Хроніка апокаліпсису-3 Антихрист vs Утішитель

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 13 тра 2024.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Усьому свій час, але той час наблизився.
    Маємо терпіння і мужність, аби витримати те, що насувається...
    Скоро чи ні, але протистояння антихриста з тим, кого Бог послав на прохання Ісуса, тобто Утішителя, у найближчому часі відбудеться...
    Хайно паде вавилонська блудниця....
    Ото розпочнеться...

View: https://youtu.be/HW-ywKrOHKU?si=V90iHECsduzNKxhl

Останнє редагування: 13 тра 2024
  2. Коммунарец

Ви, @Silver bullet , може будете здивовані, а може й ні... Скоріше обуритесь, бо я теж рівно дивлюся на все те, що відбувається, хоча до 2017 року не міг стримати своїх почуттів і сліз своїх.
    Потім змінився, після того, як випробував себе у странствіях у пошуку Бога. Знайшов... І дійсно, він спокійний і стриманий, але турботливий до тих, хто його поважає і шанує.
    Фізично я трохи страждав, від збитих пальців і пухирів, але морально мені було легко. Та от, від людей мені дістається, коли майже кожний ні то що Бога, але й ближнього готов затоптати. Не всі, є й нормальні... Але їх мало... Дуже мало...
    Поки що так...далі відповім на інше, бо робота і треба подумати.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому Бог так тяжко карає українців та українську землю?

Хороше запитання.
    Живе собі людина добре, порається на господарстві, заробляє кошти, має дітей, потім онуків.
    Живе так, ніби Бога не існує. А потім враз стається лихо і каже: А чому Бог так тяжко карає?
    Тобто, коли Бог давав їй все і було добре, людина навіть не дякувала Богу. А коли прийшла буда, виникло запитання: А чому Бог карає.
    А Бог може зовсім не карати. А просто поставити людину у відповідний ігнор, навіть не у відповідний ігнор, а частковий.
    Щось подібно, до притчі про блудного сина, який сказав батькові, що він йому не потрібен і буде жити своїм життям.
    Знаємо чим це закінчилося.

І ще.
    Особисто мене дуже дивують люди, котрі ходять до церкви, фінансують її, а церква тим часом благословляє тих, хто вбиває їхніх синів(я про московський патріархат).
    Тобто, люди моляться тим, хто їх вбиває, а потім ставлять запитання: А чому Бог так тяжко карає?
    Та тому, що вам пофік до кого молитися!

Ви ж самі просите біду, щоб вона до вас прийшла! Ви це фінансуєте.
    "Я ходжу до церкви Московського патріархату, бо мені поряд йти", - не раз таке чув.
    Людям, ніби очі залило і вуха заклало. Але є притензії до Бога.

Кому служите, від того й маєте. Що тут скажеш?

4. Коммунарец

Люди неоднозначні в тому питанні, хто-де-і за що вбивають одне одного, аби їх не чіпали... Типу росіян, яким прилітає - а нас за що?
    Всі війни йдуть при підтримці народів свого вождя і так буде, допоки не з'явиться Утішник, про якого казав Господь.
    А ця війна проти України більше схожа на протистояння Великої блудниці і звіра, результат якої передбачений разорінням великого вавилону. Звісно, що тут є втручання Бога, як і написано.
    Але хто буде переможником, самі здогадайтеся.

5. Коммунарец

Чому Бог так тяжко карає українців та українську землю?

Колись написав вірша "Хріму"
    Десь загубився на форумі.

Думка така: Бог звільнив українську землю від срср, але половина хоче назад, а друга багатіти, як на заході, замість того, щоб славити Бога і жити в добрі і злагоді...
    Тому буде кара за невдячність... "Бо батько наш Бандера..." І "путін, помоги!"

Чи досяг я своєї мети і чи подобається мені моє життя?
    Подобається, так, і хоча інодіі припече, то згадую свої походи та все, пов"язане з Богом... Легше стає на душі від усього зайвого)
    А мети ще не досяг, хоча очікую з дня на день, що Бог надасть те, що у його волі.

Останнє редагування: 16 тра 2024
  6. Коммунарец

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не сприймаю цей набір слів. Теж мені судді церкви. А може вони не в ту церкву ходять?

8. Коммунарец

Якщо церква не справляється зі своїми обов'язками, то куди людині податися?
    Особисто я обрав прямий зв'язок з Богом, а інші нехай блукають у темряві опіума, якщо їм подобається.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пояснюю.

Що таке Церква.

Я не сприймаю такого поняття: Оце - Я, а оце є Церкви(а). Я і є частина Церкви. Ця пані, що у вашому відео, взяла нішу на себе повчити яка церква є правильна і як її розпізнати. А критерієм розпізнавання є її особиста думка: якщо Церква діє так, як вона то розуміє правильно, то це нормальна Церква, ну а якщо не відповідає її критеріям, то ця Церква є неправильна.
    Такий приблизно можна зробити висновок з цього відео.
    Але тут постає запитання: А ти хто така? :)

Не можна вибирати Церкву з точки зору тої моралі, яка тобі подобається. Король Артур(по-моєму) хотів вдруге одружитися. Католицька церква не дала йому на це дозвіл. Тоді він головною церквою в країні зробив Англіканську церкву, котра дала йому такий дозвіл. Це приклад, коли людина слідує не моралі, а вибирає ту мораль, котра йому підходить, тобто свою. Але така Церква втрачає свою роль морального виховання і це вже не Церква, а клуб за інтересами.

Що стосується того, що "Я напряму з Богом, мені Церкви не потрібно". Це надзвичайно небезпечно в духовному плані. Дуже легко зайти дебрі. І внутрішні голоси можуть зіграти велику роль в цьому, вдаючи себе голосами світлих ангелів і ніхто вам не допоможе у цьому розібратись, бо ви поза Церквою.

• Церква є головним проектом Ісуса Христа. Ісус каже: ” Я побудую церкву Свою і ворота пекельні не здолають її.
    Навіщо Ісус таке сказав? Щоб Ви були поза Церквою?

Чи можете Ви сказати наступне: Я Ісуса приймаю, а Його Церкву - ні?

Подумайте.

10. Коммунарец

По плодам дерева судитимо про дерево, по ділах церкви судитимо про церкву.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Церкву? Так і сказано - церкву? Церкву, котру збудував Ісус - погане дерево?

12. Коммунарец

Я що посилання на когось давав?
    РПЦ теж збудував Ісус?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, я просто запитав.

РПЦ - творіння Йосифа Віссаріоновіча.

14. Коммунарец

Почитайте другу главу одкровення Іоанна, тобто, посилання до семи церков.
    Може зрозумієте, що церква Ісусоса -добра справа, але вимарали її, як хто бажав, але всім воздасть за їхню невірність...
    А ви мені про непогрешімість намагаєтесь тлумачити...
    Прийде той, кому зорю ранкову буде вручено і буде пасти народи жезлом залізним і очистить церкви від бруду і диявільської похоті.

15. Коммунарец

Тю, так РКЦ теж Муссоліні створив)

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

До Мусуліні не було РКЦ?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Під РКЦ є чимало церков:

Я довіряю словам Ісуса: .... адові ворота її не візьмуть, а ви як хочете.

Де саме я говорив про непогрішимість?

На все свій час і Божа воля.

18. Коммунарец

Виходить, що не було, в тій формі, як зараз...
    Так само і з руською правовереною церквою, яку перетворили на рпц у 1943.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як це не було?
    Папа був, а РКЦ не було? Не вигадуйте.

20. radiolviv

radiolviv https://radiowave.com.ua/

Ваше питання і роздуми торкаються дуже важливої і глибокої теми взаємовідносин людини з Богом, віри та духовності. Дійсно, багато людей звертаються до Бога лише в моменти труднощів і випробувань, хоча у повсякденному житті вони можуть не надавати великого значення духовним аспектам.
    ### Відносини з Богом у щоденному житті
    1. **Подяка і визнання Бога**:
    - Часто людина може забувати про подяку Богу в моменти благополуччя. Щоденні молитви, подяка за те, що ми маємо, важливі для підтримання духовного зв'язку.
    - У християнстві це вважається необхідністю – визнання Бога у всіх аспектах життя, як у радості, так і у смутку.
    2. **Чому приходять труднощі**:
    - Випробування можуть бути засобом для духовного зростання і розвитку. Це не обов'язково кара, але іноді спосіб звернути увагу людини на духовні аспекти її життя.
    - У Біблії є багато прикладів, коли труднощі приводили людей до глибшого усвідомлення своєї віри і відносин з Богом (наприклад, історія Йова).
    ### Притча про блудного сина
    Ваше порівняння з притчею про блудного сина є дуже влучним. У притчі блудний син залишає свого батька, бажаючи жити своїм життям, але врешті-решт повертається, усвідомивши свою помилку. Це ілюструє важливість покаяння і повернення до Бога.
    ### Церква і моральні принципи
    1. **Роль церкви**:
    - Церква повинна бути духовним наставником, місцем для молитви, підтримки та втіхи.
    - Коли церква втрачає свій моральний авторитет через політичні чи інші дії, це може викликати розчарування серед вірян.
    2. **Московський патріархат**:
    - Ваша критика стосується конкретної ситуації з Московським патріархатом, який підтримує політику, що може суперечити моральним принципам і навіть ставати причиною трагедій.
    - Віряни мають право і навіть обов'язок критично оцінювати дії своєї церкви і шукати духовного керівництва в інших місцях, якщо поточна церква не відповідає їхнім моральним принципам.
    ### Вибір церкви і духовне керівництво
    1. **Вибір місця для молитви**:
    - Люди часто вибирають церкву зручну за місцем розташування, не завжди враховуючи духовні і моральні аспекти.
    - Важливо обирати церкву, яка відповідає вашим духовним переконанням і моральним принципам.
    2. **Особиста відповідальність**:
    - Кожна людина несе відповідальність за свій духовний шлях. Це включає вибір духовного наставництва і місця поклоніння.
    - Віра повинна бути усвідомленим вибором, а не просто традицією чи звичкою.
    ### Висновок
    Ваші роздуми піднімають важливі питання про глибину віри, подяку Богу у щоденному житті і відповідальність за вибір духовного керівництва. Це запрошує до роздумів про те, як ми сприймаємо свою віру і як взаємодіємо з Богом, особливо в сучасному світі з його викликами та конфліктами.

а де твій аватар? :)