Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

менше 16... [​IMG]

2. Гайка

Гайка Active Member

/офтоп/ Менше 18-ти :) Повноліття це ж 18, чи я помиляюся? /офтоп/

3. zenyk

zenyk Well-Known Member

а шо перешкоджає розмовляти?

4. INGUL

INGUL Well-Known Member

східняки вважають росіян своїми братами (а західних не вважають), ходять до московського патріярхату по великих святах (а взагалі-то не прийнято на сході до церкви ходити "а шо там дєлать ???") матюкаються навіть діти, підлітки з цигаркою в зубах і з пляшкою пива у руці, скрізь слухають російську попсу, рнб-і, а дорослі співають "Там па пєрімєтру гарят фанарі, і адінокая гітара паайот, туда зімой нє прілєтят снєгірі - там вараньйо !!!" і так скрізь, у мршрутці, у тролейбусі, у трамваї. Загальна позиція така: "Ми па укрАінскі нє панімаєм, єдь в сваю дєрєвню і там с каровамі балакай на свайом укрАінскам ілі к бендерам сваім єдь". На сході не уступлять людині дорогу на пішохідному переході, більше того, на червоне світло на автівках пхнуться, ще й сигналять, що їхати їим заважаєш. Я це кожного дня спостерігаю.

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шо всі?! (с) :)

6. bayard

bayard Дуже важлива персона

А вот зачем переписывать? Что своих мозгов нетути? У нас в Харькове есть передача "Майдан Свободи", так там очень много "теоретиков" заявляют, что нам нужно куда-то идти. Зачем? Мы не евреи, а среди президентов еще не было Моисея. Пора бы своими мозгами мыслить, и не лезть ни в Россию, ни в НАТО.

7. levandivka

Шо всі?! (с) :)

Додано через 1 хвилину
    Дійсно! І ТАК сойдьотъ!

8. bayard

Я бы не стал так категорично про всех схидняков. А вообще, предпочитаю термин житель ВЧУ (Восточной части Украины).
    Далековато ходить - 800км.
    Представьте, сигарета в зубах в гораздо большей степени распространена среди детей Бангладеша нежели среди, например, донетчан.
    А вы, что в Москве, Париже, Лондоне не бывали?:) Там с этим намного хуже. Более того, привязывать малолетнее употребление спиртного или не уважение к прохожим к национальности - самое неблагодарное занятие.

Додано через 1 хвилину
    "Так", не сойдет, а передирать у соседа может только двоечник. Я лично не хочу быть таковым. А вы?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але ж не станете заперечувати,що криміногеннна обстановка на Сході(в тому ж Донецьку)набагато гірша.ніж У Львові?
    Особливо серед молоді.

10. bayard

Нет конечно. Однако это никак не связано с национальностью, а обусловлено прежде всего тем, что исторически так сложилось что на Востоке превалирует индустриальное устройство. В Харькове, например только одних ЖБК - 20шт. А если посчитать заводы... Я не думаю, что, например в Детройте или Чикаго криминогенная обстановка намного лучше чем на Донбассе. Тут много факторов. В первую очередь коллективный труд, который растворяет личность.

11. levandivka

А я не люблю ізобрєтать вєлосіпєд. :)

12. bayard

велосипеды бывают разными. Горными, трековыми, а даже - тандемами. Для чего бы это? Не задумывались? Правильно:), для разных условий. В нашем случае на кону - страна, размером с полевропы. Велосипед нужно делать "под себя", а то если быстро катиться в НАТО можно разбиться о Крымские горы, а если в союз с Россией в раскол по Днепру.

13. INGUL

INGUL Well-Known Member

мені подобається термін
    "мешканець західної України" але на сході їх називать "бендера" тільки так і ніяк інакше.
    - а Ви скажіть скільки у Харкові церков і скільки з них належить московському патріярхатові.

- а Ви пройдіться вечером - по саду Шевченко, по парку Горького і подивіться на молодь. Так то центр міста, я вже не кажу про ХТЗ, Москальовку,Журавльовку або Залютіно.

якщо в нас не спроможні зробити таку автівку як BMW чи MERCEDES, то й не триба вигадувати ровера. Те саме стосується законів.Треба не передирати, а переймати та позичати кращий досвід. А він (досвід)- у розвинених цивілізованих європейських країнах.

Додано через 9 хвилин
    тілько з нацією і зв'язана ! Злочинність має яскраво виражений національний характер. Провадили дослідження по Луганській області. Так ось, у північних районах області, де переважають за етнічним складом українці набагато меньший рівень злочинности, ніж у південних районах, заселених переважно нащадками вихідців з росії ! Більше того, красти та вбивати не вважається чимось поганим серед росіян. Це в них у крови. Так само і почуття релігійности, страху перед Богом, майже відсутні в росіян. І так було ще задовго до жовтневого перевороту, на який все прийнято звалювати. Атеізм і відсутність понять добра та зла, притаманне росіянам, і цим вони заразили східних українців, асимілюючись з ними вже 2 століття на сході. Читайте уважно П.Штепу "Московство" http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=1657

14. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Нехочу щоб мене назвали сепаратистом, але моя субєктивна думка, що Схід і Захід ніколи не буде разом.
    Менталітет людей зовсім різний, спільної національної ідеї немає і здається не буде черезте що різна національність переважає в різних регіонах в основному Українці на Заході і Росіяни на Сході.
    Чує моє серце що Україна рано чи пізно розколиться, а може воно і на краще було б, що одна що друга нації стали б більш монолітними, бо зараз "лебідь рак та щука"

P.S. Треба взяти приклад з Китайців і побудувати Велику Українську стіну на східних кордонах :)

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Стану. :)
    Только и видим - заказное убийства во Львове - за убийством...У нас давно такого нет... :)
    P.S. Тут пан нарисовал "картину" Востока Украины - прям хоть вешайся...Не понятно только, кто работет, кто национальный доход Украины поднимает... Я не пишу - только Восток, но и без него наша страна - не страна... А что до церквей - мы же не цепляемся, что Папа -
    в Италии, а не в Киеве... :)

16. bayard

Тогда я не знаю как вас величать - федералист? Вы делите Украину?
    Этот факт как-то касается наших с вами карманов? Или вас меньше давят чиновники? Или с вашего ребенка не собирают дань сначала в детсаду, а потом в школе, в институте? Касаемо Святогорской Лавры, раз уж речь зашла о церквях, думаю верующим все равно кому и зачем оан принадлежит, ведь для них она все равно принадлежит Богу, и больше никому.
    Ааааа, так вы бывали в Харькове:). Поздравляю! Кстати неудовольствие молодежью высказывал еще Аристотель, который писал, "что если современная молодежь придет к власти, спокойная старость нам не грозит", да в Саге о Форсайтах поднимаются темы наркотиков, алкоголя, деградирующий молодёжи.
    Все это больше напоминает: А вот в наше время.......
    Так я о чем? Опыт помноженный на реальную политическую обстановку выливается в правильное политическое решение. Вот против простого переписывания, я категорически против.

Додано через 2 хвилини
    Национальность у нас одна. Вгляды на будущее страны могут отличаться.

Додано через 4 хвилини
    Да и Гузар, в отличе от Шептицкого и Слепого, уже не во Львове:) (что вообщем-то правильно):)

Додано через 18 хвилин
    А теперь посмотрите на карту предприятий и заводов, и все станет ясно:). Вы ведь понимаете что есть коллективный труд?
    Уууууу, понеслось.....Опять москали во всем виноваты. Не надоело? Не надоело в себе растить комплекс жертвы? Ах моя ридна Украина, ах погибаешь, ах опять москали зенедбали...Если национальность во всем виновата, тогда скажите почему казаки стали рыцарями не по рождению и национальности? Украина - страшный, сильный, чубатый казак. Хватит рисовать ее дивчиной-крипачкой. Красота и беззащитность, лишь провоцируют к насилию своих неозабоченных рассуждениями о гуманизме соседей. Хватит лелеять свой исторический «комплекс жертвы». Достаточно уже мазохизма.

17. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Власне це Львівський бізнес хочуть під себе підмяти явно не Львівяни (конкретизувати регіон не буду).
    Тому і мочать по одному львівського бізнесмену час від часу.
    А з бандюками треба тільки на їхній мові розмовляти (на мові сили та зброї), а у Львові до такої мови не дуже звикли, тут більш цивілізованим способом бізнес ведеться.

18. levandivka

Та куди вже повільніше? :)
    Але про НАТО є окрема гілка.

Додано через 4 хвилини
    Не поділяю ТАКого формулювання. Дуже зле "пахне".

Додано через 7 хвилин
    Ніколи не говори "ніколи"... (с)

Додано через 8 хвилин
    З того часу, як всіх відстріляли? :)

Додано через 9 хвилин
    Величайте Інгулом, не помилитеся!

Додано через 13 хвилин
    Пропоную не розмовляти "на мові". Краще мовою, солов'їною.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Воистину - есть ложь, наглая ложь - и статистика...А если туда еще и национальную исключительность прилепить... Луганская область на севере - это небольшие поселки и села, с малой плотностью населения (райцентры - до 15 тыс. человек) - а юг - это города и рабочие поселки - перетекающие один в другой...И город в 50 тысяч населения - маловат для райцентра... Разница между количеством населения юг - север - в разы. Соответственно - и разница в количестве преступлений. Да и города - они более криминализованы по сравнению с селами. Исходя из этого - делать выводы о национальной исключительности одной нации - по сравнению с другими по меньшей мере странно.Если конечено не читать труды "видного специалиста" по рассовым проблемам шикельгрубера....
    Да, отстреляли довольно быстро и жестко...Уцелели успевшие "легализоваться"....Теперь у нас - ментура и сбу - главные "крыши".... Тут намекали, что за убийствами во Львове стоят - ну, сами знаете кто (читай - донецкие)...Думаю - пальцем в небо...У вас пришли те-же силы, что и у нас...В фуражках... :)
    Потому - и нет никакой информации - в чью пользу Ваши местные бандюки "отдали души".... :)

20. INGUL

INGUL Well-Known Member

- не треба все зводити до кишені, до шлунків і перетворювати українців виключно на особин, яким аби утробу напхати , і байдуже до якої церкви ходити і якою мовою розмовляти, аби смаячнор поїсти і все. Оце і є хохляцтво, східняки перетворилися на російськомовне бидло без національної гідности. А щодо чиновників - так вони всі вихідці з КПСС та комсомолу, незалежно від того помаранчеві вони зараз чи біло-блакитні. Чому Прибалтійські країни вирвалися так далеко вперед, адже стартові умови у 1991 р. були однаковими і для них і для нас, навіть Україна переважала. А тому що балтійці ще з 91 року заборонили всім хто був у КПСС займати посади на державній служби, а до влади прийшли патріоти. Призвища всіх хто працював на КГБ надрукували у газетах. Доки в нас будуть колишні комуністи та кгб-істи при владі, доти буде в Україні хаос і безлад.
    Такі поняття як патріотизм, любов до Батьківщини відсутні повністю на сході України. З цього глузують, це вважається ознакою психічної хвороби. Усюди пам'ятники лєніним, пєтровським, фрунзе, косіорам, революционерам, червоноармійцям, "освободітєлям". Назви вулиць аналогічні, совком все проссякнуто. У Харкові наприклад, на весілля всі обов'язково їдуть до пам'ятника "вєчнаму агню" біля органного залу - "пакровскава сабора" (тепер московський патріярхат вижинає звідти орган, і місто лишиться без органу) фотогравуватися біля нього і класти квіти. А те що цей "вічний вогонь" встановлено на честь перемогиросійських більшовиків-червоноармійців воювавшим проти Слобідського Куреню, який на Харківщині боронив Українську Народну Республіку - нікого це не хвилює. На Заході шанують героїв свого народу, своєї Держави, а на на сході - чужої.
    У Харкові влада міста вже 8 років не надає УГКЦ дозволу на будівництво храму, люди моляться половина у будівельному вагончику - половина просто неба, на дворі. Всі церкви в місті - московського патріярхату ! А чому греко-католики їм так поперек горла стали ? Безліч сект у місті. А тому що в УГКЦ плекають любов до Бога і України, там українська мова. Діткочок навчають українським колядкам, роблять вертепи звідти вийдуть
    добрі християни - українці. А цього як раз і бояться, бо у московському патріярхаті вирощують яничарів у ненависті до України, до української мови. Навчають дітей що українців не існує, що наша батьквщина це Русь, окупована продажними "бендерамі" яких спонсорує США і Ватикан. Що треба об'єднуватися з росією і Білорусією, заради спасіння "канонічєскава праваславія" і таке інше. Які там колядки і вертепи.

Додано через 4 хвилини
    я не "бывал в Харькове", я у ньому живу. А Вам радив би на захід України якось поїхати на тиждень-другий

а де твій аватар? :)