Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Як вберегти себе (і сусідів) від сектанта

пан мих, ви про це розказуйте в іншому місці....
    там, можливо, вам повірять...
    ага, а ще шарпають цих дівчат, одяг з них здирають....
    особливо, коли цих "поливальників" багато і вони хтиво гигикають, бо знають, шо у свому стаді їм майже ніц не загрожує....
    звідки вони воду беруть -- я просто мовчу...
    свідки до вас частіше приходять?
    два рази на рік?...
    чи три рази?..
    о, цілих два рази на рік!...
    це ж така турбота, про яку тре скласти цілу гілку на нашому форумі!...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз кажу. За всю свою історію не бачив, щоб священник займався збором грошей.

Додано через 45 секунд
    от чого вони втікли до СЄ.:borat:

3. duncan

ну, як принципово відмовляєтеся бачити -- то й Бог з вами...
    втікли?...
    як це можна "втікти" до свідків Єгови?...
    може поясните (звичайно, якщо зможете).. [​IMG]

пс. а чого ваші дівчата тікають до монастирів?..

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Дурна тема! В Америці повно різних і християнських течій, і інших релігій. І ні від кого не треба вберігатися. Якщо дійсно чи Свідки, чи мормони перепиняють, щоби своїм переконати, то такі слова, як :"Дякую! Але я все знаю і теж віруюча." допомагають за раз. :) І вивіски тут є проти реклами, а не проти якоїсь релігії. Так що хто не знає, не додумуйте!
    А ще згадайте неписане правило - чим більше хочеш від чогось вберегтися, тим скоріше воно тебе настигне. :) Так що пускайте все на самоплив. Ніхто нікого ні в яку "секту" не затягне примусово. :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

мають Боже покликання, а ви думали, що через те, що їх на поливаний понеділок поливають?

Додано через 1 хвилину
    +10!

6. Злата

Злата Well-Known Member

після того як стала сидіти з дитиною вдома почала рахувати - кілька разів на МІСЯЦЬ!!!!
    немаю нічого проти на вулиці - дійсно кажеш: дякую не цікавить і ніхто більше не займає, але коли ти в себе вдома (в свому приваті) по кілька разів бігаєш до дверей, залишаєш дитину, щоб їх відкрити і сказати "не цікавить" як на мене це вже ЗАНАДТО
    симпатизую тим, що сидять на вулицях зі стендом і нікого не займають, як хтось захоче поспілкуватись може підійти, в офіс - це ще можна подумати, але ходити по квартирах це вже ЗАНАДТО

• Подобається Подобається x 6
  7. duncan

переважно таких дівчат не чіпають...
    якось природньо так сталося, що чоловічу стать вони переважно мало приваблюють...

і якщо ви так гарно тямите, чому ваші дівчата тікають до монастиря, то скажіть: без статевих стосунків жити -- це нормально?

це ви кому написали?

якщо сказати свідкам "будь-ласка, не приходьте до мене, я ходжу в традиційну церкву", то ви їх не побачите, як мінімум, кілька років...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви подаєте ті речі якось дивно. Невже ви думаєте - що то так просто - втік і все. От втечіть у монастир.ви ніколи того не зрозумієте, бо у вас нема покликання. Це все одно, коли би годинникар переконував чоботяра, що у нього найкраща у світі професія. Людина йде у монастир і їй там добре, вона щаслива там бути. То є особливе покликання - посвятити себе НЕ мирському, а постійній молитві. То не кожен зможе, жертвуючи багатьом.

• Подобається Подобається x 2
  9. duncan

ну, ваші слова про "втікання до свідків" чомусь вам дивними не здаються...

менше пафосу, пан мих....
    я розумію, що панночкам це подобається, але тоді ви поступово ухиляєтеся від теми розмови... [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

будьте справедливі, то ви перші те словосполучення вжили.

Додано через 45 секунд
    чим подобається? Ніколи не мати дітей?

11. duncan

справді?
    це також я написав:
    пафос продовжується?... [​IMG]
    олена_иа, і ви тутка?...
    до вас також свідки по кілька разів на місяць грюкають у двері?.. [​IMG]

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупере, так я вже був би забув про СЄ та стукання у двері, а ви все нагадуєте і нагадуєте.
    Краще давайте посперечаємося про догми віри.

13. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Цікава ідея щодо напису, але чи допоможе? До нас також полюбляють заходити. Коли я вдома, то нічого страшного, просто вибачаюсь - "мені того не треба". Але коли вони стару маму до дверей ганяють.... Вона ж бо хвилюється, думає, що то щось важливе, і просто не може проігнорувати дзвінок.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

я також так робила, але коли мені своїми дзвінками в двері розбудили дитину (тоді ще маленьку) і після того як я відкрила двері сказали : поклич когось старшого, то мене чесно кажучи трафило!!!!!!

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Якщо тутка - це про мене, то я мала на увазі покликання і монастирі. Мені пощастило у свій час побувати в гостях у старенького о. Володимира Стернюка, архиєпископа УГКЦ. Вн був світлою людиною, любив молодь, і коли ми з дівчатами з церковного братства прийшли, щоб привітати його з іменинами, зробив нам невеличку екскурсію. Жив він дуже скромно, зі всього його багатства був лише образ, який під час війни врятували від вогню, і бібліотека. Все! Як він казав: "я монах, і мені все це добро ні до чого". Не буду тут описувати його складне життя, через що йому довелося у житті перейти, скажу тільки, що біля таких людей відігріваєшся душею. У ньому не було ні пафосу, ні гордості, ні зверхності, хоча на той час він був головою УГКЦ. Я не можу говорити абсолютно за кожну монахиню, але більшість з тих, з якими мені довелося спілкуватись, мають у собі щось особливе, ніби якесь світло.
    А що стосується СЄ - років з 15 тому якраз приходили декілька разів на місяць, причому одна і та ж сама молода пара, і на них справді не діяли наші переконання, що ми ходимо до традиційної церкви. Зараз такого нема, що правда, то правда. :)
    І взагалі, проти СЄ не маю абсолютно нічого проти, хоча багато в чому з ними не можу погодитись.
    На мою думку, релігійні переконання - це особисте, і комусь щось нав"язувати (це я в загальному) - невдячна справа. Краще починати покращувати світ із себе.

• Подобається Подобається x 4
  16. duncan

та ні... [​IMG]
    "тутка" це антонім "тамка"....
    скажіть: чи не викликає у вас сумнів, що це воно якось неправильно?....
    всі можуть назвати одного-двох знайомих попів, і ставлять їх у приклад...
    у приклад всім решта?

а свідки нікому не нав'язують, вони спілкуються виключно з тими, хто хоче слухати...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

у них просто нема нікого, щоб "навязати". Звичайна відсутність і все.

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та чому одного-двох? Хороших священиків набагато більше, але ж не перераховувати всіх поіменно. :) Мені навпаки зустрічалися один-два священики "без покликання", але обговорювати їх тут все-одно не буду - Бог їм суддя.
    А що стосується свідків, то знаєте, фанатики бувають у всіх релігіях. Бачила як сердитий дядько-свідок кидався на студентів, які мирно сиділи під політехом, і вичитував, що вони прокляті, бо ходять на дискотеки. Як думаєте, сильне після того вони мали бажання його слухати? Також не сприймаю, коли деякі особливо "ревні" сільські священики починають забороняти жінкам ходити до церкви у штанах або без хустини (наприклад). Що занадто, то нездорово. :)

• Подобається Подобається x 3
  19. duncan

сподіваюся, що ви самі зрозуміли, що написали...
    бо логічний зв'язок відсутній: нема - нікого - навязати - відсутність...
    ну та ладно...
    [​IMG] а відколи свідкам не можна ходити на дискотеку?...
    я, наприклад, не свідок, але коли томка підросте поясню просто: хочеш іти на дискотеку? йди! але якщо тобі там п'яний гопнік бузю розіб'є або зґвалтує -- не дивуйся...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б сказав, що за мене старший - то Джульбас - добрий пес, але має слабі нерви.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)