Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Кого?

2. Віслюка. Ти що його позашлюбний син?

3. Зелебобіки, вас на@бли.
    Зеленський з Кабміном були попереджені ще в лютому - Myrotvorets News
    ЗЛОЧИННА НЕДБАЛІСТЬ, ЩО ПРИЗВЕЛА ДО ВАЖКИХ НАСЛІДКІВ

Зеленський з Кабміном були своєчасно попереджені, а також отримали чіткі рекомендації від РНБО.
    Але ділки зробили все навпаки і вирішили підзаробити замість вжиття заходів щодо підготовки до пандемії.
    Мовчання ГПУ, ДБР та СБУ з цього приводу дуже дивне.

Весна прийшла.

90347547_2785701201517451_314173391663792128_n.jpg 90224344_2785701264850778_2888486620342779904_n.jpg

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Lanktocha

Розумію, що порохоботам "Чем хуже - тем лучше", але бачу світло в кінці тунелю.
    Писав раніше, є у південних регіонах Італії у мене деякі родичі на роботі, є колишній однокласник у Папському Університеті у Римі, мені коротко скзав про обстановку, ситуація погана, але кількість інфікованих зменшується, може і через суворий карантин ( щоб не кричали порохоботи, що нерозумно закрили метро та обмежили якийсь рух транспорту ), якщо так піде надалі, то є сподівання на велелюдну пасхальну месу.
    Була страшилка, що ще гірше буде в Україні, ні від чого зарікатись не буду. Але, згадайте навіть чуму у Середньовіччі, за різними даними вимерла десь третина Європи, Східну Європу це майже не зачіпило, як у класиків української літератури, хоч бідний селянин, гноблений панами. але хата у нього чиста і побілена, чистота і гігієна тут були більші.

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Виглядає так, що Аваков візьме всю владу в свої руки, шо нє?

Аваков: Вам уже известно о президентском предложении доплат 1000 грн пенсионерам.
    Но разрабатываются и другие меры.

Моя позиция и предложения:

View: https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/2896779013745519

7. MayorMayor

Нухотьпасмиетесь, дебилы.

• Подобається Подобається x 1
  8. MayorMayor

Грят, Емец в отставку подал?Что такое, зебилятка?С дебилами из обоймы Зелупенфюрера не хочет работать никто из умных людей, только дауны навроде ездюка на самокате?

9. MayorMayor

Львовщина- кузница кадров:

Три фракції Львівської облради – «Громадянської позиції», «Свободи» та «Самопомочі» – звернулися до голови ЛОДА Маркіяна Мальського з проханням звільнити з посади директорку департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірину Микичак. Звернення на сесії, 19 листопада, озвучила голова фракції «Самопоміч» Інна Свистун.
    Головною причиною такого звернення стала непродумана, на думку депутатів, реорганізація медичних закладів на Львівщині.
    «Те, що відбувається у медицині Львівщини за останній рік – це суцільна медицина катастроф: у дитячій кардіохірургії, у психіатрії, у центрі служби крові, в обласній клінічній лікарні, яка у нас «золота». Медицина немає ніякої стратегії розвитку. Складається враження, що департамент охорони здоров’я займається виключно реорганізацією медичних закладів, вивільненням приміщень, а потім їх продажем», – підкреслила Інна Свистун.
    Як повідомлялося раніше, керівництво Львівської ОДА вирішило звільнити Ірину Микичак. Їй вже озвучили вимогу написати заяву на звільнення, однак вона відмовилася.

10. Партія ЄС передала лікарням необхідне медичне обладнання.
    Партія СН передала лікарням хворих нардепів.

ДумайТЕ

11. Lanktocha

Хто щось показово виділяв, такі як Ярославський, Пінчук, до Європейської Солідарності не мають ніякого відношення, а Синютка, що би не привозив, все одно ЗЛОДЮГА.

12. Планктоша, і що він у тебе вкрав?

13. Lanktocha

14. О, планктоша, тобі паркан зруйнували на Байкалі, тому ти такий злий.

а де твій аватар? :)