Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ясно. :scratch_one-s_head:
    Спишемо на "звичайний понєдєльнік".

2. левиця

левиця Well-Known Member

Як мене дістала та політика з її вимахуванням. Вибачте за слово. Телевізор практично не дивлюсь, хіба шукаю якийсь хороший фільм і то не знаходжу. Добре, що на форумі щось порадять. Значить не все пропало.

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Степанич революцію тоді треба було робити.І вже всі це признають.Не ради теперішніх вождів, а ради того щоб вожді всі і тодішні і теперішні зрозуміли що з народом жарти погані.Хоча українці і дуже терплячий народ, але бидлом себе почувати не хоче.І якщоб все повторилося спочатку, мені здається, що більшість українців пішлоб на майдан знову.Степанич згадайте туди йшли всі і російськомовні і україномовні.Людям хотілося свободи.Люди хотіли щоб вони могли обирати по-справжньому.І діло не в тому , чи виконали обіццянки вожді майдану, діло в тому що революцію виграв в першу чергу народ.

• Подобається Подобається x 3
  4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Будь-яка революція - зло! Будь-яка, будь-де, будь-коли. Зло. А проти "жартів" не НАРОД кипішував, а ТОЛПА. Різні речі. Що стосується "майдану-2004", то в кінці грудня 2004 був в Києві у відрядженні. На Хрещатику ВОНЯЛО як у свинарнику. Фізично ВОНЯЛО. Але, визнаю, народ не був агресивним. У мене на машині був прапорець ПР, водій хотів зняти, мовляв, машину поб"ють. Я заборонив із принципу. НІЯКИХ ПРОБЛЕМ!!!

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не згідний.Влада повинна знати, що вона підзвітна народу. Якщо весь народ буде вважати революцію злом, то ми дійдемо до тоталітаризму. Тоді влада може з народом робити те що захоче.У всьому цивилізованому світі, періодично проходили революції,щоб доказати владі, що вона все-таки повинна зважати на народ, бо інакше буде зметена, так як вода під час повені змітає все на своєму шляху, весь той бруд,який люди викидають в навколишнє середовище.Таким чином природа очищається.Очищається і суспільство під час революцій.Не буду з вами спорити, що революційні міри-це крайні міри, але на жаль вони інколи бувають потрібні.

6. левиця

левиця Well-Known Member

Тепер мабуть назріває новий конфлікт між владою і народом. Вже починається затримка зарплат, можливо і підуть скорочення бюджетників. Цікаво, чи народ прийме якісь міри? Ми ж ніби цивілізовані і маємо "право" відстоювати свої інтереси!

• Подобається Подобається x 1
  7. 20 мільонів найближчим часом втратять роботу. Це прогноз по всьому світу. І причина - світова криза. Гадаю, що тупо було б робити з цього Майдан.
    ЗІ По темі - Яценюк йде на вибори з Блоком Ющенка. Хоч немає ще ясності, але цей факт я схвалюю.

8. zet

zet Дуже важлива персона

лучше не и скажешь....
    Народ голосует во всех опросах против очередных перевыборов, а что б деньги лучше на борьбу с кризисом направили... А президент напыщенно из телевизора вещает о своих личных неурядицах с премьером, которые возможно разрешить только перевыборами за бюджетные деньги....

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Кто Вам такое сказал??????о_О
    Лично я за выборы!!!!Пусть БЮТ окажется в заднице со своими обманками,
    типа контрактной армии!Не сделала?На фиг с поля!!!!:mocking:
    И деньги то не есть большие ...по 10 грн на человека,включая младенцев!!!:haha:
    П.С.А за Президенство,я токо за ЮЛЮ!!!!!:good:

10. zet

zet Дуже важлива персона

Фигу им, а не деньги... :ireful1: Пущай из собственного кармана проплачивают, а в мой не залезают, там и так не густо...:nea:

11. Полковник

Полковник миється в бані

Читатель, простите дремучесть.
    А БЮТ и Юля - это не одно и тоже?

12. zet

zet Дуже важлива персона

Читатель просто ее на место Януковича метит для повышения рейтинга партии Регионов... Два в одном, так сказать...

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

даже - три в одной... :)

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

нє...
    то з нашою (їхньою) Україною - блізнєци-братья...

15. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Рука руку миє. Наш "український" політикум нагадує мені плівки Мельниченка.
    Вони є а користі з них жодної.

Останнє редагування: 24 жов 2008
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому так, поясніть свою позицію.Не хватає гарантові авторитету?Потрібно Яценюка, щоб підняв?

17. Мені завжди приємно бачити як об'єднуються хороші люди. :)

18. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я відчуваю, що в парламент пройдуть 4 сили: БЮТ, ПР, КПУ і Свобода. Це буде весело :) (особливо КПУ з Свободою).

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це Ви про НУПР? Чи ПРУН, чи ПРУНЄЦ,чи НУПРЄЦ.Так класне об"єднання."За вибори в період світової кризи" називається.

Останнє редагування: 25 жов 2008
  20. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Маєм владу, що нас має, а не навпаки. Що робить?

Відповідь на це питання може бути і в сучасному українському менталітеті, де пан чи начальник завжди правий, завжди розумніший і цінніший за свого підлеглого.
    Щиросердечно переконаний, що ні Тимошенко, ні Ющенко не мають більшої цінності для суспільства, ніж добрий наладчик електроніки, водій, вчитель...
    Біда в тім, що українці в своїй більшості підсвідомо себе рахують меншевартісними за тх же бандито-депутатів чи мерів, чи директорів заводів. У всякім разі у мене таке склалося враження.
    Коли здоровя простого хлопчини буде тої ж вартості, що і Президента, і той хлопчина зможе при потребі миттєво потрапити до Австрії на лікування, лиш тоді заживемо по людськи.
    Країна є для людей, які всі рівні перед Богом, а тим більше перед своєю вибраною владою.
    Звідси висновок - шануймося, коли ми того варті! А ми таки чогось варті. Кожен з нас. Не так?!

Останнє редагування: 28 жов 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)