Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Я вже писав: немає такої підлості від зе, яку б не виправдали його виборці.
    Ніяк.
    Воно в могилу від голоду буде лізти зі словами; ва всем віноват Порошенко, так мнє масейчук сказала.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А перед тим як запитати, Ви погоджуєтесь, що Бірюков брехло?

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Стосовно Бірюкова нічого не можу сказати: я повинен більш ретельно вивчити його творчість. Бо про самий факт його існування я дізнався щойно, завдяки несамовитому виттю зебуїнів.
    Я Відповів? Відповів. Хоча спочатку повинні були відповісти Ви, бо я першим поставив запитання.
    Відповідайте, будь ласка. Щоб у Вас не було нагоди клеїти дурня, стосовно того яке було запитання, я його продублюю:

4. VasMT

От для того, щоби напевно взнати хто бреше, чи Бірюков, чи Зеленський і потрібне кіно.
    А поки що всі Ваші закиди в державній зраді - припущення,які Ви намагаєтесь видати за істину.
    :)))
    Так він перший погнав хвилю про вагнерських...

5. Blaberus

По-перше, що таке росповів Бірюков про що не розповідав зрадник Зеленський?
    По-друге, навіщо Вам кіно? Хіба сам зрадник не розповів на дві статті?
    Драсьтє! Яке припущення? Зрадник відкритим текстом зізнався у зраді. Це не переказ, не аналітика. Воно це сказало ОСОБИСТО.
    Як бачіте, це дуже непогана хвиля. Вона привела до зізнання зрадника в зраді.
    ...................
    Але ви не відповіли на запитання. Воно складне або некомфортне для Вас?

6. VasMT

От вивчите, тоді і поговоримо стосовно Вашого запитання.

7. Blaberus

Тобто, Ви відмовляєтесь відповідати. Отже, слід перепустити що запитання незручне для Вас. І це не дивно: бо я дуже полюбляю тикати зебілів пиками в кловуняче лайно. Ви, зебуїни, такі смішні!
    Бо якшо Ви відповісте "ні", Ви визнаєте що падлокловун зрадник. Якшо Ви відповісте "так", падлокловун виявиться брехлом.
    Як воно, пускати бульбашки в рідкому стулі?

8. VasMT

Ні, не відмовляюсь.
    А от Ви відмовляєтесь "вивчити творчість Бірюкова"?
    Припущення хибне.
    Абсолютно невірне твердження.
    Брехлом виявилась вся помаранчово-вальцманута зграя.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку!

10. Blaberus

Тоді відповідайте.
    А тема що, про Бірюкова? І до чого тут взагалі бірюков?

11. VasMT

Тема про Україну і Росію.

12. Blaberus

Я знаю. А зараз відповідайте на запитання. І не юліть.

13. VasMT

А Ви вже розібратись з Бірюкова?

14. Good man

Good man Обычный человек

Щенок окопный, тебя спокойно и нормально спрашивают. Не нравится? Я могу спросить иначе:
    Пьянь подзаборная, Зеленский уже более двух лет президент, имеет монобольшинство в парламенте, которого не было у Порошенко, значит имеет по факту значительно больше полномочий, чем Порошенко. Где заметные изменения к лучшему? У его команды зашквар на зашкваре. Недавно Тищенко снова отличился - видосиком, ради которого весь самолёт ждал. Тебе прямым текстом говорят, что ты быдло, мнение которого никого не интересует, а ты в ответ - "а вот Порошенко ого-го". Пока ты валяешься пьяным под забором у людей проходит жизнь, они тратят свою жизнь на Зеленского, который в масштабе всей страны не сделал никаких преобразований, имея для этого все возможности.

15. Blaberus

А навіщо? Це Зеленський зрадив Україну, а не Бірюков.
    Отже відповідайте.

16. VasMT

Ні. Зеленський не зраджував Україну.
    Відповідь буде мати сенс лише в світлі фактів.
    А факти обіцяв надати Христо Грозєв спочатку в березні, потім в червні, а тепер переніс прем"єру на кінець липня (можливо на осінь).
    Так що будем чекати.
    Тоді і поговоримо.

• Подобається Подобається x 1
  17. А що нового сказав бубочка?
    Типу ви не знали, що воно зрадник?
    Типу ви знали, що воно злило операцію по вагнерівцям?
    Ви знали.
    Його виборцям пофуй.
    Це новина лише для монової і компанії, які стверджували що не було ніякої операції, а ті хто про це кажуть просто дебіли, яких треба пиздити лопатою.

Так що змінилося?

View: https://www.facebook.com/100005789734376/posts/1581771188692524/

а де твій аватар? :)