя не прокормим?!

• Подобається Подобається x 1
  10. coolzak

coolzak Well-Known Member

а без істерики можна?

11. Mavpysuk

+1000.....

• Подобається Подобається x 4
  12. А я без истерики. Просто мне за державу обидно. За нашего президента, который этой дияяяспоре ноги лижет. За что? За "патриотизм"? За любовь к Украине? Ни за что. Такие же люди, как и мы. Не хуже и не лучше. Только живут намного лучше. И всё.

• Подобається Подобається x 4
  13. Mavpysuk

Щоб жити нормально ці люди багато чого пережили....ностальгію і т.д і т.п....чи Ви думаєте, що приїхали вони і все на "блюдечку з голубой кайомочкой"??

14. Liliyah Romanova

Почитайте про чотири хвилі діяспори і буде вам щастя.
    Ви знову легко напрошуєтеся на те, аби вам надавали по штанцях.
    Можна й без істерик. Не всі такі, як ви. І ціле щастя, бо би було нудно на світі жити...
    Тим паче, особисто ВАМ діяспора нічого не дала. Чи того такі верески й здіймаєте?

15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Шановна...Вам визначитися треба,або...віку набратиcь і дорослою стати,коли про Україну і українців роздумуєте своїми можливостями.Або не "дьоргатись",як риба на крючку...Звиняйте за різкість висловлювань!
    :)

16. Мне надавали? За что? За то, что я не люблю оборотней?
    А зачем вы про 4 волны?. Те, что эмигрировал по политическим убеждениям, давно умерли.

Сразу видно, кто эмигрант.

Останнє редагування модератором: 11 гру 2008
  17. Liliyah Romanova

Рибцю, починайте вже від нині допомагати бідним. Чого не емігрантів киваєте?

• Подобається Подобається x 7
  18. Я небогатая. А они по сравнению со мной - да. Имеют большие дома, по две машины, каждый год отдыхают за границей.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Акваріум на Миколая подарувати в притулок?

20. Liliyah Romanova

Вибачте за відвертість, але якщо ви знаєте щось посередньо, або взагалі, то краще йти вечеряти.

Ваша "обізнаність" вражає.
    Думаю, в цій темі ми від вас усе довідалися. Далі пропоную вам більше читати, ніж писати.

Останнє редагування: 11 гру 2008
    • Подобається Подобається x 13
а де твій аватар? :)