А вас дражнили?:)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 лис 2008.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І давала списувати..щось не допомагало..і з хлопцями билася,коли дууууже мене діставали,і з дівчатами...
    ага..і мені згадувати не хочеться..Слава Богу,все вже позаду...

• Подобається Подобається x 9
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж не люблю згадувати школу.Не мирилася з дівчатами, більше знаходила спільну мову з хлопцями
    Ну не слухали ми з сестрою попсу!!!через те й проблеми були, навіть бити збиралися нас:)

• Подобається Подобається x 10
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

так щоб дражнили - не можу сказати, бо не вмію ображатись довго на людей, з якими постійно спілкуюсь.

в школі називали ПАнюшка(наголос на "а" першому), Нафтуся, Туся. дядько дражнив "Євтасенією", а потім вигадав "Тася" - то як вчепилось - то досі більшість друзів так і кличуть мене. маюнка - інтернет-ім"я і ще для кількох людей... Норбі - для бест френд.

мама "гарбузиком" кличе.

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Дуже-дуже класне :good: вигадав Ваш дядько. В мене асоціюється з родиною - так тітку свою Наталю ще й досі кличу, хоч вона вже "величенька дівчинка":lol: Правда, раз доводилось довго пояснювати її синочку (коли був маленький) хто ж така Тася. То він ше нас переконував, що вона просто мама:)
    Загалом в нас так скорочували імена завжди ("родинна звичка":pardon:) Була Тася, Буся, Олюся, Тусь...я - Мася:smile:

• Подобається Подобається x 8
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мене дражнили і ображали бо завжди була повненька. І дуже знущався з мене вчитель фізкультури. В училищі дівки сміялись що у мене не було хлопців, а як були хлопці то дівки злостились бо файні кавалєри на грубу Маруську заглядались. Я вам кажу. Тим бабам ніґди не вгодиш. В мене через багато невдач в підлітковому віці з*явилась ціла низка комплексів. Одна однокласниця навіть мене посварила з моїм хлопцем а я так ніколи і не дізналась чому.

З хлопцями мені також було легше товаришувати.

• Подобається Подобається x 13
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мені в школі дали кликуху - двоповерхова єврейська модифікація мого імені. Спочатку думав - просто так.
    Потім з"ясував - це було ім"я та прізвище одного дідка, який грав у парку в шахи-бліц на гроші і шахраював.
    В тому парку була наша "розширена" тусівка.
    Друга частина кликухи так прижилася, що ті, хто мене не бачив, вважав моїм прізвищем.
    Якимось чином кликуха перетягнулася в інститут і на першу роботу.
    Пізніше бувало, це рятувало від розбірок - шукали людину з таким прізвищем і ніхто на мене не думав.

А тепер - як ми дражнили інших:
    В інституті був у нашій групі такий собі "специфічний" хлопчик, прізвище на "Я". І до нього причепили кликуху "ослик Іа-Іа(прізвище)".
    Він надихав на творчість - про нього видавалися альманахи - вірші, малюнки, пісні. Навіть на військовій кафедрі був "андерграундний марш" про ішака.
    Що характерно, він не ображався, бо завдяки цьому був у центрі уваги.

Останнє редагування: 15 лис 2008
    • Подобається Подобається x 14
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

дражнили, особливо дівчата які заздрили... бувало і дуже жорстко(

по житті друзі прізвище коверкають і так кличуть ... в підлітковому віці кликали Ксена (ло серіалу про принцесу-воїн).. більше нічого такого не памятаю...

8. Зануда

Зануда така зануда

:blush: А я по життю "Забавка".:pardon: Як у першому класі перекрутили від Забави так по нинішній день. Я дурненька колись ображалась, навіть прізвища свого не любила, але з часом мені це перейшло. Мати таке прикольне прізвище - це ж круто! :cool:
    А ще якось у ліцейські часи були ми в гостях у одного товариша і його мама так активно пригощала мене цукерками "Барбарис", а потім ще й "на дорогу" повні кишені напхала, що товаришу нічого не залишилось, то він мене потім ще довго Барбарискою називав :biggrin:
    А форумна Зануда виникла абсолютно спонтанно. У момент реєстрації тільки це чомусь у голову і прийшло :crazy:
    Але не дивлячись на мій майже 10-річний стаж під іншим прізвищем - я всеодно досі "Забавка" ;) :mocking:

Останнє редагування: 14 лис 2008
    • Подобається Подобається x 14
  9. dArt

dArt Well-Known Member

Москалем дразнили, когда перешел в украинскую школу, ничего, пошло на пользу, правый прямой в нос хорошо в те годы отработал :)

• Подобається Подобається x 6
  10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а мене москальом не називали, хоч і вчився в українській школі...
    скажіть, пан дарт, а з якої причини вас так називали? о_О

• Подобається Подобається x 5
  11. dArt

dArt Well-Known Member

По причине того, что перевелся в 2 последних класса из русской школы, о чем было объявлено классной преподавательницей во всеуслышанье. Да и историк при входе в класс приветствовал следующим образом:
    Витаю вас друзи та ворогы (суровый взгляд в мою сторону) укоаинськои нации)
    Пусть земля ему будет пухом, спился бедняга :)
    К стати в русской школе у нас было КАТЕГОРИЧЕСКИ запрешены какие либо оскорбления на национальной почве, когда кто то кого то обозвал жиденком, разбор полетов был на 3 дня. А вот в украинской это было в порядке вещей. Возможно мне не повезло, но выводы сделал :)

12. duncan

ясно!.. :)
    у всьому винен пияк-історик!.. :)
    чи не про "тридцять п’яту" ви мовите?.. :scratch_one-s_head:
    розказували мені, що років 10 тому там і скінхеди вже водилися... ;)

• Подобається Подобається x 3
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Это какие годы были?
    С Вами согласен.
    Нас за это весьма сильно драли.
    СШ №35 города Львова.
    1967-1975.
    А потом я в город Калинин укатил (сейчас и до ВОСР город Тверь) в суворовское училище.
    По окончании ОПЯТЬ во ЛЬвов.
    В ЛВВПУ.
    Маза была, однако.

• Подобається Подобається x 2
  14. duncan

палковнік, а можна я вгадаю, як вас дражнили?.. ;)
    спочатку лейтенантом, потім старшим лейтенантом ... :)

• Подобається Подобається x 12
  15. Alias

А шо, у Львові тільки одна школа була російською?

• Подобається Подобається x 1
  16. dArt

dArt Well-Known Member

Нет, Пупер, общий менталитет.

Просто нам с Полковником посчастливилось учиться в одной и той же школе, правда в разные годы.
    Русские школы были.. разные и сильные и слабые и хорошие и плохие. Сейчас еще осталось несколько всего. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  17. duncan

пан дарт, абсурдне ваше твердження про "спільний менталітет".. :)
    у моєму класі було багато росіян та дітей зі змішаних сімей, близько третини, ніхто ніколи їх не називав москалем...
    у перших класах ще була юдейка -- дзвінка мороз, ніхто її ні "жидівкою", ні "єврєйкою", ні ще якось не обзивав...

до речі, "дражнити" -- це не зовсім українське слово...
    є українське слово, але в російській воно має матюкливе значення, тому я його наводити не буду..
    є не менше трьох: 16, 35, 6? (на зеленій)...

18. Alias

здається я його знаю:smile:

ну про шосту мені відомо:)

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

а 50та то хіба не російська?? її ще полтінніком звуть... може хіба нова...

20. Это имя?о_О

а де твій аватар? :)